logo

Alemin Kralı 35. Bölüm izle

Özet: Bir televizyon programı izleyen Asalet, Aslana kamera şakası yapmaya karar verir. Asaletin bu iş için özel olarak tuttuğu birisi Aslana, Şanslı Tükan programından geldiğini ve bir dakika içinde bin lira kazanıp kazanmak istemediğini sorar. Son günlerde maddi sıkıntılar içinde olan Aslan, yarışmayı kabul eder. Aslanın soytarı, Beşerin ise kral kostümleri giydiği yarışmada ikili dükkana gelen müşterileri bu kıyafetlerle, bir dakika süreyle oyaladıkları takdirde bin lira para kazanacaklardır. Onları bir arabanın içine konmuş monitörden izleyen Asalet ise, Beşere kulaklıktan komutlar vererek Aslana her türlü hokkabazlığı yaptırır. Kubatın dayağından kaçan Nihale kendini tuvalete kitler. Sabaha kadar tuvalette kalarak dayaktan kurtulan Nihale, sonunda Kubatın kapıyı kırması üzerine aklına başka bir fikir gelir. Nihale, içinde iki ay boyunca rahat bir şekilde yaşayabileceği ve her türlü ihtiyacını karşılayabileceği bir panik odası yaptırmaya karar verir. Kubat, yüz tanıma sistemi ile çalışan ve sadece Nihalenin yüzünü tanımaya programlanmış panik odasının kapısını açabilmek için her türlü yolu dener. Sonunda zekice bir çözümle kapıyı açmayı başaran Kubat, bu defa Nihaleyle odada kilitli kalır.
feride demiş ki;
Süper bir dizi herzaman oynamasını istiyorum
16.09.2014 - 12:40
0   0

utkan demiş ki;
filimin tek sacmaligi senaroyu yazan kisi aslanin dukkani aylik max kazansana 2000 ytl kazanir o kadar para sadece kizlara veriyor orasi biraz sacma...

0   0

Gunay demiş ki;
Ya ama yine de ddizi.com-da kalicam

0   0

NURSEN demiş ki;
Moralim bozuk oldumu harika geliyor. Beni gulduren bir comedi dizi vede yorumlar harika. Hazirlayan herkese cok cok tesekkur ederim.

0   1

Emre demiş ki;
Teşekkürler ddizi.com . Emeginize saglık

1   0

mehtap demiş ki;
super bir filim bence herkese tavsiye ederim

1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler