logo

Araf Zamanı 6. Bölüm izle

Özet: Mine, Hakan’ı yaraladıktan sonra Ahu´nun yardımıyla kaçar. Mahmut, Ahu´nun yanına gider. Ali, Ethem ile çalışmaya başlar. Nazlı’yla Ali, düğün hazırlıklarını bitirir, heyecanla düğün gününü beklerler. Serkan, Nazlı’nın aşkından ne yapacağını bilemez. Gülşen, Eylül´ü görmek için Pakize´nin yanına gider. Ethem ise, Eylül´ü görmeye Pakize´nin evine gelir. Mine, olanlar karşısında çaresizce Ahu´yu arar ve Hakan´ın durumunu sorar. Ahu ile Mine bir kafede buluşur ama Mine´yi bir sürpriz beklemektedir. Nazlı ile Ali´nin düğün günü gelir. Ancak, Nazlı´nın, Ali ile Murat´ın konuşmasını duyması herşeyi degiştirir. Serkan, zor da olsa Nazlı´nın düğününe gider ama Nazlı´yı o halde görünce ne yapacağını bilemez.
nur demiş ki;
son izlediğimiz bölümde oynayan murat adlı polisin gerçek adını bilen var mı?...

0   0

ela demiş ki;
cok seviyorum bu diziyi hakana bayiliyorum hala cok yakisikli

0   0

ela demiş ki;
cok seviyorum bu diziyi hakana bayiliyorum hala cok yakisikli

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Merve, bende butun kalbimle senin guzel bir haftasonu gecirmeni diliyorum. Londra.dan sevgiler.LD.ni d eizliyorsun degilmi?? yairnki yorumlarda gorusuruz.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Sezzycim, ayni aliskanlik bendede var, seninde yazmis oldugun gibi kalp kalbe karsi... Bende hergun bu sayfa basda olmak uzere girip senin yorumuna bakiyorum, burda gormesem diger sayfalarda gozlerim oncelikle senin yorumunu ariyor... Iyiki tanidim seni, belkitanisali kisa bi sure oldu ama sana canim cok kaynadi... Hollandadan kucak dolusu sevgi, saygi ve selamlarima sende k.i.b. optum bal yanaklarindan seni canim...

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Merve; aliskanlik olmus artik, hergun bu sayfaya girip snein yeni yorumun var mi diye bakiyorum:))) k.i.b.

0   0

Merve demiş ki;
Sezzycim zaman buldukca diger sayfalarada yorum yaziyorum. Kisa bi sure oncesine kadar cuma gunleri AFK benim vazgecilmezlermdendi, bi turlu dramin bitmemesi beni nerdeyse mazosist oldugumu dusunmeye baslamisdim :) Bu nedenle cuma gunleri zamanim olursa tercihim YD (Yalan Dunyayi) izliyorum... (Zmanimluraa burdan hizlandirilmis bi sekilde izliyorm) Sali gunleri OBGZ vazgecilmezlerim arasindaydi, Ne zaman Kemal girdi oda eski tadini kacirdi, onun yerinede 80leri izliyorum. :) zaman buldukca OBGZ hizlanirilmis bi sekilde ara ara izliyorum... LD (Lale Devri) KH (Kucuk Hanimefendi) UEK (Umutsuz ev kadinlari) da zaman buldukca takip etigim diziler arasinda... :) Gelelim kendi dizimize, Alinin annesi hastanede Veysel Altayli taburcu oldugunda gordugunde, karsilasmamak icin saklanmisdi, Arti hastanenin yeni patronu olduklarindanda haberi yok. Veysel ve Alinin annesinin ortak bi sirri olmali, yada sadece kocasini oldurdugu icin dusmanlik duygusu... Simdi millet Aliye kiziyor Altaylarla birlikte diye ama bird Nazlinin durumunu ogrendiklerinde onunda aslinda en az Ali kadar suclu duruma dumesine yetiyorda artiyor bile.... Nazli ve SerkaniAltayli berabr olursa, Alinin annesiyle Nazlinin annesinin arasi iyice acilir... Yami arkadasinda dedigi gibi, Minenin torpili olmasi mumkun :) Seda arkadasimizin temenisi ne kadar guzel olsada, imkaniz, diyelim evlenmis olsalardida bi kac bolum sonra bi sekilde yine senaristler onlari ayirirdi... :) Bakalim Murat ogrendiklerinden sonra Komiser Kemale karsi tepkisi nolur, malum adam ifade ver diye surekli israr edip duryordu... Saten dizinin ilk ozetlerinde gorevi icin mesleginden, sevdiklerinden,herseyinden vz gecen arafda kalmis olaylri aydinlatmak icin yemin eden Alide bahis ediliyordu, anirim asil simdi ARAF ZAMANI basliyor... :)))

0   0

sezzy demiş ki;
Merve.cim kalb kalbe karsi derler ya, seni diger sayfalarda da gormek beni daha cok sevindiriyor. Gulsen gelecek bolumden itibaren panik icinde yasamaya baslayacaktir, Veysel.den cok korkuyor ve Ekrem.in onun sirrini aciklayacagini dusunup daha cok gerilecektir. Ali ile Nazli cok zor biraraya gelirler artik, Ali.yi annesi bile silmis artik. Durumu cok zor ve aciklayamaz da. Yami arkadas,biz de Merve ile ayni seyi yazmistik, aglamasi da gulmesi de cok sahte duruyor, hic rol yapamiyor, ben bu oyuncuyu ilk defa gordum, baska bir dizide izleyen var mi?? sanki oyuncu degil de baska bir meslekten gelmis ve ilk dizisini cekiyor gibi, hicbir oyunculuk yetenegi yok. Karakterine buyuk sempati duysam da(cok madur bir kadini oynuyor) oyunculugu sifir oldugu icin sanki onun sahneleri diziye ait degilmis hissi uyandiriyor bende.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Sezzicim, bende seni tanidigima cok ama cok sevindim, yorum yazmiya baslamadan once ara ara senin yorumlarini farkli sayfalrda okurdum, ve hemen hemen ayni dusncelere sahip oldugumuzu fark etmisdim onceden. :))) Simdi ise senle ozeliklede bu dizi hakinda goruslerimi paylasmak senin yazdiklarini okumak bana gercektende cok buyuk keyif veriyor... Ahunun cocugu aldirip aldirmiyacagi konusu hakinda sanirim anca bu yeni bolumden sonra daha net bi fikir sahibi olurum... Ahuya kalsa Gulsenin durumuna dusmemek icin aldirtmak ister, Gulsen bu durumu ogrenirse aldirmasina engel olur Altaylara santaj yapmak icin. Bu haftadan sonra Gulseninde Veysel altaylinin yaninda kalip kalmiyacagida ihtimaller arasinda... Seninde soyledigin gibi umarim zamanla diger arkadaslarimizda gelir, kendi dusunce ve fikirlerini bizimle paylasirlar. O zamana kadar ben burda senin yorumlarini buyuk bi keyifle okuyor olucagim... Kendine v sevdiklerine cok cici bak,hayirli cumalar, gorusmekuzere optum seni canim... :)))

0   0

seda demiş ki;
ya muhtesm bi filim ali ve nazlı ayrılmasın ya çok üzülürüm insallah ali nazlı ya dogruyu anlatır çünkü ikisi birbirini deli gbi seviyolar

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler