logo

Yer Gök Aşk 74. Bölüm izle

Özet: Münevver Sultan’ın oyununa gelir ve aşk mektubunu küçük Yılmaz’ın yazdığını söyler. Herkes şoke olur. Mektup yüzünden konaktan kovulan Yılmaz için zaman durmuş gibidir. Tek istediği oralardan kaçmaktır. Ancak Yılmaz’ın gerçek babası olduğunu öğrenecek ve hayatının en zor yüzleşmesini yaşayacaktır. Münevver vicdan azabıyla yanarken, Celal konağa gelir. Ne yazık ki Bade bu gizli aşkı öğrenmek üzeredir. Hamiyet’in korktuğu başına gelir; Yusuf vicdan azabına yenik düşer ve Hamiyet’in davası için ifade vermeye gider. Havva’ya Cüneyt’in dava açtığı haberi gelir. Cüneyt’ten bunun hesabını sormaya karar veren Havva için, bu hiç de umduğu kadar kolay olmayacaktır. Bade’nin Mehmet’le başlattığı oyun ayağına dolanmak üzeredir. Mehmet aşkına karşılık alamadıkça, Bade için durum giderek daha tehlikeli bir hal alacaktır. Hayatının şokunu yaşayan küçük Yılmaz, Sultan’ın ince ince ördüğü ağa düştüğünün farkında değildir. Yeni öğrenecekleri onu artık dönülmez bir yola sürükleyecek, hayatı hiç ummadığı bir yöne girecektir.
MSFIGO demiş ki;
hayir sezzycim, o oglanla kiz gelinimizin hala kizinin cocuklari. beyaz kazakli yegenim :) berrancigim, sezzycim, sagolun. sizin agzinizdan böyle övgü dolu sözler almak cok güzel :) siz pasta konusunda benden uzmansinizdir :) bu arada, havvanin pantolon giymesi hosuma gidiyor. hep istiyordum giyinse. kadinda süper bir fizik var. yeni giyim tarzi daha hos. yalniz su saclarini degistirse fena olmaz :) düz kalsaydi daha iyi olurdu. yada dalgali ama biraz daha kisa olmali. münevverde sac degistirdikten sonra güzellesti. badeninde kirmizi pantosu cok hosuma gitti. gelecek hafta bade fittiriyor ve babasina catiyor. tabii, sonucta aldatilan anne. ama badenin aldatma olayi ortaya ciktigi zaman ne olacak?? biraz insanlar kendilerini geri dönüp baksalar daha iyi olur.

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, o cocuklarin ikisi senin miydi?? ben de beyaz kazakli deyince onu snein sandim, demek o senin minik yegenin, diger kizla oglan senin:))) Hepside cok tatlilar, Allah uzun omurler versin ve acilarini gostermesin insallah.

0   0

Berran demiş ki;
MSFIGOcum Spiderman Pastanin resmini aldim, tesekkürler ve cok begendik(Nilayda burdaydi) cook güzel olmus:)))))) Ellerine saglik Ayrica kuzucuklarinda cok tatli:)) Allah Anne-Babasina bagislasin...Sevgilerimle öpüyorum;))

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim:) afiyet olsun Cheesecake icin;)) Kalbim 4 mevsimde sana mesaj biraktim. Simdi CHAI LATTE icmeye gidiyoruz,bye-bye sevgilerimle hepinizi öpüyorum:))

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, bravooo,tebrikler, valla sonunda basarmissin. Azmin elindne hicbirsey kurtulmuyor ve insanoglunun istedikten sonra yapamayacagi sey yoktur:))) resmini bekliyorum:)))Fenerlicigim, nerelerdesinnn???? ozlettin kendini:)))Turanecigim sen de oyle. Berrancigim sorma biz de limonlu cheese cake yapmistik, malzemeleri hazir cheese cakeden fazla tutmustu, ama yine de kendimiz yaptik diye bize tadi oyle lezzetli gelmisti ki sorma:)))

0   0

Berran demiş ki;
Aferin MSFIGOcum BRAVO:))) eline saglik Hemen resmini gönder OK? Yarin tatil bende yapacagim normal KÄSEKUCHEN(Cheesecake):)) FROHE OSTERN ....;)))

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzycim, berrancigim, spiderman oldu :) hatta kuzucugum hemen anladi onun spiderman oldugunu :) birseye benzetebildim. sekerden yapilmis kalemin icin olan sivi boyalar var. onlarla yaptim. resmini gönderirim.

0   0

sezzy demiş ki;
Turanecigim, ben de tarcin,karanfil,anason ve nane cayini cok severim, bu bitkisel caylar diger caydan cok daha faydali hemde tadlari daha hafif:))arada bir demli cay iciyorum ama evde cogunlukla bitkisel caylar tercihimdir:))insallah Birce ve Murat aralarindaki sorunlari halledip barisirlar.

0   0

nira demiş ki;
sevgili Beran Murat la Birceyi görseydim onlara soracaktım dizi burdan magazinel destek hepimiz vermiyomuyuz zaten özel ilişkiden bahsedinceme artacak reyting bence dizinin ancak reytingini düşürür çünki fanlarına bakarsanız herkes tehdit etmiş biz birliktesiniz diye izliyoruz demişler benim içinde öyle bu arada sende oyuna katılıp destekde bulundun teşekürler.

0   0

Turane demiş ki;
selam canlarim, MELINDACIM, SEZZYCIM,MSIFGOCIM ANNECIM, VE NIRA,NASILSINIZ, SECRIN VE ANNE YORUMUNUZA cok guldum, allah sizleri guldursun, SECRINCIM 5 yasinda cocuk bile farkinda baba kiz gibi durduklarinin, amma senarisler bunun farkedemiyorlar, bulmamadilar genc bir oyuncu munevver icin, ANNEcim evet badenin yediyi nanenin mehmetcikli nanesi olacak,aslinda bende naneyi cok seviyorum ,ben her zaman nane cayi icerim, hadi her kesi iyi gunler,

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler