logo

iffet 30. Bölüm izle

Özet: İffet ve Cemil ambulansın içinde hastaneye giderken karşılarında Ali İhsanı gördüklerinde donup kalırlar. Ali İhsan her şeyi planlamıştır. Cemil ve İffeti alıp kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. Zaten yaralı olan Cemil var gücüyle karşı koysa da bir işe yaramaz. Ve iki sevgili Ali İhsanın elinde tutsak olarak kalır. Ali İhsanın amacı onları öldürmek değil acı çektirmektir. İstediğini de elde eder. Sonunda yeteri kadar acı çektiklerine ikna olup onları öldürmeye karar verdiği sırada beklenmedik olaylar yaşanır. Cemil ve İffet Ali İhsanın elinden kurtulur. Ama Ali İhsan peşlerini bırakmaya niyetli değildir. Daha da hırslanmış bir şekilde izlerini sürer. Cemil ve İffet için ölümüne bir kaçış başlamıştır.
Yagmur demiş ki;
Dizi harika ...
18.06.2013 - 09:10
0   0

aysel demiş ki;
bence iyi dizi. beyenmeyen bakmasin iste.

0   0

sibel demiş ki;
vay..be gercekten cok komik ambulansi durdurup icindeki insanlari yaraliyi kaciriyolar..madem bisey yapiyosunuz gercekci olsun biraz..

0   0

sibel demiş ki;
vay..be gercekten cok komik ambulansi durdurup icindeki insanlari yaraliyi kaciriyolar..madem bisey yapiyosunuz gercekci olsun biraz..

0   0

dilara demiş ki;
iffet ne kadar akılsızsın ya bu dunyada hep kotulerın yerı var ııyı olan hep kaybedıyor cemılle madem bırbırınızı cok sevıyorsunuz hayatınıza baskalrını nıye soktunuz cemıl sımdımı anladın askını ıffet dayak yerken acımadı bıle pes yanı ıffet yazık artık fınal ıstıyoruz

0   0

oya demiş ki;
Hayatta boyle insanlar varmi acaba.. adam delirdi bencede sacma bakalim daha neler olacak dermissim

0   0

ZeynepEzgi demiş ki;
Benim de anlamadığım şu; diziye bu kadar saçma diyenler neden karşısında otorop 90 dk. zaman harcıyorlar... beğenmeyen izlemesin , izleyene de mani olmasın yahu ..

0   0

iffet demiş ki;
bu bolumu cok abartdiniz sonraki bolumde ne cekeceksiniz bilmiyoru artik

0   0

Tugba 43 demiş ki;
iffet dizi cok gzl umarim uzun sürer bitmesine site icin ellerinize saglik yorum yapipda zamanisi kacirmayin kendi kafaniza göre dizi bakin begenmiyorsaniz bakmayin ya ben bayiliryorum bu diziye

0   0

hatice ve tulay demiş ki;
bence bu diziyi cok abarti etmeye basladiniz. Ya bu diziye son verin ya da anlamli ve yorumsal yapin.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler