logo

Alemin Kralı 38. Bölüm izle

Özet: Yıllar önce Mehveş’e tatil köyüne götürmek için söz veren Aslan, bu sözünü tutmaya karar verir. Sonradan verdiği karardan pişman olan ve tatili ucuza getirmeye çalışan Aslan, tüm aileyi internette bulduğu ismi “Tatil Köyü” olan Trakya tarafındaki gerçek bir köye götürür. Ailenin baskısıyla geri dönmeye karar verdikleri sırada ise arabaları bozulunca köyde bir gün geçirmeye karar verirler. Ağaçta lahmacunların, bahçelerde ise gofretlerin yetiştiği bu tuhaf köyde, Jülide ve kızlar da köyün erkekleri tarafından kaçırılınca işler ilginç bir hal alır. Kubat dükkanın önünde kavga eden iki kişiyi ayırmaya çalışırken adamlardan birinin gözüne yumruk atar. Kubat’ın yumruğu ile şaşı olan gözleri düzelen adam yanında bel fıtığı olan başka bir arkadaşı ile gelir. Kubat, onu da beline attığı tekme ile iyileştirince dükkanın önü bir anda şifa arayan insanlarla dolar taşar.
feyza demiş ki;
bu bolumdeki jide nin kactigi adam bizim okula geldi
08.03.2014 - 16:41
0   1

aleyna demiş ki;
ayben ahsen obeni cokkkk cokkk seviniyorumm ki ama lutfen bu dizi bittmesin cok severek bekiyorumki ama ben de isterdim oooooooooooo guseler guseli evi ama ben obene kizdim beni de taa tamarti pat pat cikiyor mordufenlerii saka saka hepinsi seviyorum siziiiii heleee ayben ahse obennnnnnnnnnn bitti aleyna
22.02.2013 - 14:48
1   0

kralci demiş ki;
muhrak gaip abi degilmi?

0   0

bilge demiş ki;
harika bir dizi

0   0

sevilay demiş ki;
süüüüüüüüüüüüper

0   0

havvanur demiş ki;
cok komikdi cok güldüm...

0   0

aygun demiş ki;
cok komikdi cok guldum cok guzeldi

1   0

DAMLA demiş ki;
çoooooook guzel ve komık bu diziyi seviyorumm

1   0

NACÝ demiş ki;
Off be çok güldüm,işte bu yahu,size bu yakışıyor.Ne iseniz öyle olun.Biz böylesini seviyoruz.Çok güzeldi.Sakın yardımcı efekt filan denemeyin.SİZLER BİZE YETERSİNİZ.ÇOK GÜLDÜM.

1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler