logo

Son 10. Bölüm izle

Özet: Sene 2004... Halil, Alevi ailelerinden kalan Sapancadaki bir eve götürmektedir, ikisinin de yaşlı, hasta bir adamın evde onları beklediğinden haberi yoktur... Halil yaşlı adamın kimliğini öğrenmek üzere Aliye gittiğinde, beklemediği bir şeyle daha karşılaşır. Bu geçmişte kalan bir sorunun cevabıdır. Feride çocuklarını düşürdüğü gece Alinin nerede olduğu sorusunun... Ali, Halile o geceyle ilgili her şeyi açıklar, ama ilgilenmeleri gereken yaşlı hasta bir adam vardır. Onlara yardım edip soru sormayacak tanıdıkları tek doktor Selimdir... Sonun yeni bölümünde geçmiş geleceğe ışık tutuyor, gerçek bir yüzünü daha gösteriyor...
yesil demiş ki;
benim izledigim fragmanda sizinkiyle ayni... Galiba Alev buluyor orayi. Cünkü Bahmanin simdiki calisma yaptigi ayni yer. Bitkiler fanuslar ayni ortam..

0   0

bili demiş ki;
Ben de izledim şimdi fragmanı.Alevin gittiği,Selimi bulduğu yer Bahmanın çalışma yaptığı yere benziyor.Selimde sakal bıyık var.Acaba şimdiki zaman mı?Son sahnede de kapıyı biri açıyor.Sadece eli görünüyor.Çocuk gibi.

0   0

melissa demiş ki;
yesil,bende buldum ama farkli fragman.benimkinde ali ayline leylayi soruyor tanidigini zannettim diyor,yaninda gene malum selen var,selim basini kaldiriyor hasta gibi bitkin alev yaninda selim diyo ne ilginc degilmi .alev selimi buluyor durun bakalim neler oacak...

0   0

yesil demiş ki;
SON 11. Bölüm Özeti; Uçak düşmeden bir gün önce... Leyla çocukları ile onları yasadışı yollardan Türkiyeye sokacak, göçmenlerle dolu bir kamyona binmeye çalışmaktadır o sırada atlattığını düşündüğü Majid çıkagelir. Leyla kaçmayı başarır ama geride bir parçasını da bırakmıştır... Günümüz... Alev stüdyodaki davetsiz misafirden habersiz eski fotoğrafları karıştırmaktadır, Halil gelir, panik içerisindedir, Alevin tehlikede olduğunu düşünmektedir. Ama o bile tehlikenin yanı başlarında olduğunu fark etmez...

0   0

melissa demiş ki;
evet nur,farketti taner arabayi ve cevdeti hatirladi ariften.bence bu bölüm cok seyler meydana ciktida sasirdik gene cok ilgi cekici olmaya basladi.alevin gözleri cok derin ve gizemli ben bilmiyorum dizi oyuncularini ama sadece gözleri esrarli. günay hanim nereledesiniz aradami ugruyorsunuz buraya.bence selimin icin gitti irana ve ordaki ogluna sarildi.o zamana kadar yani.2013 kadar cözülecek cok seyler var.eee eurovisiondan ne haber hazirliklar varmi azerbeycanda.ya aslinda bu eurovision sadece ABBA yi meshur etti baskada pek meshur olan olmadi dünyaya duyuran tek ABBA oldu.

0   0

melissa demiş ki;
o kazada suclu olan aylindi gözlerini kapatip selimi düsündü kontrolunu o kaybetti eger bahman dikkatli olmasa carpisacaklardi.hem alen havaalanindaki görüntüden gördü arabayi.benim demek istedigim evet selim kacmasin diye ama kudrette kullaniyormus is oraya kadar uzamasin arastirilirsa diymi düsündüm.evet alevin o israrini bende cikaramadim.yni aylin bilirde selimden umudunu kessin oluyor mantiken ama bir taraftanda aylin yanliz olunca halilin ilisinide biliyor alev zaten cok gizemli bence en son onu taniyacagiz gibime geliyor.birde ne dersin aylin oraya bilerekmi gitti?bu bölüme kadar bilmiyorduk alinin ailesinden miras evi oldugunu.nur iclal asim gibi insanlar kati olmaya mecburdurlar bunlar aileye cok deger verirler hassastirlar ama mesleklerinde mecbur kati olurlar.

0   0

gunay demiş ki;
Peki,1 bolumde 2013 yil.Aylin iranda tutuklu saklaniyor ve ingilis Sammy ona aynayi gosterib,Aylin elvedA soyluyor.Yani Aylinin kimliyini deyisiyorlar.Aylin de belki su orgut islerine karisiyor?

0   0

yesil demiş ki;
melissa selimin bulunmamasi icin olabilir. Cünkü kaza yapti Aylinle.. Selim yanina gelip gittiyse arabayi belki biliyordur. Bu sebepten ötürü yada arabayi tanimasa bile kaza yapanlar gider polise sikayet eder arabanin yeri desifre olur diye yakti. Kazanin hemen ardindandi cünkü yakma. Yoksa selim kacmaya yeltendikten sonra yakardi arabayi öyle degil mi? birde Alevle Halil Ayline o gece seni aldatti gitti derken. Bunlari Alev nereden biliyor. Ayrica neden israr etti bunu söylesin diye Halil yoksa ben söylerim falan. Asil Selimin bulunmasi onun isine gelmicekmiydi??? O olaydan sonra herkes bi cekildi aramaktan cünkü...

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Arkadaşlar Alev de bişey var diyorduk ama sadece olayları bizim gibi çözmeye çalışıyor. Halil de böyleymiş. İş Selim-Kudret-Asım üçlüsünde bitiyor anlaşılan. Şimdi bende doğru yanlış yer değiştirdi. Asım bey çok kati konuştu bilemiyorum Cevdet mi haklı yoksa bizimkiler mi ? Taner Cevdeti gördü farkettiniz mi ? (yorumları tam okuyamadım ) Taneri de içine alacak Cevdet sanırım. Birde kişisel görüş ya Alev bu kadar mı itici olur konuşması tavırlar o boya o ayakkabılar dizleri bükük bükük yürümesi ayyy diyorummm.... Halilin Ayline duygular beslediğini düşünüyorum. Alev üzerine gittikçe Halil kaçmış ve bir anda karar vermiş evlenmeye. Yanlız fotograf çekmek de böyle bir duygu bende bir ara böyle elimden makina düşmüyordu o günlerimi hatırladım :) Norveçe alınan biletler ikizler ve Leyla için olduğunu düşünüyorum. Majidin birini alacağını düşünemezlerdi gibi geliyor. Psikolog olayı derseniz psikopata bağlanmışlar durumda tam da Alevin Bahmanın fotografını incelerken orada olması heyecanı arttırmak için olduğunu düşünüyorum yani hasta - doktor ilişkisinin kötüye kullanılmasından öte gideceğini düşünmüyorum. Bu bölüm çok önemli gibi gelse de hayallerim suya düştü diyebilirim. 2 günde ancak izleyebildim :) öyle bağlamadı beni. Sevgiler.

0   0

melissa demiş ki;
evet yesil olabilir.hep unutuyorum bahmanla asim arabayi bir kullaniyorya acaba selim kacmasin diyemi yakti yoksa kudretin izi bulunmasin diyemi ne dersin?bak polis dosyasinda havaalanindaki arabanin fotografi var yani araniyor araba degilmi.alinin gercekten bazi seylerden haberi yok olsa bastan israrla bulun su arabayi diye emirler vermisti hatta kizmisti tanere nasilki kudreti gördü tanerin gösterdigi asker lakapli diye telasa kapildi degilmi .

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler