logo

Araf Zamanı 13. Bölüm izle

Özet: Pakize Veysel Altay’a Eylül’ün Ethem’in kızı olduğunu söyler. Bunun üzerine Veysel Pakize’ye malikanede iş verir. Pakize’yle aynı evde yaşayacak olmak Gülşen’in hiç hoşuna gitmez. Yaptıkları işbirliği sonucu Vildan’ın da Gülşen’den talepleri sürekli artmaktadır. Nazlı, Ahu’nun kürtaj olduğunu öğrenir ve bebeğin Ali’den olduğunu düşünür. Esra, Nazlı ile Serkan’ın evlenecek olmalarını kabullenemez ve Murat’ı kullanarak aralarını bozmaya çalışır. Serkan ise Nazlı’yla aldıkları evlilik kararından sonra dünyanın en mutlu insanı olmuştur. Kararını ailesine açıklar ve malikanede bir tanışma yemeği düzenlenir. Yemekten sonra kesilen söz, Nazlı için sürpriz olmuştur. Ali, Nazlı ve Serkan’ın parmaklarına yüzük takılmasına şahit olur ve bu onu Serkan’a daha da düşman yapar. Nazlı ise aldığı karardan emin değildir.
sezzy demiş ki;
Seren kardes; butun gazete haberlerinin hepsini kaydettim, agbimle,yengemin aglamalari gozumun onunden gitmiyor. Cok vakitsiz gitti, o gazete haberlerini okumak ve tvde cenazeyi saat basi izlemek cok kotuydu. Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin. Allaha emanet olun.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili AZ Ailem, canlarim, yavas yavas toparlanmaya calisiyorum, kafami mesgul etmemek icin surekli ugrasacak birseyler bulmaya calisiyorum, arasira da guzel, sicacik yorumlarinizi okuyorum, iyiki varsiniz, sizleir cok seviyorum,Seren kardes;senin de ictenlikle yazdigin samimi yorumun icin cok tesekkurler, insallah en kisa zamanda yeniden guzel AZ aileme katilacagim. Hepinizi de cok cok opuyorum.

0   0

seren demiş ki;
SEZZY arkadas basiniz sagolsun ,allah rahmet eylesin,yazinizi gorer-gormez hemen google-dan baktim,evet 41 yasinda ,bir kiz cocuk babasi,yillardir BRT kameramani,allahtan size bol sabirlar dilerim ,zamani olmasada sunu da soyleyim yorumlarinizin en siki takibcisiyim,kendinizden mukayat olun olurmu ,tekrar basiniz sag olsun....

0   0

ayten demiş ki;
Sevgili Sezzy,yazmış olduğum taziye mesajım yayınlanmadı..ben tekrar yazayım belki bunu yayınlarlar.canım arkadaşım sana ve ailene Allah tan sabır diliyorum...Mekanı cennet olsun...sevgiler..

0   0

gunay demiş ki;
Sevgili Sezzycim,Allah rahmet eylesin,kabri nurla dolsunCok uzuldum,arkadasim

0   0

ayten demiş ki;
Sn:Admin,dün sevgili Sezzy için yadığım mesajı yayınlamamışsınız.özel olduğu için mi?Teşekkürler...

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili AZ Ailem, hepinizin de sicacik duygulariniz ve temennileriniz icin sizlere ayri ayri tesekkur ediyorum, kendinize cok iyi bakin, hayat cok kisa, sevdiklerinizin degerlerini cok iyi bilin, bugun variz yarin yokuz. Azrail ne siraya bakiyor ne de yasa malesef. Allaha emanet olun.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgilli Sezzy ablam, senin adina cok uzuldum, basiniz sagolsun, mekani cennet olsun...Ailesine, yakinlarina ve tum sevenlerine bassagligi diller rabbimdende bol sabir dillerim...

0   0

neler oluyor hayatta demiş ki;
selamlar pardon yanıldım afedersiniz işte o adam adanalı iş adamının evine baskın var diyordunuz orasını tamamen unuttum. ama bi orada tahmin tutmamış gerisi doğru. Sezzy abla Allah mekanını cennet etsin nur içinde yatsın. Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.

0   0

anne demiş ki;
Ba$in sagolsun Ablacigim Allah Rahmet eylesin ve Allah taksiratini affetsin inan bende cok üzüldüm, sizlere Allah dan sabir diliyorum.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler