logo

Elde Var Hayat 57. Bölüm izle

Özet: Güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizide Kenan Dağaşan, öğretim yöntemleri alışılmışın çok dışında, hayatta karşılaştığı problemlere pratik çözümler üreten bir matematik öğretmenidir. Kenan, uzun yıllar taşrada görev yapmış, iki yıl önce bir Anadolu kasabasında görev yaparken, çok sevdiği karısı Baharı kaybetmiş, tek çocuğu olan Yusufla yalnız kalmıştır. Oğlunun da hem annesi, hem de babası olur. Yusuf 6 yaşına geldiğinde, Kenanın tayini İstanbul Üsküdarda bir liseye çıkar. İstanbulda onu üniversiteden arkadaşı olan Sedef karşılayacaktır.
Nur demiş ki;
turkiyenin dizileri cok seviyorum.

0   0

bjk demiş ki;
bu diziye bayılıyorum özellikle bu bölüm çok güldüm inş daha çok güleriz :))

0   0

Mega demiş ki;
Selinn, herkes kendine gore dizileri begenir ve izler, bana gore sacma sapan.Sanami dert oldu, istedigini izlersin.Senin yerinde olsaydim,kafami boyle basit seylere yormazdim.

0   0

osman demiş ki;
ya neden geç ekLeniyo bu dizi..o kadar izlenmeyen dizi anında ekLenirken KaLiteLi diziLer ekLenmiYo...zamanında ekLersenizz seviniRizzz..Bu siTe çok iYi ama Bi Bu sorun var işTe..emeğiNize SağLık

0   0

seLinn demiş ki;
Admin 3. parçadan sonrası yok kalanını ne zaman ekleyeceksin?Mega bu arada seninde saçma dediğin diziler başkaları için kalitelidir nerden biliyosun?Ayrıca çok kolaysa sen böyle bi site kur yönet.

Admin Notu: Teknik arıza var arkadaşlar o yüzden aksıyor.

0   0

Elde Var Hayat demiş ki;
Farkettim de bu dizi hic bir yerde zamaniyla eklenmiyor. Youtubea da eklemiyorlar ve baska sitelerede... Cok garip. Kaliteli bir dizi neden eklenmiyor anlamiyorum, sonucta bir dizi bu, begenilsede begenilmesede... Lutfen artik bu dizi her yerde eklensin. Dun yayinlandi ve daha sitelerde yer almiyor, cok sacma. Normalde diziler ciktigi gun eklenir sitelere ama...

0   0

Mega demiş ki;
Diger butun ise yaramaz, sacma sapan dizileri hemen ekliyorsunuz.Bu dizi kaliteli diyemi hemen eklemiyorsunuz?

0   0

birolkahraman demiş ki;
57.Bölüm ne zmn eklenicek acaba cok güzel dizi tekrar izlemek istiyorum :)

Admin Notu: Nete düştüğü zaman eklenecektir.

0   0

Soner demiş ki;
Guzel dizi oyuncular basarili

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler