logo

Uçurum 18. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Hala bodrumda esir olan Felicia ve bütün umutlarını tükenen Eva; herkes çaresiz. Bütün çareler tükendi, bir tek Arifin öfkesi eksilmedi. Taktak Arif kan borcunu alacak, kararlı. Ulaş, Pınar, Cem, Evanın etrafındaki bir avuç insanla birlikte, son defa, Yamana savaş açacak. Ama sadece Taktak Arifin değil, Yamanın da planları var. Hem Eva hem de büyük patron İsmail için. Yaman kendi planlarını gerçekleştirmeye çalışırken bir şeyden habersiz: Başka birinin de onun için planları var. İhanet, yalan, kin ve kanın ortasında iki çocuk, Kutlu ve Felicia birbirine gittikçe daha sıkı tutunuyor. Şimdi iyi ve kötü büyük savaş için hazırlanırken Eva tek bir sorunun cevabını bekliyor. Taktak Arifin planı işe yaracak mı? Sonunda Eva kardeşine kavuşacak mı?
BESTE demiş ki;
Bu dizi bence bir cok diziyi sollayabilecek nitelikte sadece yayin gunu yanlis.Birde Bu dizide baska bir diziyle cok buyuk bir tezatlik var ve bence acilen duzeltmesi lazim. Arka Sokaklar dizisinde Turk polisinin bulmadigi pesine dusmedigi bir ipucu, cozmedigi bir olay yok, bu dizide ise maalesef Turk Polisinin ne bir gucu ne bir agirligi var? Arkadaslar sizce de tuhaf degil mi? Ama yine de BU DİZİ BU SEZON DEVAM ETSİN...
07.09.2012 16:56:28
1   0

srar demiş ki;
cok güzel bir s.f

0   0

faim demiş ki;
bu dizi ne zaman cikicak fragmani bile yok bekleye bekleye bunaldim.... eva saniyorki kardesini kurtarmis amma feliciyaaa :(

0   0

sevda demiş ki;
ucurum ne zaman sezondan qayidacaq? tezlikle anam cavabinizi gozleyir

0   0

bilal demiş ki;
roza neden inanmionki bence kizlar kurtulur cünkü asil kurtarilma hedefi olan kiz felicya yine yok orda :)bence suanki kizlari kurtarirlar yeni baska kizlar gelir felicyada hala orda onlari kurtarmaya calismayla gecer.ama sezon finalinde birilerinin kurtulmasi insanin azda olsa icine su serpio.

0   0

Ayka demiş ki;
cok iyi 1sezon finali oldu,sebirsizlikle bekliyecem yeni bolumu.ama nedense ureyimde 1shuphe kizlarin oradan cikamiyacayini deyor.neyise bekliyek gorek,yenede polissiz gelmishler tek bashina))

0   0

roza demiş ki;
Tak tak arif kizlari kurtardi yani:) Ben hic inanmiyorum. Asla son bölüme kadar böyle bir sey olmaz. Bence zayif bir finaldi. ggg sana katiliyorum. Kutluda güzel yeni birseyler tatti:)

0   0

ggg demiş ki;
ben anlamiyorum neden polis ve basin beraber oteli basip kameralarla bodruma inip kizlari kurtarmiyorlarki? kameranin önündede birsey yapcak degillerya, ilk bölümde kurtarilabilirlerdi.

0   0

zuzu demiş ki;
G sarkinin ismi Ask bir masal.....

0   0

Can demiş ki;
Dizi cok güzel Felicia nin hastasiyim cok güzel

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler