logo

iffet 28. Bölüm izle

Özet: Ali İhsan, Cemil ve İffet’in peşine düşer! Cemil, İffet ve Ali İhsan’ı dağ evinde gördükten sonra her şeyi bırakıp gider. İffet konuşup gerçeği açıklamak, Ali İhsan’la aralarında hiçbir şey geçmediğini söylemek için uğraşır ama Cemil onun dinlemez. İffet bir kez daha sevdiği adamı kaybetme düşüncesine dayanamayarak Cemil’e ulaşmak için her şeyi yapar. Sonunda nerde olduğunu öğrenerek yanına gider. Cemil’i ikna etmek hiç de kolay olmaz. İnandığında ise İffet’in Ali İhsan’a geri dönmesine izin vermez. İffet için artık karar anı gelmiştir. Ya her şeyi göze alıp Cemil’in yanında kalacaktır ya da Cemil’den, aşkından vazgeçip acı çekmeye devam edecektir. Diğer taraftaysa Ali İhsan’ın bir şeyler olduğunu anlaması uzun sürmez. İkisinin peşine düşer. Cemil ve İffet, Ali İhsan’dan ne zamana kadar kaçabilecektir? Asıl önemlisi ise, Ali İhsan onları bulduğunda ne yapacaktır?
kadis demiş ki;
dizi cok süper basladi,ama artik mide buladriyor.Lüfen dizi yayindan kalksin cxünkü öf ve adetlerimize haykiri

0   0

roza demiş ki;
sultan nikli yorumcu. Eminimki hic ama hic bir kadin tecavüzden hoşlanmaz

0   0

isimsiz demiş ki;
bence ali ihsan çok iyi yaptı inş.ikiside yanarak ölürde bizde iffetin iffetsizliğinden kurtuluruz artık mide bulandırmaya başladı bu senaristler bence milletle dalga geçiyor ya da tansıyonumuzu ölçüyor türkiyenin iffeti ne durumda diye yazıklar olsun .bu arada yanlış anlamayın ben izlemiyorum sadece son 10 dakikasına bakıyorum her hafta iffet iffetini kurtardımı diye ama neeeeeeerde

0   0

korkmaz demiş ki;
yahu gerçekten cılkı çıktı...diziyi nasıl uzatsak diye çaba harcıyolar...iffet in tecavüzü olsun,a.ihsanın parmak izleri falan...yahu bide ben saat tıkırtısına uyanan adamım...bunlar bi uyanamadı:D

0   0

sultan demiş ki;
bu dizi tam salaklasti, iffet cemili unutamiyor cunku yapilan tecavuzden hoslanmis galiba. Hic bir kadin kendini bu hale koymaz, senaristler allah sizden razi olsun iffeti bu hale getirdiginiz icin. dizi cok uygunsuz hale geldi tomplumuz icin, nasil ornek oluyor genc kizlara, bosuna zamanimi kaybetmisim, umarim yayindan biran once kalkar.

0   0

ayþe demiş ki;
Mahir Günşiray diziden ayrılmakta çok haklı. Toplumsal bir soruna parmak basan dizi senaristler sayesinde soytarılığa dönüştü. Böylece bir kadının tecavüze uğrasa bile bunu yapanı affedecek kadar aptal olduğunu gösterdiler. Ali İhasana yazdıkları rol ve yaptırdıkları da evlere şenlik Zaten Mahir Günşirayda İffet İffet olmaktan çıktı demiş. Ben de onun gibi diziyi terk ediyorum.

0   0

Afaq demiş ki;
Cemil kotu birisi

0   0

gulhan demiş ki;
dizinin sonlari geliyo anlasilan,bu ali ihsani anlamiyorum ben adam kafayi yemis resmen,seni gercekten seven bir kadin var sen baksana onunla mutlu olmaya hem cok güzel hem cok zeki yasemin,iffeti bosa gitsin oda mutlu olsun sende,bu nil ukalasida rolünü hic yapamiyo cok yapmacik ;) kim bilir belki asiri dozdan ölür cikar diziden,artik uzatmanin anlami yok bitsin bence dizi cünki sikmaya basladi,herkeze iyi seyirler.admin sanada cok tsk ler cok hizlisiniz ;)

0   0

selin demiş ki;
ya admin siteyi yeni acinca su ma seyini koyma yaa birden birsuru ses cikiyo birisi falan uyyo o sey yuzunden uyaniyo

0   0

bkosifi demiş ki;
Diziyi cok uzatiyorlar....

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler