logo

Akasya Durağı 158. Bölüm izle

Özet: Çapkınlık peşinde koşan Sinan’ın başı dertten kurtulmuyor. Çapkınlık peşinde koşan Sinan’ın başı dertten kurtulmuyor. Osman, şans oyunları kuponlarını, ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmesi için Hayri’ye verir. Hayri de loto bayiine gider ve kuponların Osman’a ait olduğunu söyler. Kupona 20 bin lira çıkmıştır. Hayri parayı alır fakat Osman’a söylemez. Hayri, Dilek’in kredi kartı borcunu öder, pahalı taşlarla donanmış bir telefon ve tek taş yüzük alır. Bunları gören Safiye, Osman’a küser. Lotocuyla karşılaşan Osman, işin doğrusunu öğrenince soluğu Hayri’nin yanında alır. Sinan’ın taksisine hafif meşrep bir kadın biner ve onu evine davet eder. Kadın, Sinan’a, Sinan da kadına evli olduklarını söylemezler. Birlikte kadının evine kahve içmeye giderler. Bu sırada kapı çalar ve Sinan kendini banyoda bulur. Seyit’in işlerinin iyi gittiğini gören Güven ve Ali Kemal bir olup, dürümbüs alırlar ve Seyit’e karşılık iş yapmaya başlarlar. Seyit bu durum karşısında deliye döner. Çekişme devam ederken Seyit’in dürümbüs çalınır. Seyit bunu Güven’den bilir fakat çok geçmeden Emre, Seyit’in dürümbüsünü tamirhanede görür ve hırsızları yakalatır. Emre morgdan kadavra alıp okula götürmek için İpek’in arabasını alır. Bu sırada Mazhar Bey rahatsızlanır ve kadavrayı bagajda unutup hastaneye koşarlar. Vakkas ve Arif taksiyi yıkarken cesedi görürler. Bu sırada İpek’i bir adam taciz etmeye kalkışmıştır. Vakkas ve Arif, İpek’in adamı öldürdüğünü sanırlar.
mustafa demiş ki;
super

0   0

aslihan asya demiş ki;
NACI neden son anda bile heyacanlaniyorsun sonuta ayni seyler oluyor bu diziyi izlerken sıkilmiyomusunuz kanal d den soguttunuz beni

0   0

yunus demiş ki;
cok iyi

0   0

andnq r3 n demiş ki;
nuri aqa fazla güzel yapamıyıor seyitin sesi çok güzel

0   0

NACÝ demiş ki;
ÇOOOK GÜZELDİ bu bölüm.Siz bir harikasınız.En son dakkada bile güldürdünüz,heycanlandırdınız. Yazarından yönetmenine,oyuncular ile birlikte HARİKASINIZ.hEP BÖYLE KALIN.Biz sizi dahaa çooook seyrederiz.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler