logo

iffet 33. Bölüm izle

Özet: İffet hastanede Cemil ve Betül’ü birlikte gördükten sonra hiçbir şey söylemeden çıkıp gider. Serpil yanlarına gelip İffet’i sorduğunda Cemil hızla peşinden gider. Ama yetişemez. İffet surlarda Cemil’le yaşadıklarını düşünürken Cemil gelir. İffet’i ne kadar sevdiğini söyleyip onu ikna etmeye çalışır ama İffet yaşanan onca şeyden sonra Cemil’le mutlu olabileceklerine inanmamaktadır. Cemil bu kez kolay kolay bırakmaz ve kolundan tutup babasının karşısına çıkarır. Ve izin verirse evlenmek istediğini söyler. Ahmet ve İffet bir an şaşkın kalır. İkisi de ikna olacak gibi değildir ama Cemil’in de İffet’ten vazgeçemeyeceği ortadadır. Sonunda Ahmet sürpriz bir şekilde İffet’in Cemil’le evlenmesine izin verir. Ama artık çok geçtir. Cemil İffet’ten uzak durmaya karar vermiştir. İki aşık inat uğruna birbirlerine acı çektirmeye devam edeler. İkisi de gururunu bir kenara bırakıp adım atmaz. Sonunda Feyyaz, Serpil ve Ersin’in organize ettiği bir piknikte mecburen yalnız kalırlar ve büyük bir kavga ederler. O zamana kadar içlerinde biriken ne varsa ortaya koyarlar. İffet, Cemil’in peşinden evine gelir. Aralarındaki gerilim devam etmektedir. Ama İffet, Cemil’in onun için aldığı gelinliği gördüğünde daha fazla dayanamaz ve gözyaşları içinde Cemil’in evlenme teklifini kabul eder. Tam da bu sırada kapı çalar. Gelen sürpriz konuk her şeyi tehlikeye atacak biridir.
Yayınlandı: 24/04/2018
leyla demiş ki;
yeter artik bitirin . iyice sacmaladi bu dizi. bes ve ya alti bolumu gecmemeliydi bu dizi. konu yok. iffet bu dizide cok gicik. babada kiz kardeside cok cok abartili oyuncular.

0   0

name demiş ki;
yerli dizileri beğenmezken iffeti izler oldum farklı bir dizi eski türk filmleri atmosferi var

0   0

serkan demiş ki;
can sinan sen bir dahisin türkiyede sürünme seni ancak hollywood paklar yürü be koçum kim tutar seni hehehe

0   0

dilosch demiş ki;
ayyy yakinda nil de hamile diye cikarrr yine basa dönduler liseli asiklar gibi ayyy

0   0

CanKiz demiş ki;
Allahtan bebek erken dogmus :) biraz daha kalsaymis disleri falanda cikicakmisdi :)))

0   0

serda demiş ki;
iffete iyi rol yakismiyor,kotu rolusunu cokk begeniyorum.. dizi iyi ama daha da iyi olabilir bence

0   0

Farida demiş ki;
Bu Iffet kimiler nasil insanlarin uzune bakiyorlar. Hayatinda yapdigi yalanlar kac kadar insan yakacak ? Allah bizleri bu cur insanlardan korusun insallah.

0   0

nese demiş ki;
Müjde Arín, ilk başrol oynadığı sinema filmi olan “İffet”de yer alan tecavüz sahnesi için geçen yıl programında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. “Türk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konulmalı” diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’a göndermede bulunan Müjde Ar, “Türkiye’nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 608242;ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker’le çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle… ”

0   0

dilara demiş ki;
herkese selamlar...diziye bayiliyorum...ama betüle sonunda cok gicik oldum...iffet le cemili ayirmak istiyo....erhanla evlensin erhan deli gibi asik ona..o daha cemilin pesinden kosuyo...:)

0   0

elif demiş ki;
ayyyy...cok güzel bir dizi......ama dizinin sonuna geldik gibi geliyo bana ((((....cünkü hep 1 ay sonra..15 gün sonra felan filan diyolar...hem annesi de gelcek...ama bilmiyorum..umarim öyle degil dir..insallah final daha simdi olmaz nimet le orkuna bayiliyorum...cok tatlilar...cok güzel bir bölümdü...isnallah bitmez acaba final nezaman??? (bitmesn diziii)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler