logo

Yahşi Cazibe 86. Bölüm izle

Özet: Makbule, kendisinin ekstrası, Ziver Beyin de fazla mesaisi olduğu için Şerefi Kemal ve Cazibeye emanet eder. Şeref yatmadan önce Cazibeden kendisine masal anlatmasını ister. Cazibe ve Kemal Şerefe Pamuk Prenses masalını anlatmaya başlarlar. Ama bu masal bildiğimiz Pamuk Prenses masalından biraz farklıdır. Zira, Pamuk Prenses Cazibeye, kötü kalpli Kraliçe Simgeye, cüceler de diğer karakterlerimize fena halde benzemektedir.
sudenur demiş ki;
Çok güzel filim
04.06.2014 - 00:38
0   0

zeliha demiş ki;
bu dizi hiç bitmesin çok güzel lütfen hepside çok komik

0   0

zeliha demiş ki;
bu dizi hiç bitmesin çok güzel lütfen

0   0

ersin demiş ki;
bu hafta çok saçmalamışlar

0   0

ahmet demiş ki;
40 yılda bir gülğnecek dizi bulduk oda gitti

0   0

mehmet demiş ki;
yazık ya bu dızı nereye gıdıyor bastan berı ızledıgım dızıyı artık ızlemeyecem

0   0

EVA demiş ki;
DEVALEM cox sağol canim men moox şadam kibir azeri dostum var seninle dostam ve isteyirem ki sen öz hakinda danişasan seni birazda yaxınan taniyax gecön xeyire qalsin

0   0

DEVALE demiş ki;
EVACIM hoşgelmişen,sensiz bu site boş olur,sen yazacen men yazacem ki YAHŞİ CAZİBE gebi özümüz,gözümüz dizisine,halsizlik yapanlar,kötü egleyenler bi dekka dursun.çünküm biz çok sevirik,onada boş,kötü söz ettirmeyik.Güzele çirkin dedirtmeyik. EVA opurem canım,hayra gele.

0   0

EVA demiş ki;
CANİM BAVALECİM YOX HANSI MASALDA YAŞ ADİ ÇEKİLİR MENİ OXUDUQUM MASALARDAS YAŞ ADI OLMUR CANİM NECESEN MEN BURALARDA DEYİLDİM ONA GÖREDE SENE MESAJ YAZA BİLMEMİŞE BACIMIN QİZİNİN YAŞI İDİ ORDA İDİM ONA GÖRE SENE YAZA BİLMEMİŞEM BAQIŞLA MENİ CANİM .ÖPİREM SENİ

0   0

DEVALE demiş ki;
Yani ARDACIM,HEKİKETEN öyle bişi olsa sana bereber olak,emme sen GÜLDÜRMEK için bahce sübürgesi ile bilem GIDIKLASAK boooş olur.Senin başka derdin ola,önce onları hallet sorada YAHŞİ CAZİBEMİ seyir eyle canım.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler