logo

Araf Zamanı 1. Bölüm izle

Özet: Görevi uğruna aşkından, hayatından, insanlığından vazgeçmiş bir polis… Aşkı için savaşmaktan usanmayan, intikam duygusunun ele geçirdiği bir kadın… Sakladığı sırrın ağırlığıyla ezilmiş bir anne… Birbirlerine düşman bir baba-oğul… Araf Zamanı, bir şehit çocuğu olan polis Ali’nin hayatını adadığı gizli görevi uğruna tüm sevdiklerini ve gerçek kimliğini kaybetmesi ama bu acımasız yolculukta kendi geçmişinin sırlarına ulaşmasının hikayesidir. Ali ve Nazlı dünya evine girmeye hazırlandıkları için çok mutludur. Yüzüklerini seçer, mutluluğa ilk adımlarını atmak üzeredirler. Ama diğer yandan da Ali; Altay ailesinin içinde olduğu düşünülen önemli bir uyuşturucu sevkiyatının peşindedir. Ali’nin hayatını değiştirecek olaylar böylece hiç beklenmedik bir şekilde başlar. Araf Zamanı, karanlıkla aydınlığın, iyilikle kötülüğün, geçmiş ile geleceğin tam ortasına hapsolmuş insanları; Araf’ta kalmış hayatları anlatır.
nezoo demiş ki;
muhteshem bir dizi

0   0

nezoo demiş ki;
great

0   0

Fenerli demiş ki;
sezzycigim,turanecigim herkeze selam araf zamanida cok güzel bir dizi herkeze tavsiye ederim izlemesini saruhan hünel olunca basrolde izlenir bi dizi süper dizi diyorum yazik daha ilk bölümde vuruldu ali salak kiz ambulansi hemen aramadida ölme ölme diyene kadar ambulns gelmisti bile gec aradi akillim jetonu gec düstü neyse kizlar öptüm herkezi... :)

0   0

elnare demiş ki;
araf zamani cokkkkkk guzel bir diz

0   0

AyþegüL demiş ki;
Harika bir dizi yapmışlar. Saruhan zaten çok iyi ve kaliteli bir oyuncu ve çok klas birisi. Bayan başrolü çok beğeniyorum çok güzel bir kız. Senaryo ilgi çekici iki bölümüde heyecanla izledim. Polisiyenin yanısıra aşk çok güzel yansıtılıyor. umarım erken bitirmezler diziyi.

0   0

BEN demiş ki;
haaarika bir dizi olmus..konusu,kadrosu cok iyi...önü acik olsun diyelim..

0   0

Fariz demiş ki;
süper bi dizi olmuş çok beyendim çok güzel devamı gelir inşallah

0   0

sare demiş ki;
çok güzel bir dizi inşallah tutar sarühan hünel çok yakışıklı

0   0

turane demiş ki;
SEZZY arkadas sen kaybolan yillar adi diziden bahsediyorsun her halde, harika bir diziydi o vallah

0   0

nuray demiş ki;
cok güzel hayran oldum allah sizden razı olsun

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler