logo

Bizim Yenge 15. Bölüm izle

Özet: Bediroğlu Ailesi, Yetenek Yarışması’na İsmail ve yengelerinin katılmasına karar veriyor. Ve, İsmail ile yengeleri jürinin karşısına çıkıyor. Aile arasındaki elemelerin ardından, Yetenek Yarışmasına evin en küçüğü İsmail ve iki yengesiyle katılmaya karar veren Bediroğlu Ailesi, canlı yayına son dakikada yetişir. İsmailin performansının ardından yarışma jürisinin yorumlarına Filiz ve Zeyno daha fazla dayanamayınca ortalık karışır. Seyircilerin arasındaki Mehpare de jüriye tepki gösterince, Yetenek Yarışması defteri curcuna ile kapanır. Marangozhanenin yerine yeni dükkan açacak parayı bulma ümitleri kalmayan aile, elele vererek kafe açmaya karar verirler. Ancak kafeyi açabilmek için küs oldukları amcalarının Hopadan İstanbula gelip imza atması gerekmektedir. Keçi gibi inatçı amcalarını ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır. Filiz, Bahri ve Adem kafeyi açmanın yollarını ararken Zeyno, babaannesinin hastalığı yüzünden İzmire gitmek zorunda kalır.
bayram demiş ki;
Kırk yılda bir güzel ve zevkli dizi izliyorduk.16.bölüm niye kaldırıldı Eger diziye son verildiyse kanal d izlemenin neanlamı var.

0   0

SENA demiş ki;
Dizi çok güzel gidiyordu,ama yinede ekib haricinde farklı yüzlerin olması ihtiyacını hissediyodum.Derken İsmail emice çıka geldi.Bundan sonra dahada neşeli ,bol kahkahalı olacağına inanıyorum.Bide Zeyno babannesinin rahatsızlığı nedeniyle İzmire gitti.Belkide dönmeyecektir,diziden ayrılacaktır.Hep bu tür şeyler olarak oyuncular diziden ayrılır ya o yüzden endişeliyim.Dilerim ayrılmaz zira çok üzülürüm.Onu çok seviyorum,hele Ademle çekişmelerine hastayım.Gerçi gelin olduktan sonra çok değişti,bütün işleri hiç acımadan Filizin üstüne yıktı açıkçası bayağı bi kızdım cadı Zeynoo :) ama yinede çok seviyom.Nolur Zeyno geri dönnnBizi sensiz bırakmaaaBişey daha var bu bölümde öğrendiğimize göre Mehpare hanımın eşi Ziya beyin mezarı yokmuş.Denizci olduğu için geminin batması sonucu ölmüş olabilir.(bu hususta herhangi bişey konuşulmadığı için tahmin yürütüyom,belki böyle değildir bilemiycem.)Kimbilir belkide Ziya bey hayattadır,haber alınmadığı için öldüğü sanılmaktadır.Belki hafızasını kaybetmiştir:) genelde böyle olur ya.Bu yüzden bir gün Ziya bey çıkıp gelirse hiç şaşırmıycam arkadaşlar.Haçan siz ne dersinuzz?Hoşçakalın dostça kalın.

0   0

zerrin demiş ki;
süperrrrrrrr çokkkkk komikkkkkk.....:)))

0   0

ece demiş ki;
Süperdi bu bölüm ya...Çok sewerek takip ediyorum bu diziyi.Karadeniz teması 10 numara olmuş.Akraba ilişkilerini falan süper yapmışlar.Devamını merakla bekliyorum.Teşekkür ederim site sahiplerine çok güzel bi site gerçekten...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler