logo

Dedektif Memoli 11. Bölüm izle

Özet:
serra demiş ki;
Iyi zeynep cikmis umarim ezoda cikmistir memolide amma sip sevditmis insan her fordufunemi asik olur be kardesim ezo zeynwp zwyno bukadarda olmaz be insan hayatta kackere asik olurki?zaten gercek hayatta asklar sevgiler okadar cabuk tukeniyorki nari diziæerde uzun omurlu olsun sevdimi sonuna kadar yani olene kadar olmali karsilikli tabiki.sadece sevgi degil askta gercekten emek iater.artik memoli kendine yeni dusmanlar bulsun sikti artik lirsat ha birde kizkardeside cok itici sevmedim

0   0

ada demiş ki;
zeynep oldu dizi bitti benim icin.tekrar memoli koylu kizi hikayesi izliyerek zamanimi harciyamam.hersey zamaninda ve yeride guzeldi yilan hikayesi gibi.dedektif memoli dizisinde tekrar memoli koylu kizi aski yansitmak,yersiz ve gereksiz bir hikaye oldunu gosterir resmen.eyer yenide memoli dizisi cekilyorsa,farkli bir hikaye olmali koylu kizi hikayesi deyil.lutven daha yaratici olun ve biz izliyenleri sasirtin mesala.sevgiler.

0   0

taner demiş ki;
Zeynep Malesef Oldu,Diziden Ayrildi.. Iste Ispati - 12. Bölüm Özeti Zeynep’i evinde çalışma odasında ölmüş halde bulan ve Kürşat tarafından ilaçla vurularak uyutulan Memoli, kendine gelir ve gece yaşananları hatırlamaya çalışır. Evdeki kamera kayıtlarını izleyen Memoli, yüzünü kameraya çok net göstermeden kendisine tıpa tıp benzeyen birisinin Zeynep’i vurduğunu görünce şok olur. Kürşat’ın bu cinayeti onun üzerine yıkmayı planladığını anlayan ve kamera kayıtlarıyla Zeynep cinayetinin bir numaralı zanlısı durumuna düşen Memoli, olay yerine polislerin gelmesiyle teslim olmakla, kaçmak arasında tereddütte kalır. Tüm deliller kendi aleyhinde olunca, Memoli, suçsuzluğunu ispatlamak ve Kürşat’ı yakalamak için kaçmaya karar verir. Kaçarken kolundan vurulan ve rozetini düşüren Memoli, artık ekip arkadaşları da dahil tüm polislerin her yerde aradığı bir kaçaktır.

0   0

memo demiş ki;
bencede barış doğru söylüyön film çekerken geldi memoli

0   0

serra demiş ki;
Zeynep oldu ezo gitti zaten ikisinede gicik oluyordum iyi oldu ama memoi kimi sevecek kime yaklassa oluyor ne ugursuzmus bu memoli neyse anamadim dizi sessizce finalmi yapti eger degilse ne olacak ama bence zeynepte ezoda cikdsin diziden ikiside sinir bozucu cok konusuyorlar komik saniyorlarsa hayir hic degil onlarin yuzunden izeyemiyoroum diziyi yoksa memoli ok ama yanina biraz sakin kibar zarif tatli bir kiz olmali ozaman dizinin ikinci bir sansi olur bence

0   0

barýþ demiş ki;
bence zeynep ölmicek zeynebin yazdığı filmin finalini çekiolardı ve memolide o sırada eve geldi

0   0

qumru demiş ki;
manca zeynab memoliye saka yapmis

0   0

ada demiş ki;
burcu esmersoyun diziden ayrilmak istemesine cok uzuldum.cunku zeynep karekteriyle diziye farkli bir boyut katini ve diziyi guzelles dirdini dusunuyorum.zeynep karekteri dizide kalmali.memoli zeynep ikilisi diziye farkli guzel bir boyut katini dusunyorum.ve bu benim diziyi severek izlememe sebeb.eyer memoli ezo olcaksa gine izlemem, cunku hersey tatinda guzel faslasi mide bulandirir.yani bu sever farkli hikaye olmali yani memoli zeynep gibi, memoli koylu kizi ezo gibi deyil yani.eyer ginede olursa sadece diziye kabak tati verir.yani izlemem.izliyenerede iyi seyiler tabiki.sevgiler.

0   0

taner demiş ki;
Bende Bisey Anlamadim Haftaya Anliycaaz :D:D

0   0

mervee demiş ki;
zeynep oldumu simdi?? hem anlamadim galiba memoli ezoyu seviyorda neden gitmesine izin verdi anlamadim

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler