logo

Al Yazmalım 24. Bölüm izle

Özet: İpek tedavisi için annesiyle birlikte İstanbulda bir kliniğe gidince Asiye ve Cemşit kolu kırılan Bahattine bakmak için baba evinde kalmak zorunda kalır. İlyas, oğlunu görmeye geldiğinde ikisinin Bahattine durumlarını belli etmemek için aynı odada kaldıklarını düşünerek çok öfkelenir. Geçmişten gelen bir ziyaretçi Cemşiti allak bullak eder. Cemşitin yıllar sonra izini bulan genç bir avukat olan eski baldızı Filiz, çıkıp gelir ve yolunu gözleyen ihtiyar babasına götürmek için Cemşiti ikna etmeye çalışır. Asiye ise görür görmez İlyasa çarpılan ve hayaller kurmaya başlayan Filize büyük bir öfke duymakta ve kimseye duygularını belli etmemek için garip durumlara düşmektedir.
MSFIGO demiş ki;
ben bu diziye arada sirada bakiyorum. oyuncular müthis. aslinda bana bazen komedi gibi geliyor :))) hepsi birbirinden komikler.

0   0

Berran demiş ki;
Bende sana katiliyorum Ipek Kardes:) Helinden beter olacaga benziyor.Mikserlik yapmaya geldi. Ve kimsesiz büyümüslügünde acisi ve kini var icindeBencede Asiyeyi Cemsid hakediyor:)

0   0

lale demiş ki;
Merhabalar. Kenan arkadas Filiz rolunu oynayan oyuncu Daha once Herseye ragmen dizisinde Zelihe rolunde oynayirdi ogretmen idi, Leylanin da arkadasi. Gercek adi ise TUGCE KUMRAL. Amma bu dizide cok deyismis.

0   0

ipek demiş ki;
berrancim katiliyorum sana al bendende okadar filiz her b.ka maydonoz oluyor gelirgelmez dur bismillah noluyoz yau.. bu helinden de beter olacaga benziyor .. ama benim fikrim cemsit sonuna kadar hakediyor asiye yi..ilyas akillandim desede adam olmaz ondan .. kenan arkadas flme yeni giren filiz in adini bilmiom ama herseye ragmen diye bir dizi vardi reytinglerin kurbani oldu sürmedi orada ögretmen di bu filiz .. ama degismis güzellesmis dogrusu :D

0   0

camala demiş ki;
selam.ben sizi rusiyanin xanti-mansiysk seherindan izliyorum.harika diziler cekiyorsuz.

0   0

Kenan demiş ki;
Merhaba, dizideki FILIZ rolünü oynayan oyuncu kim? ismini bilen varmi? daha önce hangi dizide oynadi?

0   0

Berran demiş ki;
Güzel bir bölümdü.) FILIZ burnunu herseye sokan.sinir bir tip.Cok bas agritacaga nenziyor. Cemsid güzel konustu.:-Camurlu ayakkabilarinla öyle herkesin yasamina dalamazsin ...Kapiyi calip beklemesini bil diye..IPEk bildim bileli depresyonlu ,kiskanc ve gecimsiz biriydi.Kah bicakliyor kah silah kullaniyor sonra depresyon geciriyor:)))) Seni yüzlerce defa aldatmis erkegi neden hala onursuz bir sekilde kiskaniyorsun ve sevgi arsizligi yapiyorsuni????AYCAya ne demeliki? kadin fahiseden beter...böyle ögretmen olurmu hic???cok IGRENC biri FILIZ bosuna hayal kurmasin.Ilyas Asiyeden baskasina yar olmaz....

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler