logo

Araf Zamanı 17. Bölüm izle

Özet: Veysel Altay’ın, Ali’yi holdingin başına geçirmesi Hakan’ın aşırı tepkisine yol açar. Veysel, malikanede bir kutlama yemeği verilmesini ister. Malikanede verilen yemeğe Serkan Nazlı ile Ali ise Sare ile katılır. Gülşen, kendini Veysel’e bir türlü affettiremez. Sonunda Ahu’yu da alıp evi terk eder. Meliha’nın Serkan’la birlikteliğine aşırı tepki göstermesi Nazlı’yı iyice yalnızlığa iter. Esra Serkan’a, Nazlı’nın eski nişanlısının Ali olduğu gerçeğini açıklar. Barış, Mine’nin yazdığı kitabı bastırmak için son hazırlıkları yaptırmaktadır. Ancak, Hakan’ın kendisine kurduğu tuzaktan habersizdir.
sezzy demiş ki;
Mervecigim, sorma canim, Sareyi gorunce sinirdne yerimd eduramiyorum artik:))) en tehlikeli de o oldu cikti, tam bir sinsi kedi, gozleirni kocaman kocaman acip aptal aptal bakmasi yokmu, senaristler cok anlayisli cikti ve bizi Mine.den kurtardilar, biraz daha yazalim da Sare derdinden de kurtarsinlar, kiz sanki mumya gibi ya. Biri gitti diye sevinirken digeri geldi burnumuzun dibine yerlesti, Ali de yuz vermiyor mu:(((Fox tv.nin normal bir dizisini izlersem dislerimi kiracagim sonunda,annecigim, en cok zevkle ve keyifle izledigim program Survivor, keske her aksam yayinlansa da diger dizileri izlemesek. Iclerinde en keyiflisi Yalan Dunya galiba, izlerken gulmekten katiliyorum, hepsi de ayri bir yetenek. Iki yaka Ismail de iyiye benziyor ama daha tam basindan sonuna izlemeye firsat bulamadim. Abuk subuk dizilerle sinir olacagimiza kaliteli komediler izlesek cok daha iyi olacak. Sevgili Yunus, sana sinavinda basarilar dilerim, sen bize bakma, ne zaman firsat bulursan yazarsin, egitim herseyden once gelir:))Sana kolay gelsin,sevgili Ayten guzel dusuncelerin icin cok tesekkurler canim. o senin guzelligin. Bu arada kupa icin de tebrikler:))

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Az ailem yatmadan bi bakim dedim iyikide bakmisim, oncelikle yunus kardesimize bu zor sinav doneminde zihin acikligi ve basarilar dilerim... Sevgili Anne derlerya: Deliye malum olurmus :))) sanirim banada bai seyler malum oluyor... Canim ayten ablam, oncelikle bu gec tebrik icin senden ozur dilerim, hata gecen YD de bile caktirmadan son FB GS macini tiye almislardi :))) Soz konusu tahmin olunca kendimi tutamiyorum :))) bakalim ne kadari tutacak yarin izleyip gorucez, hata yarin yep yeni tahminlerde bulunacagimdan eminim... Neyse hepinize simdiden tatli uykular, ruyanizda beni gorun, bi sonraki yorumuma kadarda beni cok cok ozleyin ben sizleri cok cok ozluyorum, Sezzy ablammmmmmm canim nerelerdesin bak ozlem lafi gecince seni ne kadar ozledigimi fark ettim, umarim saglin sihatin iyidir, elinde bisey yokdur, tekrardan gecmis olsun ve acil sifalar dilerim...

0   0

ayten demiş ki;
Sevgili Merve,canım benim bendeniz Fenerbahçeliyim... teşekkürler...dizi hakkındaki tahmimlerinde çok iyi ne kadarı çıkacak bakıp görelim... sana ve bütün AZ ailemize iyi geceler...sevgiler...

0   0

anne demiş ki;
Kaybeden Alp oldu demek cok istemisiz gitmesini hadi ugurlar olsun gitmeden de Anili doldurdu o fikirleriyle :( Mervecigim ne güzel yazmi$sin senin tahminlerin tutar bende yarin neleri ögrenecegiz merak ediyorum. Karde$im Yunus o kadar dersinin arasinda zaman ayirip özet aramissin sagol ama dersin daha önemli senin ba$arili olman icinde duaciyim biraz $u zor Sinav dönemi gecsin ozaman tekrar sana nerde kaldi aga özet derim ama $imdilik seni rahat birakiyorum.:))))

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Az ailem, belki biraz gec oldu ama aramizda fenerli arkadaslar varmi bilmiyorum, yinede GSli olarak FB li arkadasalri Gecen hafta aldiklari Turkiye Kupasi icin tebrik ederim... Yeni fragmanida izledim, Veysel Altay kitabi kim koydu odama diye sordugunda Ali ben koydum diyor, Serkan Nazlidan hesap soruyor, ama bi yandanda annesi Nazliya sen benim gelinimisin diye sordugunda Serkan siritarak evet anne diyor, Hakan babasina Barisi oldurdugunu itiraf ediyor, Sonra Murat Veysel altayin evine baskina geldiginde Ali ben bunlarin hepsine tek tek hesap sorucam diyor 30 saniyelik fragmanin 27 saniyesinde butun bunlar oluyor geri kalan 3 saniyede araf zamani yei bolumu ile foxda diyor... Yunus kardesimizin paylasdigi ozetten anladigimiz kadariylada Barisin olmedigini anliyoruz, Ahu Gulsene hakandan hamile kaldigini analtirsa sanirim Gulsenle Ahu Hakanla is birligi yapabilir, Serkan simdi Nazli ile Alinin gecmisini bildigine gore Alinin planlarini ne kadar etkiliyecek bilmiyorum, Mahmut desen Pakizeye asik oldu olucak... Sare denen uyuz kendi kendine birde dugun hazirlaklarina baslarsa hic sasmam, Esra cadisinin kus kadarda beyni yok, sanki herseyi itiraf etmekle Serkani elde edinirim diye dusunuyor ama Serkanin ANzliyi birakicagi yok gibi...Gelicek bolumlerde sanirim Muratinda basi derde girebilir, malum Ilk baslarda Veyselin evine baskina gelen a+linin eski amiride veyselin sayesinde baska bi yere gonderilmisdi, simdi veysel Altay Muratla ugrasicak gibime geliyor, Ahu manyagi Aliyi rahat birakmaz, Ali parasiz pulsuz kaldik, ablam cocugunu goremiyor, ikinci sinif bi otelde kaliyoruz diye duygu somurusude yapabilir, Vildan cadisida nazliya yakalsip onun yaninda gorunuyor gibi yapip veysel Altaya karsi bildiklerini silah olarak kulanabilir... Bi baska ihtimalde veysel Altay Sarenin gecmisini arastirabilir, onuda Aliye tekrardan Silah olarak kulanabilir... Simdilik benden bu kadar tahmin yeter... Birbirinden degrli ve tatli Sezzy ablam ve Ayten ablam, canim askitom annem, sevgili kardesim yunus, hepinize hayirli aksamlar diliyorum bakalim bulundugun tahminlerde ne kadar hakli cikacam, dogrusu ben kendimde merak ediyorum :)))

0   0

neleroluyor hayatta-yunus demiş ki;
Selamlar Anne sultan(ben hiç senin isteğini kırar mıyım abla, sen yazdıktan sonra internette özeti arıyorum ama hala özeti eklememişler onun için suskun kaldım) aga ne bu yazmıyon deme sonra.)))) özeti bulup yazayım dedim ama özeti bulamadım affola ablacım. evet haftaya devlet sınavım var burda onunla uğraşmam gerek ama sorular çok fazla üşeniyorum sonuna geldim artık baya stres yaşadık tam oluyor derken karşımıza sınavları koyuyorlar. hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum ablacığım. ben yarın yine yazarım özeti bulunca abla senin için. kendinize iyi bakın yarına kadar her şey gönlünüzce olsun. selamlar.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgilio AZ ailem, oncelikle hepinize mutlu haftalar diler, herseyin gonlunuzce gecmesini temeni ederim... sanirim bugunluk konumuz biraz survivor... bende sizin gibi Alp kirsani yalnis tanimisim, tvde gordugumuz kadar sempatik oldugu kadar gormedigimiz kadarda cikarciymis... bakalim bu aksam alpmi kirsanmi adaya veda edicek... Sevgili ASezzy ablam yorumunu okurken AMINNNNNNNNNNNNNNNNN dedim :))) Ayten ablam ben hic YD yi izlemez olurmuyum hepside birbirinden yetenekli, bu hafta ozeliklede Sellehattin ve Tulayin evdeki o son sahnesine koptum, adam ne niyetle geldi ne ile karsilandi, ya Orcuna ne demeli o apayri bi yetenek.. Hakanin nerden V. A. nin oglu olmadiginin kanatina taaaa baslardan supheleniyordumda hani hatirlarsan bu son sahnede Veysel kitabdan bi parca okumusduya orda suphelerim biraz daha arti... bakalim gelicek boilumde neler olucak... Sevgili Anne malum son yorumlarda sorun yasayinca artik biraz yorumnlarimda temkinli oluyorum, ama sizin birbirinden degerli yorumlarida gorunce mutlu oldum, yunus kardesimiz saenind ebelirtigin gibi sanirm son zamanlarda kitaplar arasinda kayuip oldu, insallah hayirlisi ile okulunu bitirir... Ya su sareyi hic hatirlatmayin bana kiz Esranin birtaz sinsi versiyonu, Esra en azindan belli ediyor mertce ama sare tam bi sinsi gibi gizli oynuyor oyunlarini... her neyse benden simdilik bu kadar sizleri coooooook seviyorum...

0   0

anne demiş ki;
Anil cok tatliya (Anasinin Gözbebegi). Nihat son Gazla devam edecek. Alpla Nihatin aralarindaki cekismeleri bende izledim gercekden Nihati kötülüyor bende Alpi iyi biri zannetmi$dim iyi yapmadi nekadar ince hesaplar pe$indeymi$ ama burda yarismanin verdigi stress ve oranin ya$ama tarzinin da etkisi var Alp bilki yolcu o pilini pirtisini toplayip gidecek bugün merak etme. Dünyada ilk en uzun soluklu Survivor buymu$ Guinnes rekorunu kirmi$lar. Buarada Merveyle Pi$di olmu$uz benim yazdigimda daha onun yorumu yayinlanmami$di bizim HANIM ADMININ cocuklari Ailesi vardir yorumlari zaman bulamayip 3 vardiyede GEC YAYINLANIYOR ha birde ben onu hani 3 MAYMUNCUK varya ona benzettim GÖRMEDIM-DUYMADIM-KONU$MADIM ama yinede emegine saglik:))))) Ay Ayten Ablamdan cevap gelmi$ "hayret" yüregim pir pir etti:) gözlerim Bayram etti:) gecen bölümlerde bir te$ekkür borcu daha vardiya hadi neyse:))))ben bununla yetineyim $imdilik :))))))cevabin beni cok mutlu etti :)))) Sanirim Yunus ba$ini Kitaplardan kaldiramadi hadi hayirlisi semester ba$arili bir $ekilde yakinda bitiyor.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili AZ Ailem; ben Survivor hastasi oldum ciktim. Taa basladiig gunden beri cumartesi, pazar ve pazartesini iple cekiyorum , favorim d etabi ki Nihat, bu cocugu cok begeniyordum ama gercek karakterini de bu yarisma sayesinde tanima firsati yakaladik, cok efendi, saygili, duzgun biri, hem guclu hem de o kadar hizli, favorim o, kizim da ona bayiliyor, Allah bana hem onun gibi yakisikli hem de onun gibi duzgun karakterli bir damat nasip eder insallah. Bence Nihat annesini gordugune sevindi ama esi gelse cok daha fazla sevinirdi, Hasan.a nasil da gipta ile bakti, Hasan icin cok sevindim, esi geldi dedi. Alp.i ise cok yanlis tanimisim, onceleri cok sempatik buluyordum ama meger ne kadar hesaplar yapan sinsi biriymis, Nihatin arkasindan onu kotuledigini defalarca izledim tvde, ve Nihata gonulluler de bunu soylediler. Daha adalar birlestigi gun onlara Almeda ve Nihat adada huzursuzluk cikariyor, onlari yazin demis, bir de Nihatten hesap soruyor niye benim a dimi yazdin, uc gunde tanidigin insanalra inaniyorsun da bana inanmiyorsun diye, soylediklerini inkar ediyor, yarini dort gozle bekliyorum, insallah o gider de Anil da onun etkisinden kurtulur. Hepinizi de ayri ayri opuyorum, Aytencigim, canim sen de hosgeldin. Hepinizi de cok seviyorum. Mervecigim, bugun cok yogunsun glaiba, annenlere sonsuz sevgiler.

0   0

ayten demiş ki;
İyi geceler sevgili AZ ailem,sevgili Yunus,fragman açıklaman için teşekkürler,senin gibi beni de Sare nin bu kadar rahat olması ve Ali nin Sare nin babasını düşünmeden bazı kararlar alması sinir ettii,fakat Sare gibi örnekler de hayatta var...madem Ali Sare ile ilgili gelecek planları yapıyor o zaman Sare nin babasının olurunu alması gerekmez mi ne dersin...Sevgili Sezzyciğim,gecikmiş de olsa çoook geçmiş olsun canım arkadaşım...dönüşün muhteşem;her sayfada o güzel yorumlarını okudum.sevgili Merve,canım benim kendinden ışıklı ayten ablan geldi,bende YD izlerken şimdi Mervem de izliyordur diyorum.peki Merveciğim Hakan nın V.A ın oğlu olmadığını nereden çıkardın?sevgili Anne,Merve den sonra sende Mevlana dan yazmışsın çok güzel teşekkürler...aramıza yeni katılan arkadaşlarda yurt dışından mı yazıyorlar bilmiyorum galiba vatandan yazan sadece benim İstanbul dan hepinize sevgiler...hoşça kalın...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler