logo

Evlerden Biri 2. Bölüm izle

Özet: İskender Nursen’e iyice gönlünü kaptırır! İskender, kardeşiyle mahalleye yeni taşınan Leman arasında bir şeyler döndüğünü anlayınca Erdal’ı sıkıştırır. Erdal, alımlı bir kadın olan Leman’a karşı koyamadığı gibi ilgisini de saklayamaz. Öte yandan çekingen ve içe dönük İskender’ in, Nursen’ e karşı zaafını fark ettiğinde işi inada bindirmekten çekinmez. Nursen ise bütün saflığıyla Erdal’ın da kendisinden hoşlandığını ve hislerinin karşılıklı olduğunu düşünmeye başlar. Bu sırada Leman, kızına göz koymuş olan eski dostu Mahmut ile Nursen’i yakınlaştıracak çareler arar. Hayatlarını kurtaracak olan bu zengin adamla evlenmesi için kızını razı etmelidir. Sadi ise evini kimse için feda etmeye asla razı değildir. Ona yük oldukları için evdeki herkesten nefret ettiğini açık etmeye başlar, gittikçe daha da aksileşir. Arkadaşının da teşvikiyle evi sayesinde neler yapabileceğine aklına yatar. Bu arada Erdal’ın okulundan birkaç kız, hem gururundan hem de ezikliğinden kimseye yüz vermeyen Erdal’ı dize getirmek için kendi aralarında bahse girer. Bugüne kadar her istediğini elde etmiş hırslı bir kız olan Filiz, Erdal’ ı kafaya takmıştır. Annesiyle iyice gerilen Nursen ise, fabrikada çıkan bir tartışma yüzünden işten atılır. Leman geçim sıkıntısını öne sürerek evlendirmekte ısrar edince Nursen, ne yapacağını bilemez halde Erdal’a sığınır ve işler iyice sarpa sarar.
Lale demiş ki;
HAZAL KAYA ve BEREN SAAT 1 numarasiniz ........... Hem guzel hem de iyi oyuncular ikisi de kim sizi beyenmiyo halt ediyooo
02.12.2012 - 14:58
0   0

isimsiz demiş ki;
fey : yazara saygimiz sonsuz cok aydin bir yazar oldugunu ve sevdigimi belirtirim, tafsiye ettigin kitabida okucam...ama malesef bizim insanimiz heleki film halinde izlenen konulari ve esserleri anlamazlar bunu sende cok iyi bilirsinki simdiden dedigim gibi kendinden cok genc olan kizlara kötü gözele bakiliyo.....

0   0

bekooo demiş ki;
herşey tamam birazda filiz hanım ön planda oynasa birazda kameralar onun üzerinde olsa yani demek istediğim film 1.5 saat ise filiz i 5 dk kamera gösteriyor.

0   0

bekooo demiş ki;
herşey tamam 4 4luk te birazda filiz ön planda gitse

0   0

sezzy demiş ki;
Ceyda cok guzel bir secim yapti, cocuklugundan beri oyunculuk ytapiyor, bu rolun ustesinden de hakkiyla geldi. Cok basarili ve benim gibi ayni goruste olan pek cok yoprumcu gormek cok guzel. MSFIGO.cum tatilden dondun mu??? Insallah tatilin iyi gecmistir. Herkesin kadir gecesi mubarek olsun.

0   0

meral demiş ki;
aslinda dizi yorumu yapmam ama yorumlari okurum. Okurken Sevginin yorumuna takildim neden birisini overken digerini kotulemesi gerektigini dusunuyor acaba. Bence ikiside cok basarili ama Ceydanin gercek kisiliginden yansiyan bir derinligi var Hazalda zamanla bu derinligi kazanir bence.

0   0

MSFIGO demiş ki;
bence hazalda ceydada cok iyi yapip baska projelere imza attilar. ceydada potansiel oldugunu gördük, burda farkli bir rolde, farkli bir tiple karsimiza cikti ve önemli olan, nihayet bas rolde oynuyor. hazala gelirsek, hazalda gercek bir olaydan alinmis bir projede oynayacak. ikiside AFK kalsaydilar ne olacakti? bence güzel bir karar vermisler. bu dizide ilginc olanda oyuncularin gercek yaslari :) mesela lemani oynayan sanatci 1977 dogumlu, erdal ise 1987, yani arada sadece 10 yas fark var. dizide nerdeyse annesi gibi olacak bir hava uyaniyor. kiz kurusu birini oynayan abla rolündeki kadin ise 1980 dogumlu, iskender 1981 dogumlu. hepsi orijinal tipler. yan rollerde ilgincler. mesela nursenin fabrikadaki arkadasi, yada baba rolündeki adamin kahveden arkadasi.

0   0

ece demiş ki;
ay evin içinde çok gergin ve ürkütüçü bir havva var koskocaman yaşlı adamlar kızları hata torunları yaşındaki kızlar bakıyor ben böyle şeylerden cok tırsıyorum evde herkes mutsuz ve iletişim sıfır iskender de çok ürkütücü yani ona aşık olmak çok zor zavalı nursen anne desen ayrı dert erdal desen ayrı dert bakalım neler olacak ha bu arda ben hazal kayayı ve oyunculugun begeniyorum ama ceyda ateşide yabana atmıyorum

0   0

MSFIGO demiş ki;
sanada merhaba roza :) burda tip tip insanlar oynuyor. mesela evin kizi. cok fena biri aslinda. iskender stalker yada piskopat gibi görünüyor. erdal su an onun yaninda daha gösterisli duruyor halbuki özgür ceviki "yabanci damat" zamaninda düsünün. orda onu ideal bir es ve damat olarak cizmislerdi ;) burda ise giyinmesini bilemeyen, sessiz, icine kapanik, kendine az güveni olan birini cizmisler. roza sen sordun leman nerden para getiriyor. kitapin özetine bakilirsa leman yasli erkeklerle para karsiliginda yatan ama zevki icin genc erkeklerle yatan bir kadini anlatiyorlar. burdada öyle birini gösteriyor aslinda. mesela nursene talip olan adamdan para aldi. ne korkunc birisi. kizi sirf masum ve bakire oldugu icin kendinden o kadar büyük olan bir adama satmaya basliyor ve kizini tehdit ediyor eger bu kismeti elinden atarsa seni öldürecegim diyor. kendisi ayni anda kizinin asik oldugu oglana göz dikiyor. su öbür tipler filiz vs onlarda gereksizler. kitapa göre evin babasi nursenle bir gelecek hayal ediyor.

0   0

NE demiş ki;
Sunu unutmayalimki,CEYDA ATES,cocklugundan beri bu sektörün icinde,o hep oyuncuydu,ama Hazal kaya oyle degil,16 yasinda bu hayata atildi,sanirsam ilk diziside genco idi,yani simdi ikisini bir biriyle kiyaslamak ne derece dogru olur bilmiyorum,ama hazal kayanin hakkinida yemiyelim lütfen,ben oldu bitti ceyda atesi sevmem,ama bu dizide ben onu tuttum,ama bu onun hazaldan daha iyi oynuyor anlaminada gelmez,evet ceyda ates cok deneyimli ve rolününde hakkni veriyor.Hazal kaya mimiklerini cok iyi kullanan bir oyuncu.MSFIGO cum,,,evet iskenderin ürkütücü bir simasi var,buda Emir gibi askindan piskopata bagladi galiba hahaha.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler