logo

1 Erkek 1 Kadın 15 Haziran 2012 Sezon Finali izle

Özet: Zeynep, önce inkar etse de Ozanın yaptığı kayıtlarla geceleri horlamaya başladığını fark eder. Basit bir soğuk algınlığı zannederken doktor muayenesinde bademciklerinin aşırı büyük olduğu ortaya çıkar. Küçük bir operasyonla bademciklerini aldırmaya karar veren Zeynep, hastanede rutin ameliyat öncesi hazırlıkları yapmaya çalışan hemşireyle takışır. Nihayet ameliyata giren Zeynepi bekleyen Ozan, doktordan aldığı haber ile şok olur. 1 Erkek 1 Kadın’dan bir ilk... 1 Erkek 1 Kadın’ın sezon finalinde, dizi esnasında ekranın sağ alt köşesine bir QR kod yerleştirilecek. İzleyici QR kod okuttuktan sonra 1 Erkek 1 Kadın’ın daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış 1,5 dakikalık kamera arkası görüntülerini ücretsiz olarak izleyebilecek.
nez demiş ki;
ne aglatiyonuz ya manyaklar:(
23.11.2012 01:01:38
0   0

mýyase demiş ki;
su an a kadar izledigim en guzel bolum buydu insan bazi seylerin degerini ya kaybettiginde ya da kaybedecegini farkettiginde anliyor butun ekip oyuncularini tebrik ediyorum muhtesem bi bolumdu
03.09.2012 01:42:01
0   0

asuman yýldýz demiş ki;
yaaa nasılda güzel bir konuya parmak basmıslar evlenmemek değil konuuu en ufak birşeyde yetkili olamıyorsunnnn

0   0

baþak demiş ki;
ya admin ben bilmem eşim bilir i koyarmısın artiz mektetebini de kaldırın bir zahmet

0   0

Berran demiş ki;
Alakaniza tesekkürler Admin kardeslerim:))Sabirsizlikla bekliyoruz.....

0   0

Berran demiş ki;
Admin Kardesler 4 aydan beri bu DIzinin en bastan bölümlerini seyretmek istiyorum.Sürekli "VIDEO SILINMISTIR " yazisi cikiyor?? BUnun aciklamasini yaparmisiniz? NEDEN silinmis??? Sonra baska Dizilerinde ayni sekilde oldugunu gördüm ve cok sasirdim.Sezon Finali olmasi nedeniyle bircok Arkadasta ayni seyi düsünmüstür muhakkak.Güncellerseniz seviniriz.Simdiden tesekkürler.iyi calismalar:))

Admin Notu: İlgileniyoruz.Çalışmayan tüm eksik bölümleri elimizde bölümleri mevcut olduğu sürece güncellenecek.

0   0

Esmira demiş ki;
agladimya.cok gozel sezon finali olmuw.

0   0

gizem demiş ki;
koca sezon boyunca kahkaha attır şimdi ağlat oldu mu bu ?

0   0

sema demiş ki;
orjinal formatta evlilik yok. gündemdeki haberler de rtük etkisiyle olduğunu gösteriyor. Zoraki ise bile çok güzel bağlamışlar. içim çıktı ağlamaktan :)

0   0

Aygün demiş ki;
Cok agladim ((

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler