logo

Akasya Durağı 157. Bölüm izle

Özet: Hayri, taksisine binen bir müşterisine şaka yapıyor. Ancak bu kez yaptığı şaka kendisine pahalıya patlıyor. Osman’ın taksisine binen bir müşteri nöbetçi eczanelere gideceklerini söyler. Adam aslında bir hırsızdır ve tüm eczaneleri üzerinde “bu bir soygundur” yazan reçeteyle soymaktadır. Eczanelerden gelen ihbarla polis yolu keser, müşteri taksiden kaçar ve olay Osman’ın üstüne kalır. Vakkas’ın bir akrabası su tankerinde kaçak benzin getirir ve duraktaki Vakkas’a bırakır. Vakkas, Nuri Babayı ikna etmesi için Ali Kemal’i kendine ortak eder. İkili, akşamları kaçak benzin satmaya başlarlar. Benzin bitince içine su karıştırırlar ve ertesi gün arabası bozulan müşteriler de durağı basar. Güven’in Almanya’daki sevgilisi Helga eve yerleşmiştir ve herkesin burnundan getirmektedir. Bu sırada Helga’nın Almanya’da sevgilisi olan ve aslında çocuğunun babası olan Helmut çıkagelir. Arif ve Merve, çocuk yapmak için şifalıdır diye termal otele, çamur banyosuna giderler. Merve çamura bulanmış şekilde içecek bir şeyler almaya gider. Bu sırada Merve’ye çok benzeyen bir kadın Arif’e doğru gelir. Arif, Merve sandığı kadını kucaklar ve odaya götürür. Hayri taksisine müşteri alır. Adam avlanmaya gitmektedir. Hayri ise yine şaka peşindedir. Gazeteye katil taksici diye yalandan photoshopla kendi fotoğrafını koydurur. Gazeteyi alıp okuyan müşteri fotoğrafı görünce Hayri’yi tanır ve kapıları kilitler. Hayri bunun bir şaka olduğunu söyler ama adamı inandıramaz ve olanlar olur. Mazhar ve Gülsüm ikilisi İpek’i yine çileden çıkarırlar. Gülsüm, Emre’ye yeni bir aday bulur ve eve yemeğe çağırır. Kızın evde olduğu sırada İpek gelince de kıyamet kopar.
züleyha demiş ki;
bu çok güzel bir flim

0   0

seray demiş ki;
en sevdim dizilerden biri akasya dura

0   0

Recep demiş ki;
WaLLA FiLm qüzeL ben beğeniyorum kamiLLer

0   0

Kenann demiş ki;
Fikir fukarasi senarist gene dondu dolasti taksi tutarak suc isleyen kisinin sucunu taksiciye yikti, birde taksici yi taniyan komser cikmazmi karsisina vay vay vay o armutta hemen inandi Osmanin suc isledigine. Ya birak canim boyle komedi dizisimi olur. Baska bir dikkatimi ceken ise cakma Almanci Sinanin kayinbiladeri, Kardesim biraz 80 ler seyrette Sahinden ders al.

0   0

Yigitkan demiş ki;
En çok Arifi seviorum.Şiirleri çok kötü.. Lodos Denizden Eser,Ben Deniz Arif Keser

0   0

ubeydullah özgan demiş ki;
Süper bir site zaaaa xD

0   0

selahattin gümüs demiş ki;
kaldigi yerden devam etmesine sevindik sevindikte cakma sanzimanti hic sevmedik

0   0

emirhan demiş ki;
Aslında güzel bir dizi ama hep aynı konulardan sıkıldık bitse daha iyi olucak bir de geniş aile bundan iyidir diye düşünüyorum reting açısından geniş aile devam etseydi akasya durağından daha çok izlendirdi . bu arada teşekkür ddizi.com

0   0

1. demiş ki;
ilk ben gönderiyorum çok seviyorum arif de çok salak ve saf ama çok tatlı keşke o benim olsaydı

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler