logo

Arayıcının Efsanesi 4. Bölüm izle

Özet: Genç korucu Richard Cypherın hayatı, ormanda gördüğü güzel Kahlanı kurtarmasıyla tamamen değişir. Kötülerin kötüsü, şer büyücüsü Darken Rahlın suikast timinden kaçan bu gizemli kadın, son büyücü Zeddi aramaktadır. Zira sadece Zedd, efsanevi Doğruluk Kılıcının korkunç gücünü kullanıp, bozulmamış kalbe ve kararlılığa sahip birini Doğruluk İzcisi olarak atayabilir. "Legend of the Seeker", mütevazı korucu, esrarengiz Kahlan ve büyücüden oluşan üçlümüzün, gelmiş geçmiş en kötücül insan Darken Rahlın bu antik ve korkunç gücü ele geçirmesini engellemek için yaptıkları destansı yolculuğu resmediyor. Orijinal İsmi: Legend of the Seeker Yapım Yılı: 2008 Tür: Aksiyon, Macera, Dram Yönetmen: Mark Beesley Oyuncular: Craig Horner, Bridget Regan, Bruce Spence Süre: 45’ Ülke: Amerika
başak demiş ki;
bu filme bayılıyorum ama girdiğim hiçbir sitede açılmadı başka hangi sitede izleyebilirim önerirseniz çok sevinirim
01.01.2014 - 19:58
0   0

arayici demiş ki;
bu film cok guzel.en cok richard

0   0

mina demiş ki;
harika ötesi müthiş bayıldım.

0   0

hüseyin demiş ki;
hatun çok güzel ya :))

0   0

Aqil demiş ki;
fantastik

0   0

emre demiş ki;
film deil diziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vede dizi çok güzellllllllll

0   0

Semih demiş ki;
Bu filme hastayım oyuncularda harika oynuyor...

0   0

AZERI demiş ki;
ben bu filmin hepsine bakmisam.coooook maraqlidi.1 ci ve 2 ci sezondan ibaretdi.amma 3 sezonun cixmasini cook isteyirem.insallah 3-cu sezonda cikar.

0   0

AZERI demiş ki;
kahlan bacisinin sag oldugunu oyrenecek.sonra richardla kahlan onu kurtaracaqlar.kahlanin bacisi hamile idi ana etirafci bebeyi oldurmek isteyecek ki bebek rahlin eline kecmesin.richardla kahlan bebeyi kurtaricaq.sonra hansisa bir koye gidicekler orda daklan adinda bir hayin olacaq onun sehirli kurasi olacaq.o sehirli kure ile kendisi yapdigi seyleri basqasinin beynine koyucaq.hemin kisi o hadisenin kendisi yapdigini dusunucek.bunu richardada edecek sonra daklani tutucaqlar ve herseyi itiraf etdirecekler.

0   0

sevgi demiş ki;
neden halen yayinlamadi deniyor anlamadim???

Admin Notu: eklenmeye basladı efendım

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler