logo

Alemin Kralı 11. Bölüm izle

Özet: Nüfus idaresinden gelen bir memur Kıral Ailesine bilgileri güncellemek adına çeşitli sorular sorar. Başta her şey normal giderken "Ailenin reisi kim?" şeklinde bir soru ortalığı karıştırır. Aslan Kıral ve Asalet Hanım arasında aile reisliği konusunda tartışma çıkar. Bunun üzerine Kıral ailesi seçimle aile reisini belirlemeye karar verir. Aile fertlerinin oylarını toplamak isteyen Aslan Kıral ve Asalet hanım arasında kıyasıya bir yarış başlar. Amerikada üç hostesin yazdığı anılarının bir hafta da bestseller olduğu haberini okuyan Jülide kendi anılarını yazmaya karar verir. Jülidenin tüm kitaplarını onu kıskanan Beşer satın alır. Tüm bunlardan habersiz kitaplarının satıldığını düşünen Jülide, imza günü düzenlemeye karar verir. Kubatın kafasına vurduğu tavayla yere düşen Nihale ölü taklidi yapar. Nihalenin öldüğünü düşünen Kubat ne yapacağını şaşırır. Nihale, ölü taklidini sürdürerek çok korkmuş olan Kubattan intikam almaya karar verir ama işler hiçte umduğu gibi gitmez.
emir demiş ki;
aslanın telefonunun sesi çok harika birde şafak abi harika rol oynuyor

0   0

Yasin Aslan demiş ki;
Alamam canım sağol lafı dilime dolandı :D

0   0

sulltan demiş ki;
fena bşee yhaa :D:D

0   0

þahin demiş ki;
alemin kralı dizizi inanılmaz derecede super bir dizi ozlleikle bu filmi heyacanlı yapan oya teyze ile şafak abi

0   0

detanx demiş ki;
Sahin kardesime harfen katiliyorum, dizii bende takip ediyorum, begenerek izlemesem de kismen bazi diyaloglar fena degil.. Beni delirten anneanne°nin tavir ve davranislari.. Roller komedi de olsa real hayata haykiri olmamali, karakterlerin tavir ve davranislari genel kürtür, öf ve adetlere en azindan yaslari ile bagdasmali.. Ya bunlari yazanlar ileri zekali, yada onlar seyirciyi ileri zekali saniyor.. Ileri zeka derken tersini kast ediyorum.. yorum üzerine yorum olmaz lakin yinede yazmak isteyen olursa, lütfen önce dogru dürüst oku ve düsünde yaz.. Biz ileri zeka degiliz gördügümüz hatayi, yanlisi padisah da yapsa savunmayiz..

0   0

sahin demiş ki;
öncelikli olara ddizi ekibini calismalarindan dolayi kutluyorum. dizi güzel AMA,..rahmetli kemal sunalin esolesek demesini cocuklara kötü örnek oluyor diye biiblerken,bu dizideki cocuklar annesi ve anneannesi ile babalarindan sakli,okuldan kacma,erkeklerle bulusma,parti planlari yapmalari sanki bizim ailelerimizde cok normalmis gibi lanse edilmeside ayri bir konu.gicik oluyorum diziyi izlerken.

0   0

ýrmak demiş ki;
alamam canım sağol bayıldım ya ailecek seveek izliyoruz başarılar sizleri çok seviyoruz...

0   0

melix demiş ki;
elinize sağlık sizdeki hız türk hava yollarında yok çok teşekkürler

0   0

nonstop demiş ki;
Harika bir bölüm daha :)) teşekkürler ddizi ekibi

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler