logo

Sen De Gitme 39. Bölüm izle

Özet: “Sen de Gitme”de, büyük kentin karmaşası ve kalabalığı içerisinde yalnız kalmış, birbirinden farklı yaşanmışlıklara sahip 27 insanın hayatlarına tanıklık edeceğiz. Sen de Gitme’de, bir hastane ortamında yaşanan acı - tatlı olaylar konu ediliyor… Mehmet, çok başarılı bir cerrahtır ve mesleğinin zirvesindeyken çok sevdiği eşini kaybeder. Herkesi iyileştirebileceğine inanan Mehmet, âşık olduğu eşini kurtarmak için bir şey yapamaz. Elinden hiçbir şey gelmez… Bu trajik durumdan sonra Mehmet doktorluğu bırakır, kızı Elifi babaannesi Leman hanım büyütür… Lemanın ölümüyle yedi yıl boyunca birbirini hiç görmeyen baba-kız, yeni bir hayata başlamak zorunda kalacaktır. Mehmet kızına bakabilmek için doktorluğa geri dönecektir. Mehmet de, Elif de kendi hayatlarından "gidenlere" alışmaya çalışırken, hayatlarından "gidenlerle" başa çıkmaya çalışan insanlarla tanışacaklardır. Herkes gidenlerin ardından yeni tutundukları insanlarla kırık kalplerini onarmaya çalışırken, hepsinin dileği aynıdır "sen de gitme… "
fustungen demiş ki;
harika bir dizihayatın içinden ve sımsıcak

0   0

emre demiş ki;
diğer dizilerde olduğu gibi bu diziyide hen geç 1 gün içinde yayınlamanızı isterim. yinede tşk ederim

0   0

aaaa demiş ki;
yaa yine agladım yeter yaa artık aglamk istemiyorum şu dzide güzel bişiler olsun yeterrr

0   0

sezgin demiş ki;
Çok kaliteli bir dizi izlemekten keyif alıyorum.. İlk defa bir şaşırma olmuş annem öleli 8 sene oldu diyor ama anne ölüm tarihi 2006 yazılmış

0   0

Konsuelo demiş ki;
Bu dizideki diyalogları çok seviyorum. Allah tüm anneleri hastalıklardan uzak etsin. Onlar çoçuklarına çok lazım.

0   0

abdullah demiş ki;
gunumuzde anne ve kiz iliskileri her zaman ayni seviyede gormemiz imkansiz evlatlar annelerini hic bir zaman unutmamalidir.bu dizideki anne kiz iliskilerine bayiliyorum ne kadar guzel islemisler konulari duygulandim yine goz yaslarimi tutamadim bizim kizlarimizda acaba annelerine boyle bakarlarmi acaba.annesi ugruna yarismayi feda eden bir kizin ne kadar bagli oldugunu gosterdi ama bazilari varki kendini dusunur ayni tepkiyi gostermezdi ben bu diziyi seyretmekten cok hoslaniyorum simdi ddizicom yetkililerinden ricam bu diziyi yayinlandiktan en gec 1 saat icinde sitelerine koymalari en buyuk arzum tesekkurler trt tesekkurler ddizicom

0   0

Sedef demiş ki;
Siteniz cok guzel kacirdigimiz dizileri seyredebiliyoruz ne guzel. Ben TRT1 de cikan diziler icin yaziyorum onceden hemen yayinliyordunuz ama simdi 2 gun geciyor, bilmiyorum ama ozellikle TRT1 dizileri boyle oluyor? Basarilarinizin devamini dilerim. birde hemen eklerseniz cok daha super olucak:-)

0   0

dilsu demiş ki;
Gözde hanım a hatılıyorum.

0   0

pnn demiş ki;
gozdeye katiliyorum

0   0

gözde demiş ki;
niye diğer diziler gibi yayınlandıktan hemen sonra bu diziyide eklemiyorsunuz?diğer dizilere gösterdiğiniz önemi bu diziyede bekliyoruz.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler