logo

istanbulun Altınları 16. Bölüm izle

Özet: Reşat (Haluk Bilginer), İsmetin(Demet Akbağ) ilk kocasından aldığı soy isimden rahatsızdır. Bu konuda İsmet ile münakaşa ettiği anda İsmetin ilk kocası Siyami (Ata Demirer) çıkagelir. İsmet, problem çıkmasın diye Siyamiyi kardeşi olarak tanıtır ve Siyamiyi göndermek istedikçe Reşat bağrına basar. Ahmet(Salih Kalyon), Reşatın evinin değerini düşürmek için evin içerisinde hayaletlerin olduğu yalanını söyler. Fahri(Nadir Sarıbacak) ise yolda koşarken Siyamiye çarpar ve öldürdüğünü zanneder. Ahmet yalanını sürdürdükçe Fahrinin korkuları harlanır. Ercüment (Onur Ünsal), Ayşegüle (Funda Eryiğit) açılmanın stresini yaşar. Bu yüzden Ayşegül ile görüşmek adına Ahmetin hayalet operasyonuna katılır ve sürpriz olaylar yaşanır.
fuat demiş ki;
cok guzel bir diziydi yayindan kaldirilmasina ragmen int'den tekrarini izlemekten bikmiyorum
10.12.2012 - 22:52
0   0

erhan demiş ki;
ve maalesef beklenen kara haberi az önce okudum.dizi maalesef yayından kaldırılmış arkadaşlar.atv bir rekora imza atıyor bu sene kaçıncı bitirdiği dizi sayamadım.tek dileğim bu dizideki usta oyuncuları umarım en kısa zamanda yeni projelerde tekrar görürüz.

0   0

Berran demiş ki;
Cok güzeldi ve hepsi cok basariliydi.Ata Demirer zaten favorimdir.Onunda girmesi cok iyi olmus.Bence hep kalsinCekim sirasindaki komik karelerde cok güzel. Hepnizin emeklerine saglik:)

0   0

myada demiş ki;
harikaydi..hic bu kadar gülmemistim. Kaslarim hamladi :))

0   0

cbn demiş ki;
bence burhan altıntop değilde gaffur gelse bu dizi dahada süper olur :)

0   0

aby demiş ki;
çok güzel bi bölümdü ata demirerde süperdi fahri herzamnki gibi muhteşemdi keşke burhanda gelse muhteşem olur fahriyle 2 si süper ikili olurdu )))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler