logo

Yahşi Cazibe 78. Bölüm izle

Özet: Cazibe, karşı komşusu pilot Gökşen’i başgöz edebilme umuduyla ona düşbere yapmayı öğretmeye ikna olur. Kemal ise Simge tarafından iki yönlü kuşatılmıştır. Bir yandan Kemal’i rüşvet alırken suçüstü yapmayı planlayan Simge, diğer yandan da eski bir arkadaşına söylediği bir yalan yüzünden Kemal’e bir gecelik kocası rolü oynaması için emrivaki yapar. Simge’nin duygu sömürüsü sayesinde bir gecelik kocası rolünü oynamaya karar veren Kemal, Barış’ı da kullanıp Cazibe’yi evden uzaklaştırır. Ne var ki işler pek de hesapladığı gibi gitmeyecektir.
Doktor Nazým demiş ki;
CENK arkadaşa acil şifalar.Mide bulantısının,dört sebebi vardır.Boğuk algınlığı,zararlı şeyler yeme,mide hastalığı,hamilelik belirtileri,eğer bunlardan sizde varsa normaldir.Ancak EKRANLARIN EN GÜZEL KOMEDİ DİZİSİNDE mide bulantısı çekmeniz,yeni ve bilinmiyen bir vakadır.Bir mide uzmanına görünmenizi tavsiye ederim. durumunuz ciddi gözüküyor,geç kalmayın.

0   0

CAZIBE demiş ki;
ben hic bi zaman yazmiyordum ama artik kendimi saklayamadim.ya arkadasim kim istemiyorsa bakmasin.zorla diyilki.hem bakiyrsunuz hem yorum yaziyorsunuz sonrada diyorsunuzki bitsin.neden biz seviyoruz 3-5 kisi sevmiyorsa dizi bitmelimi pes dorusu.insallah dahada uzatirlar.hahahaha.rahatladim.yorumlariniza acigim kim istiyorsa yorum yazabilir.

0   0

ismail demiş ki;
cılı cıktıysa kardesım seyretmıyceksın sısın benım gıbı adamlar seyretıkden sonra reytıng aldıkdan sonra bıraz zor kaldırılar bu dızıyı anlayana artık ????

0   0

cenk demiş ki;
bi an önce diziziyi bitisinler artık midem bulanmaya başladı.dizinin cılkını çıkardılar.

0   0

ruzgar demiş ki;
evet dizi cok guzeldi taki simge gerceyi orenene kadar bu dizini de konusu oydu simdi bence artik baydilar bitmesi daha dogru olur

0   0

tulay demiş ki;
super guzel bir dizi herkez harika rol yapiyor lutfeeen bitmesin bu dizi baris faforim mimikler super otesi

0   0

ADA demiş ki;
Bir dizi 30 bölümden fazla olursa cilki cikiyor. Isitip isitip ayni konulari sunuyorlar.

0   0

güneþ zavrak demiş ki;
yha bora abi sana inanamıyorum yha şu çifti bikerede bi gün küstürme yanlış anlaşılma yapma yha nası birisin sen yha sırf simge yüzünden filmden soğudum ama şimdi evli çiftleride unutmamak gerek pes diyorum başkada bişi demiyorum sana bora abi

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler