logo

Akasya Durağı 172. Bölüm izle

Özet: Dövüş mafyası, Güven’e para yatırıp kaybedince Sinan ve Güven’in peşine düşüyor. Dilek bayramda otelde sahneye çıkacaktır. Osman’dan izin almak için de Hayri’nin annesine gidecekleri yalanını söyler ve izin alırlar. Bu sırada kızçelerle kalan Osman ve Safiye, Dilek’in sahneye çıkacağı otelde bayramı geçirmeye karar verirler. Osman, Hayri’yi ve Dilek’i yakalar. Sinan’ın sahtekarlığıyla 10 bin lira kazanan Güven, dövüşmeye devam etmektedir. Sinan durağa gelir ve taksiyi bıraktığını, bundan sonra antrenör olarak çalışmaya karar verdiğini söyler. Sonrasında dövüş yaptıran mafya, Güven’e tüm parasını yatırır. Güven adamla dövüşü kaybeder. Mafya Sinan ve Güven’in peşine düşer. İpek’in aracına binen müşteri taksiyi kaçırır. İpek durağa gelir ve Seyit’le Sinan olayı çözmek için yola koyulurlar. Durağın su ve elektrik faturası çok yüklü gelmiştir, üstüne Sinan da gelip arabayla kaza yaptığını ve arabanın pert olduğunu söyleyince Nuri Baba fenalaşır ve hastaneye kaldırılır.
aydan demiş ki;
Men Akasya duragini her gun izleyirem. Ammaa bu bolumde maraqli hec bir sey yoxdu
25.03.2015 - 12:38
1   2

mehmet demiş ki;
Azeri Elvin: gulzada badal: güzel güzel ama bitiyor işte ben 1.bölümünden itibaren izliyorum tekrarlarını kaç sefer izledim bıkmak aklımın ucundan geçmedi ama KANALDyi kim yönetiyorsa sevmiyor bu diziyi..(

0   2

Azeri Elvin demiş ki;
Ben Azeriyim Ve Ben ve bi kac arkadawim bu filmi devamli izliyoruz Bu filmi tam 1-ci bolumunden izliyorum Cok Harika bi film.

1   1

gulzada badal demiş ki;
cok ey bir filim umarim bu bolumda harika

1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler