logo

Akasya Durağı 156. Bölüm izle

Özet: Bir kuyumcuyu soymaya çalışan üç soyguncu, karşılarında Osmanı görünce onu rehin alıyorlar. İpek kaza yapar ve hastaneye kaldırılır. Emre ve duraktakiler hastaneye koşarlar. Mazhar ve Gülsüm de köyden dönerler ve hastaneye gelirler. İpek’in ölmediğini anlayan Şebnem rahat durmaz ve hastaneye girerek zehirli şırıngayla İpek’i öldürmeye kalkışır. Güven’in Almanya’dan sevgilisi Helga, kucağında Güven’in bebeğiyle İstanbul’a gelir ve Güven’i bulur. Çocuğu Güven’e bırakıp bir otele yerleşir. Güven bebeğin üstüne “Sinan çocuğuna biraz da sen bak “diye not iliştirir ve Gülbin’i arar. Eve gelen Sinan, Gülbin, Şaziment, Can gözlerine inanamazlar. Sinan bebekle beraber evden kovulur. Hayri işi bırakan bir sihirbazın yerine, geceliği 500 TL’ye sahneye çıkmayı kabul eder. Hayri kulüpte gösteri sırasında Osman’ı bir numarayla ortadan kaybeder. Osman girdiği dolaptan aşağı depoya düşecektir ve sonra geri çıkacaktır. Fakat hesaplar karışır. Zira, Osman’ın düştüğü yerde, 3 soyguncu depodan girerek yan taraftaki kuyumcuyu soymaktadırlar. Osman’la karşılaşan soyguncular Osman’ı rehin alırlar.
gülbin demiş ki;
Ben dizideki gülbin değilim coke beyenndim
19.06.2017 - 17:10
0   0

ayse demiş ki;
ben bu bolumu defalarca izledim akasya duraginin butun bolumlerini tavsiye ederim
03.02.2016 - 09:21
0   0

serkan demiş ki;
cok guzel bir dizi

0   0

Nihad demiş ki;
Bu dizi cok guzel ben her hafta izliyorum yapimciya tesekkur ediyorum ki,bu diziyi yeniden baslatdiniz.

0   0

sevoo demiş ki;
size katilmamak elde degil kenan bey ben bu diziye erol gunaydin zamaninda bakiyodum yalan .yok fakat sonralari biraktim izlemeyi bi sey katmiyo bana göre dizilerin sosyal icerigi mesaji olmali kaliteli olmali ama turk milletinin zevki bu yapicak bisey yok

0   0

Kenann demiş ki;
Daha oncede yazdim, tekrar yaziyorum. Turk halkinin buyuk cogunlugunun akil ve kultur duzeyinin bariz ispati. Cok kiziyorum bu insanlara, bir taraftan bomba gibi bir dizi olan, Babam Icin in final yapacagi soyleniyor, diger taraftan, cocuklara bile hitap etmeyen bu dizi tekrardan basliyor. Izleme o zaman diyecek bazi sivri arkadaslar olacaktir muhakkak, ben zaten izlemiyorum bu haksiz duzene karsi sesimi duyurmaya calisiyorum.

0   0

HAKAN demiş ki;
ASLIHAN ASYA Bu bir komedi dizisi ne bekliyorsun aşk dizi değilki olacak tabi saçmalıklar.. bizde her hafta izliyoruz..

0   0

þükrü demiş ki;
ben bu dızıyı her seferınde ızlıyorum her seferınde ızledıgıme pısman oluyorum her bolumde 1 kerede olsa bırı karakoluk oluyor komık desenız deıl aksyon desen yok macera desen yok aıl desen yok ıyıde bız bu fılmı ne dıye ızlıyoruz :)

0   0

mehmet demiş ki;
kimse beni ilqilendirmiyor ben severek izliyorum, beqeniyorum. Bu, dizi ratinqlerde 18.Sırada . Yahşi Cazibe Ekibine TeşekkürLerimi Sunar, Yönetmen, Ve Gani MÜJDEYE Ayrıca Teşekkür Ederim SaqoLsnLar :)

0   0

emirhan demiş ki;
bencede güzel 3.yorum benden :D

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler