logo

Son 13. Bölüm izle

Özet: Halil, hastanede bilinci kapalı yaşam savaşı vermekte olan Alevi görünce yıkılır. Bu durumdan sorumlu tutuğu Cemin peşine düşmek istese de Alevin başından ayrılmamaktadır. Halilin yaşadığı şok polislerin onun ifadesini almasını geciktirmekte ve şüpheli Cemin kaçma ihtimalini artırmaktadır. Ali, Cemi engelleyememenin verdiği pişmanlıkla onu aramaya başlar, oysa Cem çok yakınlarındadır... Sonun yeni bölümünde gerçekler kovalıyor, şüpheler yakalanıyor...
nnnnnn demiş ki;
bence halill kilit nokta... bi bi durumdan düşünün

0   0

bili demiş ki;
Hadi yaa Yeşil:) ölüyo mu Alev?Çok üzüldüm.Bişey söyleyemeden de öldü.İyi tatiller Melissa:)Özliycem seni bir hafta yokluğunu hissedicez :)))

0   0

melissa demiş ki;
yesil,sagol birazda olsa özetlemissin cünkü biz burda tatile girdik bir hafta yorum yapamiyacagim.ama haftaya p.tesi aksami gelir gelmez yorumlarinizi okurum artik.14.bölümü duramam bakarimda yorum yapmaya vaktim olmaz.evet haftaya kadar görüsmek üzere ...

0   0

yesil demiş ki;
14.bölüm özeti; Alevin ölümü herkesi dönüşü olmayan bir yola sürükler. Halil artık yalnız ve çaresizdir. Aylin ve Ali Halile destek olmak istese de Alevin yaralı ruhu bir gölge gibi Halilin üzerinde gezer. Halilin intikam için Cemi öldürmesi Alinin başını derde sokar. Halilin cinayetini üstlenen Komiser Ali yardımcısı Taner tarafından tehdit edilir. Taner gerçeği saklamak karşılığında Aliden yıllardır sakladığı Bahçıvanın yerini söylemesini ister. Ali Bahçıvanın yerini söylediğinde Selime de ulaşılacaktır.

0   0

Nihan demiş ki;
Selam SON ailem. Arkadaslar hepiniz harika ayrintilar yakalamissiniz, sapka cikariyorum...Bazi arkadaslar Alevi takip eden kisinin Kudret oldugunu soylemisti. Ben Omer ya da Selim demistim. Belki de Omer hayatta degil. Kudret teskilatin vurucusu gordugumuz kadariyla, cinayetleri o isliyor. Alev onu daha once gormus, resmini cekmisti. O gece de o evde onu karsisinda gorunce korktu. Oldurdukten sonra da telefonu goturup Cemin yataginin altina koydu...Beni bir sey daha rahatsiz ediyor; Halil hakkinda hic konusturmuyor senarist bizi, supheli bir durum:) Hoskalin

0   0

efrosini demiş ki;
Leyla giderken 2 güne dönmezsem cocugumu belcikaya gönderin dedi bahmana ve kizini özlemiyormusun nasil herseyden vazgectin gibi laf etti,yani bahman orda leylanin gözünde keyfe keder kaliyor,ailesinin yanina gitme sansi var.orda zorla tutulan tek selimmi? bu durumda leylada selimin zorla tutulmasina ketkida bulunmus yani, ne var ki bu selimde zorla tutuluyor?orada selimin ikizi ömerinde yasadigini düsünenler var dizi bu olabilir ama cok sacma olur yani hic bir konusmada ömerin kaza günü kayip oldugu konusmasi gecmedi,yorgo öldürdüm diye yillarca kafayi yemis,ömere ait bir ceset var yani ortada.Ben bu diziden umudumu kaybetmeye basladim sonu tatmin etmeyecek gibi geliyor.Bu kadar cok gizem yaratmaya calismak mantik cercevesinden cikariyor belli bir notada o zamanda isin tadi kaciyor.Bu Selimin zorla tutulmasinin nedeni nedir? Selime ait su saate kadar baska bir kadindan cocugu olmasi disinda siradisi birsey görmedik.insallah sacmalamazalar.Bu arada alakasiz bu diziyle ama Mor Menekseleri seyreden yoksa aranizda tavsiye ederim.

0   0

melissa demiş ki;
yesil,ilk önce sunu yazayim evet o bölüme baktim 11.bölüm 3.parca nasilda dikkat etmedim o an cem aylinin formunu yaziyor acele sonra muzo sifresini cöpe atiyor ve alev cemin gönderdigi "beni terketme "mesajini okuyor ve iste önemli olan alevde ona mesaj atiyor ve cem gülümsüyor eveeet ne yazdi alevde cem gülümsedi?sonrada iki hafta yokum dedi.benim kurutummu bilmiyorum ama cem alevle eskiden arkadas gibi geliyor ilk önce alevi takip ediyor sonr israrla aylinle konusmasi hicte bos verilcek gibi degil. evet yesil abd tutuklanmis gibi yasi genc daha.o deney dedigin gibi olabilir mecbur soguk yerde olmasi hareket icin kasalarla ugrasmasi vs..köpege gelince asim komsularini tanisa ricada bulunur rahatsizligindan dolayi cok tehlikeli cinstir onlar avrupada bile sokaklarda sahiplide olsa nadir görülür tehlikelidir ama selen hic yabanci degildi köpek onu taniyor bak selimide isirmis gecen sene demek komsu yeni degil.

0   0

yesil demiş ki;
1)Bir seferinde söyle düsündüm bu adam Selime mutlaka deney yapiyor o belli. Kacmasinin sebebi de daha önce bir bölümde söylemistim belki ilacin etkileridir, ya da yan etkileri??? Belki de kacacagini ama kacmamasi gerektigini bildigi icinde Bahmana ayagina zincirleri takarken yardim ediyor olabilir. 2)Telefonu evde Selim kasitli birakmis olabilir bana artik ulasamasinlar diye. Cünkü geri dönmeyecegi ihtimalini bildigi icin olabilir. 3)Polislerin fragmanlarda ki geldigi ev bana da Sapancadaki ev gibi geldi. Ama yakalanan Bahman yillar önce ki Bahman. Cünkü daha genc duruyor, muhtemelen Amerikada gecen olaylar. Bu bölümde Ramiyi belki daha ii taniyabiliriz ayrica. 5)Selimin soguk yerde tutulmasinin mutlaka deneyle sebebi vardir. Cünkü vuruldu ama montsuz sadece gömlekle o sogukta kosturdu bayildi. Bu zamana kadar soguk yerde soguuktan donmasi lazimdi. Bu sekilde vücudu uyusuyor bana kalirsa. Deneyin özelligi. 6)Nihan o köpegin cinsi Dogo Argentino yanlis hatirlamiyorsam.. Hatta yasak irklardan pitbul gibi.. Yani tehlikeli bir köpek o yüzden Selenin tepkisi beni sasirtmisti o bölümden sonra Selende birsey oldugundan emin oldum.. Ayrica kücüklükten beri Selene alismis olsa Asim beye de alisir (köpeklerin hissi kuvvetlidir belki de alisamadi hayvancik :)) ya da Asim bey köpegi tanirdi ama Asim bey ev sahibini tanimiyor köpegi bilmiyor hatta bütün gün köpegin o sekilde durmasina anlam veremiyor. Bildigi en azindan az bir tanisikligi olsa komsuyla gidip rahatsizligini bildirirdi bu zamana kadar. Bunlarin hepsi cok tuhaff...

0   0

melissa demiş ki;
evet nihan saclari simsiyah sanki iranda yakalandigi senelerdeki gibi.ama sanki adamlar diyorya "burda oldugunu biliyoruz..."derken sanki sapancadaki evin ici gibi geldi bana.evet yesil siyah bir kaban asili .bilinin dedigi gibi bir ilacin denemesini yapiyorlar desem neden selim kacmak istedi ilk zamanlarda hatta bahman kacmasoin diye iz kalmasin diye arabayi ykti.yesil o bilet isini anliyamadim gercekten kafasina koy,musmuydu geri dönmemeyi onu hala cözemedim.bakin güya almanyaya gitti degilmi peki kaza olmasaydi normal olarak aylin selimin kaldigi oteli arardi degilmi cünkü cepi unuttu evde.yani orasini cözemedim.kaza olmasa gelirdi desem ayrilirken tavri veda eder gibi geldi bana ömere bakisi filan.sayet bir denemeyse demek soguk yerde durmasi gerekiyor sonra gücsüzmü oluyor hali yoktu alev geldiginde zincirleri kendi bagliyor sanki yürüyüse cikar gibi.

0   0

bili demiş ki;
Meraba arkadaşlar.Biliyosunuz ben Selimin orda gönüllü kaldığını düşünüyorum.Bahmanın çalışmalarına denek olduğunu.Ayağına zincirleri de kendi takıyor bence.Aldığı ilacın yan etkilerine karşı.Bahman o bitkiden bir hastalığın tedavisini geliştiriyor.Tavşan üzerinde deniyor zaten.Ama gizli yaptığı için bu çalışmayı yasal olarak insanlar üzerinde deneyemiyor.Nihan:)bence de Bahmanın tutuklandığı görüntüler eski.Heralde bu bölüm Bahmanın Amrikadan neden kaçtığını,orda başına ne geldiğini göreceğiz.Adamlar Amerikalı ajanlara benziyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler