logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 28. Bölüm izle

Özet: Ferhat’ın tuzağına düşen Kuzey, ölümle yüz yüze geliyor. Kuzey, Ferhat’la hesaplarını kapatmak üzere yüz yüze geldiğinde, kendisine hazırlanan tuzağa düşer. Cemre ve Güney de, Ferhat’ın oyununa geldiklerini fark ettiklerinde, Cemre, Kuzey’in tehlikede olduğunu anlamış ve onu uyarmak için harekete geçmiştir. Kuzey’e ulaşamayan Cemre, Ali’yle de iletişim kuramayınca, duruma kayıtsız kalan Güney’e öfkesi daha da artmıştır. Kuzey’in, Simay’ın acı gününde yanında olmak için yola çıktığını düşünen Sami Bey, Mersin’de bir olay çıkmaması için Simay’ın ailesini uyarmak istemiş, böylece Simay da Kuzey’in oraya geleceğini öğrenmiştir. Ferhat acılı aileyi, onlara destek vererek avucunun içine almaya çalışırken, Simay yaklaşan fırtınanın kokusunu almıştır. Diğer tarafta Güney, Banu’nun yeni bir emrivakisiyle karşı karşıya kalmıştır. Banu’nun evlilik tarihini öne aldığını öğrenen Barış ise bu evliliğe her ne pahasına olursa olsun engel olmak için kolları sıvamış, o da tehlikeli bir oyun oynamaya başlamıştır. Ferhat’ın planı gereği, Kuzey’in hayatı can dostu Ali’nin ellerindedir. Ali’nin zamana karşı yarışı nefes nefese sürerken, ölüm kalım mücadelesi veren Kuzey’in nefesi kesilmek üzeredir. Kuzey’le Ferhat’ın amansız kör dövüşünde bu raundun galibini hızla geçen zaman belirleyecektir.
MSFIGO demiş ki;
berrancigim, arkadas kumrala kayiyor. kivanca bakarsak, saclari koyu sari yada acik kahverengi karisimi. almanlarda bir laf vardirya straßenköterblond deniliyor :) o arkadasta dünkü is fuarindaydi. sirketler kendilerini tanitiyorlardi ve ben oraya bazi isverenlerle tanistim. bu arkadasta o sirkelterden birinde müdür olarak calisiyormus. bundan birkac yil önce bayagi zor bir durumdaydi. savastan kacmis ve burda ayak uydurmaya calisiyordu. simdide iyi bir durumda. helal olsun dedim :) olur, gör bakalim onu :)

0   0

Berran demiş ki;
MSFIGOcum Annen hakli,Kadinlari güzelse Erkekleride güzeldir.Ben simdiye kadar görmedim.Ama Dünyanin en güzel Kadinlari ISVEC li kadinlariymis.sonra RUS ve 3. Bosna+Slovenya +Makedon yani Yugoslavyadanmis:)))))))yani SLAV Kadinlari Senin o arkadasi bir görelim bakalim:)) Ama Alain Delon sarisin degil Ayrica James Dean Kivanc karsilastirmasinda haklisin...Kaderi benzemesin ona.(( Iyi geceler sevgilerimle:))

0   0

MSFIGO demiş ki;
gümüse hic bakmadim. orda kivanc cok daha farkli. birde insanlari kafasinda mesela rus gelirse, rus kadinlarin hep güzel dedigi söylenilir. bende aynisini erkekleri icin söylemistim. benim birader "ay neye benziyorlar" diye konusmustu :) bende dedim, niye hep rus kadinlari icin güzel diyorsunuzda, erkekleri ayni degilmis? kadinlari güzelse, ozaman erkekleride güzeldir :) eger toplum olarak güzellerse, dimi :) annemde dedi, dogru, erkekleri niye cirkin olsun diye :) berran abla, benim dedigim bosnali arkadas, birazda genc alain delonu hatirlatiyor :) bak görürsen düsüp bayilma, ablacim :))))) kivancin bu haliyle birazda james deane benzetmenin birazda simdiki rolüyle alakasi var galiba, cünkü james deanende oynadigi bir filimde buna benzer rolü vardi. bayiliyordum o adama.

0   0

Berran demiş ki;
MSFIGOcum nasil hakliymisim degilmi??Benim erkek Kardesiminde biraz tipi Kivanci andirir. Simdi orta yaslarda ama genclik resimlerinden bulunca sana göndereyim sasirisin.Evet Hollywood takilerden eksik degiller bilakis artilari var.Günün birinde oda olacak ins.Ayrica tesbitlerinde haklisi.Gümüsteki rolünüde ben begenmistim.Ama oradaki Partnerini begenmezdim.O kadar estetik yaptirdi hala ayni;-(

0   0

MSFIGO demiş ki;
hanimlar, siz yugoslavlardan bahsederken ben bugün eski üniversitemden tanidigim bir boslali arkadasimi yillar sonra gördüm. cocukta seckinin yüz hatlari ama kivanctin boyu ve tipi var :) kusura bakmayin ama bu cocuk varya, hepsini sollar ;))) bosna savasi olmadan önce bu kendi ülkesindede modellik yapmisti. kivanc degisik rolleri oynayacak kapazitede. yani bos biri degil. menekse ile halilde annelerin sevdigi damat adayiydi, kadinlarin hayal ettigi erkek rolünü oynamisti. behlül olarak player biriydi, ezelde piskopat, burdada sempatik, bazen serseri ruhlu, disi sert ama ici yumusak birini oynuyor. üstelik best model of the world ünvanini almisti. kenan imirzaliogluda background olarak buna benzer seyler yapti. oyunculugu süper, karizma bitirim. bunlar aslinda hollywoodun öldükleri ve bayildiklari georg clooney ve brad pitleri bence :) bizimkilerinin onlardan eksileri yok, bana kalirsa artilari var :)

0   0

Berran demiş ki;
Melindacim sevgili Tertip;) Tesbitlerinde yerden göge kadar haklisin ve katiliyorum sana;) Evet herikisinin benzer taraflari cok. Ve sarisin olup yakisikli olanlar epey var. Eskilerden ALAN LADD,PAUL NEWMAN, T.HUNTER ve sarkicilardan JOHNNY HALLYDAY v.s., verdi ama ben ALAIN DELONu hicbirine degismem:))) Ama bunlarin simdiki hallerini görmeni hic tavsiye etmem:-( Haklisin bize müsaade etsinler onlari Avrupa ve uSada iyi presante ederiz degilmi????:)))) Sevgilerimle öpüyorum:)

0   0

Melinda demiş ki;
Tertipcim, benzetmelerimi begendigine sevindim ayrica esmerler konusunda hemfikir oldugumuza da...:)) Dean benzetmem su yuzden bende cagristi... Her ikiside tatli serseri rolunu cok iyi canlandiriyor ve yakisiyor onlara.... Malum James Dean asi ruhlu, tatli bir serseri karakteri ile yerlesmisti hafizalara...hatta motosiklet uzerinde de can verdi allah rahmet eylesin.... Kivanc da Behlul rolu ile avam, zuppe ama duygusal bir burjuva idi, simdide yine asi, sert, tatli serseri ama duygusal bir rolde... ve ona cok yakisiyor bu rol...iste bu yuzden Deani cagristiriyor bende.... Hatta her ikisininde yuz hatlarinin hem bebek gibi ama ayni zamanda sert olusu da benzerliklerden birisi...Insallah kaderleri benzemez diyelim..... Haddim olmayarak Kivanc ile Seckin arasinda mukayese yaparsam sayet, bana gore Seckin guzel yuzlu, gozlu bir genc ama Kivanc kadar etkileyici degil... Ayrica onun yuz hatlari daha yumusak CAN gibi...daha bebeksi onlar.... Seckinin sinirli halleri bile cok sert gelmiyor bana....ama Kivancin o bebek yuzu sinirlenince o bakislari ve mimikleri ile o kadar sert olabiliyorki...yani duygulari cok iyi yansitiyor Kivanc..... Ayrica yuz hatlari digerlerine gore daha keskin ve hafif sert... Ses tonu cok hos.... Iste butun bunlarin hepsinin bir arada toplanmasi da buyuk bir sans...digerleri bu kadar sansli degil bence, onlarin benzerleri kolayca bulunabilir.... Ayrica goz konusunda da, ben koyu renk gozlerin genelde daha derin ve anlamli baktigini dusunurum... Guzel olmasina ragmen cok nadirdir derin bakislari olan acik renk gozler bana gore.... Iste Kivancin bir diger ozelligide bu.....:)) Okuyanda sanacak ki Kivancin menajerligini yapiyorum... hahhaha...... valla cok abarttigimi da dusunen vardir mutlaka ama yigidin hakkini yigide vermek lazim......:)))

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, fragmani buldun mu, yoksa daha izlemedinmi??? burda da diziizlede de gorebilirsin canim.

0   0

Berran demiş ki;
Arkadaslar, hepiniz haklisiniz.Sevgili Tertip senin benzetmelerin harika gerek Yunanli tanricalar gerek James Dean konusundaNeden olmasin zamaninda Muzaffer Tema bile gitmis:)))Kivanc daha fazla hakediyor.Kimdi su ünlü bir Producter vardi hani Tarkani destekleyen? Fransadaki degil:( SONYnin sahibiydi.Iste onun gibi birisi lazimVeya eski sevgilisi MELTEM CUMBUL yardimci olabilir mesela:))))))Sezzycim ve MSFIGOcum sizlerede CAN konusunda katiliyorum:) Esmer olmasi konusunda Tertip seninle hemfikirim:) Bir ortak yan daha:))Ki, biz Baba tarafindan eski Yugoslavya-Makedoya kökenli oldugumuz icin bizde sarisin ,uzun boylu ve renkli gözlü erkek coktur.Almanyadada cok bulunuyor ama eski Yugoslavyadakilere benzemiyorlarBen daha hic yakisiklisina rastlamadim. USAdada epey var degilmi? Bilhassa, Hollywoodtaki oyuncular icinde dolu var:)) Darisi KIVANC TATLITUGun basina.Amin:) Sevgilerimle.

0   0

Melinda demiş ki;
Berrancim, haklisin allah KIvanca herseyi vermis sanki... o kadar kusursuz bir guzelligi varki... Hem yuz hem de fizik olarak...Kalemle cizilmis gibi... Yunan mitolojisindeki tanrilara benziyo..:))) Hani bir zamanlar James Dean efsane idi... Kivanc da Turkiyenin James Deani olabilir..efsane olabilecek karizma ve oyunculuk var bence...... rakibi ise yok...allah yolunu acik etsin...Umarim daha iyi yerlere gelir..... Ama benim sahsi fikrimi sorsan benim secimim herzaman esmerlerden yanadir....:))) Bugra, Kerim vs gibi..:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler