logo

Kötü Yol 4. Bölüm izle

Özet: Kenan, Nuran’ı düştüğü tuzaktan son anda kurtarıyor. Sonrasında da ona, oyunculuk yapması için teklifte bulunuyor. Nuran, Kenanın son anda yetişmesiyle içine düştüğü tuzaktan kurtulur. Kenan onun bu duruma düşmesinde kendisinin de payı olduğunu düşünerek Nuran’a oyunculuk yapması için teklifte bulunur. Ancak bunun gerçekleşmesi için, Nuran’ın önce deneme çekiminde başarılı olması gerekmektedir. Kenan bir yandan da ruhsal problemleri yüzünden evde huzursuzluk çıkaran Leman’la uğraşmaktadır. Fikret’in yanında gazinoda işe başlayan Reşat ise, oranın aslında hiç de göründüğü gibi bir yer olmadığını öğrenecektir. Öte yandan Adana’ya dönmekten vazgeçen İhsan, Ayşe ve Canan başlarını sokacak bir gecekondu bulurlar. Ayşe yine çamaşırcılığa başlar. İhsan da bir iş bulup çalışmak derdindedir. Lakin İstanbul’da iş bulmak İhsan’ın düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.
lale demiş ki;
Arkadaslar ne oldu su diziye , yayindan kaldirilmismi yoksa? Kac haftadir yayinlanmiyor, haberi olan varmi?

0   0

ADANALI demiş ki;
Dizi on numara kimse laga luga yapmasin.emege karsi saygi biraz öncelikle diziyi anlamak icin biraz adanali olmak gerekir.hosuna gitmeyen izlemez o kadarrrr.

0   0

Arse demiş ki;
dizi güzel, fakat nuran (sükran ovali ) pek yakismamis,daha bir masum ve güzel yüzlü sanatci olmaliydi,birde cok güzelsin diyorlar dizide nurana,güzel görmesek inanacagiz......

0   0

figen demiş ki;
fıkırlerını kendıne sakla.. bence cok guzel dızı ... tuacak gıbı gornuyor basarılar dılıyorum

0   0

ibibik demiş ki;
Nurdan Torunun dizide olması ayrı güzellik. Ne kadar hoş bir vefa örneği.

0   0

ibibik demiş ki;
Şükran Ovalıyı Bir Bulut Olsam da izlemeliydiniz. O popüler oldu bile. Yine aynı dizinin Asiyesi (Yahşi Cazibe), Mustafası (Kerim - Fatmagülün Suçu Ne) Bir Bulut Olsamı izlememiş olanlar bu isimlerin birden ortaya çıktığını sanıyor.

0   0

ahu demiş ki;
Bu sezonun gözde dizilerinden biri bu olcak. Sükran ovali bu diziyle popüler olur...

0   0

necmettin demiş ki;
braz cansel elcın goturuyor dızıyı dıger oyunculra cok sade kalıyor yanında ozellıklede kadın oyuncular vucut dılı hıc yok cok sıkıcı baska bır kadın oyuncu bulunumazmıydı ruh gıbı kadın sıve desen hıc yok zaten

0   0

elya demiş ki;
bence iyi bir dizi izlenicek ben beyendim

0   0

arzu demiş ki;
aynur,bacim basa dusmedim, dizinin bu bolum finaliymis kimi yazmisan,heyf davami olmadi deyirsen,dizi bitmedi narahat olma:))))Azerbaycanima salamlar,sevgiler Rusiyadan.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler