logo

Alemin Kralı 39. Bölüm izle

Özet: Gözaltlarındaki kırışıklıklardan rahatsız olan Mehveş, kırışıklıklar için cilt maskesi yapmaya ve çeşitli kremler kullanmaya başlar. Nihalenin Kubatın dükkanından getirdiği Çin malı kremi de kullanan Mehveşin tek gözü istemsiz bir şekilde kırpmaya başlar. Bu fırsatı kaçırmayan Asalet parasını da vererek Aslan ve Mehveşi dışarı yemeğe gönderir. Mehveş, restorandaki erkek müşterilere istemsiz bir şekilde göz kırpınca Aslanın başı derde girer. Nöbetçi mahkemeye çıkan Aslana, bir daha şiddet uygulaması durumunda ise sekiz ay hapis yatma cezası verilir. Aslanın bu durumundan yararlanan Asalet, onu çıldırtmak için her yolu denerken Aybenin de evlenmeye karar vermesi bardağı taşıran son damla olur. Eve alkollü geldiği için Asaletle tartışıp evi terk eden Jülide uçakta yatıp kalkmaya başlar. İşleri yolunda gitmeyen Kubat bunun acısını Nihaleden çıkarmaya başlar. Bu duruma daha fazla dayanamayan Nihale kendince bir yöntem bulur. Dışarıdan tuttuğu kişilere para vererek alışveriş yapmaları için Kubatın dükkanına gönderir. İşlerin açıldığını düşünen ve keyfi yerine gelen Kubat ise artık Nihaleye iyi davranmaya başlar.
esra demiş ki;
lütfen yeniden başlatın müthiş 1 film

0   0

ikbal demiş ki;
sakın sezon tatiline girmeyin çok seviyorum bu diziyiiiiiiii........

0   0

þerafettin demiş ki;
bu diziyi kacırmadan her hafta perşembe günü izliyorum cok güzel dizi ve eğlenceli tek kelimeyle muhteşeem...

0   1

Emin demiş ki;
Bu sistemi değiştirmeyin.Böyle çok daha iyi.Emeğinize sağlık harika bi site

0   0

jjkjk demiş ki;
Nihal de bi kristian koley boynada var

0   0

mashar tetik demiş ki;
yha arkadaşım ben valaha şu kralı çok sewiyom hep işği kapatalımmı işği kapatalımmı anlamadım ki bu ne kardeşim yha bide şüaslanın kayınvalidesi o da çok gıcık hep aslana hayin pilanlar yapıo olmazki kardeş biraz insaf yha bide keşke hiç sezon finali gelmesin:D

0   0

reeeebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara demiş ki;
-Where are you from lan ? -I dont know. :D Dizi çok güzel, hepsinin emeklerine sağlık.

0   0

lmndbn demiş ki;
Dizi bence çok güzel. Tebrikler. :

0   0

Affan F. demiş ki;
Vallahi ,bazen kızıp başka sitelerde izlemeye çalışıyorum dizileri ama.Tilki -kürkçü dükkanı meselesi ,yine DDİZİ.COMa dönüyorum. En güzel yerli dizileri burada izliyorum. Hewm net,hem anında. MERCİlerden bi demet. Tweşekkürler.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler