logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 56. Bölüm izle

Özet: Hakan’ın eve almadığı Berrin, annesinin evine sığınır. Berrin, Zehra’yı görmeye çalışır ancak, kendine ihanet edildiğini düşünen Hakan, kızını ona göstermez. Holding’te ise durumlar karışıktır. Kenan’ın kumpası ile Holding’i denetleyen müfettişler bir takım usulsüzlükler bulurlar. Cemile’yi konu ile ilgili sorguya alırlar. Herkes Nuri Bey’in nerede olduğunu merak ederken hastaneden gelen haber şok etkisi yaratır. Kenan’ın bu duruma gösterdiği tepki ise Cemile’nin hem hoşuna gitmez hem de dikkatinden kaçmaz. Hakan’ı ikna edemeyen Berrin bir karar verir. Ona göre her şeyi düzeltmenin yolu budur. Ancak bu teklif Hakan’ın iyice öfkelenmesine neden olur. Aylin hala kendine gelememiştir. Cemile profesyonel yardım almaya karar verir. İstenmemesine rağmen Ali Kaptan onlarla birlikte hastaneye gelir. Mete, Nihal’in evlenmesine engellemek olmak için son bir deneme daha yapar ancak bu girişim büyük bir facia ile sonlanır. Hastanede bir anlık boşluktan faydalanan Aylin, Soner’i görmeye gider ve elinde silah vardır.
sezzy demiş ki;
Selam sevgili OBGZ ailem, yeni bolumun ozeti cikmis, cok sukur olen yok, ama holdingde isler daha da karisiyor ve maliyeciler buyuk bir ceza kesiyorlar. Tabi bu firsati Kenan iyi degerlendirip Cemileyi mahvetmek icin bir teklif sunuyor. Hepinizi de optum, keyifli izlemeler:))

0   0

Sweet demiş ki;
Yorumumu okudumda kelimler hep yanlis cikmis. Kusura bakma Melindacigim, umarim yazdiklarimdan birseyler anlarsin :))

0   0

Sweet demiş ki;
Sewgili hemsehrim Melinda. Ne guzel gercektende Bursa ile alakali olmamiz, gercekten konusmak guzel olurdu, insanin gecmiste yasadiklari guzel anilari, unutulmuyor. Ben 7 yil evvel ayrildim Trden bahsettigin o eski evler bizim eski mahallemizde Heykelde Kukurtlyde malasef bizde apartman hayatina uyduk. Eski tarzdaki evimiz hala durur, annem geleneklere ve eskiye bagli bir kisi oldugu icin, tutuyoruz evimizi. Annem arada gider hasret giderir :) bahsettigin yerleti cok iyi biliyorum, kendimi bir an Tr de gibi hissettim. Bizde uzun ylllardir orda oldugumuz icin, Bursanin her kosesi akraba tanidik dolu. Heryer gibi Bursa cok degisti, hele ben her gidisimde yeni birseyler gorunce yabancilik cekiyorum. AMA sonra onada alisiliyor. Kan cekmis demek bastan beri dusuncelrimin uyusmasi zaten hosuma gifiyordu iyice tanidik yakin hissettim simdi:)) Bu arada Yalan Dunya icin bende yorum yapmamayi tercih etmistim, nede olsa Avrupa yakadibsan donra beklenyin yuksekti ve once bir kac bolum izleyip oyle karar vermek istiyorum, AMA o tarz birdiziye ihtiyacimiz vardi. Beyazin yegenini bende cok asiri buldum AMA Nurhayat karakterine bayilfim, yani oyunculuguna:)). Zamanla karakterler oturunca severuz diye dusunuyorum. Son dizisi biraz olgimi cekti, umarim bozmazlar. Daha onceki yorumumu okudumu bilmiyorum AMA Sonnet karakteri olurse bu diziyi izlememeyi dusunuyorum. Aylin Soner askindan sonra Doktorla Aylini dusunemiyorum. Ayrica Aylinin ve Meteni. bunalimli halleri biraz fazla bogucu gelmeye basladi. (her ne kadar kizin duzidrn ayrilmasini istediysemde) bakalim. Yarin Hersey belli olacak. Diziyi biraksamda selam vernek icon arada yorumlarina goz atarim. Cok cok opuyorum Melindacigim. Sevgiler.

0   0

fustungen demiş ki;
Soner ölecek mi bilmiyorum ama sanırım aylin cephesinde yeni bir aşk olacak doktorla

0   0

Melinda demiş ki;
Sevgili SWEETcim, sekerim..:)))) inan bu cok hos bir supriz oldu benim icin....:)))) gerci sorunca tahmin ettim bir sekilde Bursa ile iliskin oldugunu ama sen tam halis mulis Bursaliymissin meger...:))) kan cekti demek ki...hahhaah....Orada o kadar guzel anilarim varki, cok isterdim seninle konusabilmeyi, paylasabilmeyi..:)) Gecen yil TR de iken bile zamanimin cogu Bursada gecti Istanbuldan cok...cunku annem simdi orada yasiyor, kardesleri ve tum akrabalari orada diye.. Bende anacigimin dizinin dibinden ayrilmak istemedim dogal olarak...bir de kurban bayrami zamani idi... biliyorsun biz yurt disinda ozluyoruz o geleneksel bayramlari...Annemde ailenin en buyugu oldugu icin 3 gun boyunca ev dolup tasiyor bende bahane ile tum sulaleyi toptan gormus oluyorum..:))))) Sekercim, annemler Istanbula tasinmadan once Yesilde otururlarmis, tam Yesil camiinin altlarinda bir yer... o oturduklari ev halen duruyor, ve icinde oturanda uzaktan akraba oldugu icin annemle bazen gideriz nostaljiye, annem anlatir durur eski gunleri...abimler o evde dogmus,... abimleri, babami ve buyuk asklarini(o eve gelin gitmis cunku)komsularini ilk evlilik yillarini vs vs....:)))biliyorsun cogu eski tarz evler yikilip apartman oldu ama hala boyle korunan evlerin olmasida cok hosuma gidiyor... Bu yuzden sizin mahalleniz kukurtluyude cok seviyorum.... cunku o taraflarda da o klasik tarz evlerden cok var...Hatta biliyormusun derdim ki hep " birgun TR ye gelir Bursada oturmaya karar verirsem kukurtlu taraflarinda eski tarz bir evde oturmak isterim"..:)))) ya da cekirge de falan...yani Bursanin eski yerlesik semtlerinde...Simdi biliyorsun bir suru yeni mahalleler semtler turedi luks apartmanlar ile dolu... ama benim hic ilgimi cekmiyor.... (5 evler vs taraflari) Neyse, kisacasi Bursanin bir ucundan diger ucuna kadar her semtinde akraba, kuzen, yegen mevcut..:)))) Fakat, her yer gibi Bursada cok degisti eskiye nazaren degil mi? Sen kac yil oldu Bursadan ayrilali? hay allah yaa nerden nereye..:))))))) Bu arada, Yalanci dunyayi nasil buldun? Ben henuz yorum yapamayacagim...Saniyorum, insan ister istemez Avrupa yakasi ile mukayese yapiyor insan...Bazi karakterleri pek sevemedim, mesela Beyazin enistesi rolundeki adami ve o gerzek ogullari cok abartili geldi... Ama henuz birsey soylemek icin erken, sanirim anca bir sure sonra iyice oturur konu ve karakterler... Avrupa yakasinda dizi boyunca karnima agri girerdi gulmekden, acikcasi bunda bazi sahneler haric pek gulemedim... Gorecegiz bakalim ileride... SEker hemsehrim seni cok cok opuyor ve iyi pazarlar diliyorum.. take care... muccks

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran; siirin cok guzel. Belki Mutluluk ve Nahide Celebi yazarsan you tube da bulursun, cok guzel, okul yillarina ait anilar guzel dile getirilmis.Melinda, MSFIGO, Zeynep, Gunay, Dicle, Sweet, Ara ve tum arkadaslarim, hepinize de iyi haftasonlari diliyorum. Kocaman optum.Size de emeginizden dolayi cok tesekkurler Adminim.

0   0

Berran demiş ki;
Evet Melindacim sevgili Tertip:)) Bencede gercekten tesadüf:) Bizim bayagi bir kolumuz orda yerlesik. Cogu saglik sektöründe.Ama Esimin dogdugu yer gercekten Uludagin eteklerinde. Osmanli Imparatorlugunun ilk kuruldugu bölgeye cok yakin yani. Kökenleride osmanlilar gibi YÖRÜK bittabi. Esime göre Osmanlilarin kurdugu o "9 "Cadirdan bir taneside onlarin cadiriymis:)))))))))))) Evet ilerde konusuruz.OGZ bu hafta duygu yüklü... FG en nihayet sevdigini söylüyor.Arkadan Kerem vuruluyor galiba:((( IYI GECELER VE IYI PAZARLAR.Hepinizi sevgilerimle öpüyorum:))

0   0

Melinda demiş ki;
Berrancim, sevgili tertibim :))) bak yine cikti ortak bir yonumuz daha...:))) inan cok sasirdim,hemde memnun oldum... Belki esinle akraba falan cikariz bu arada... hahha..:))) ayrica baba tarafindan da Bursali olduguna gore hemsehri sayiliriz.. Evet haklisin canim, Bursada balkan gocmeni de cok sayida var.. Cok sasirdim valla, ne tesaduf, simdiye dek genelde hep Izmir ve Istanbuldan bahsettigin icin hic tahmin edemezdim.. Neyse konusuruz sonra bol bol..cok opuyorum canim arkadasim..keyifli hafta sonun olsun senin ve tum arkadaslarimin.....:))

0   0

Sweet demiş ki;
Melindacigim,meak etmistim ondan sormustum, Ben dogma buyume Bursaliyim, Yoruk Turkleridir benim dedelerim, yillar once seninde bahsettigin nedenlerden dolayi Yozgata gocmusler, 10 yil kadar kalip sonra Bursaya gocmucler, annem babam Yozgatta dogmus ama daha 3-4 yaslarindayken Bursaya yerlesmisler ve 54-55 yildir Bursada yasiyorlar. Kukurtluyu bilirsin orada yasiyoruz, yani ben yurt disina gelene kadar ordaydim. Heykelde dogup buyudum ama sonrasinda Kukurtluye gectik Simdi senin soruna gelince daha bilimsel ve mantikli bir aciklamasi olabilir tabiki ama bana gore sen Istanbullusun :)her ne kadar Bursa ile alakan olsa bile. Niye oyle diyorum Annem Bursaya geldiginde 3 yasindaymis ve orda buyumus evlenmis ve bizlere sahip olmus vede cok ama cok sever Bursayi ama sorsan hep Yozgatliyim der, niye dersek, orda dogdum der.. :))) Hatirlarmisin oralari diye sorariz,hayir der ama ben oraliyim der ki aslen orali olmasalar bile orda dogdugu ve kimliginde orasi yazdigi icin oyle der :)Yani dogdugun ve yasadigin yer senin aslen nereli oldugunu gosterir gibi geliyor bana. Cok kisi taniyorum, "Ben Istanbulluyum ama ailem Ankaradan Izmirden vs... diyen...Bende kendimi Bursali goruyorum orda dogup buyudugum icin ve ailem Yozgattan diyorum :)))))) Son disizini izlemen memnun oldum guzel diziye benziyor bu aksamda Yalan dunyayi izlemeye hazirlaniyorum, bakalim ne olacak..guzel yorumlarini bekliyorum, Opuyorum..

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim rica ederim sevindim begenmene maalesef o linki sana ben gönderdigim halde MUTLULUK Siirini bulamadim:(( Ancak Harika ADAM CAN YÜCELden baska bir MUTLULUK siiri buldum ve cok begendigim icin sizlerle paylasmak istedim.Haaaa..bu arada Dicle hala yok ortalarda Can Yücele ait bir siir okudugumda hemen onun kulaklarini cinlatiyorum.Insallah oda okur...Hepinize iyi gecelermerhabalar ve sevgilerimle KÖRÜKÖRÜNE YAŞAMAK Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. “O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o’nu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini.. Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları.. Mesela Kuzey Yıldızı, senin yıldızın olacak. “O benim” diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin.. Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. Mesela turuncuya, ya da pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak… Can Yücel

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler