logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 50. Bölüm izle

Özet: CEMİLE, ALİ KAPTAN ARASINDA NELER YAŞANACAK? KARCI HOLDİNG’İN ALEHİNDE OLAN ANLAŞMA İMZALANACAK MI? ALİ KAPTAN’I BEKLEYEN KÖTÜ SÜPRİZ NE? MURAT’TAN TELEFON ALAN SONER, ONUN TEKLİFİNİ KABUL EDECEK Mİ? Cemile, daha fazla rezillik çıkmadan Ali Kaptan’a yardım etmeye çalışır. Ancak içkinin etkisinde olan Ali Kaptan, duygusallaşmıştır ve ona bir itirafta bulunur. Carolin dahil herkes hakkında bilgi toplayan Kenan, aldığı veriler ışığında ortalığı daha da karıştırmak üzere harekete geçer. Kenan‘ın kötülük dolu planları adım adım işlemektedir. İflasın eşiğine gelen fabrikayı Karcı Holding’e katma konusu ise artık sözleşme aşamasına gelmiştir. Ali Kaptan anlaşma masasına oturan Cemile’yi vazgeçirmek için son bir hamle yapar. Soner, hiç beklemediği anda Murat’tan haber alır. Kardeşi her şeyi unutup affetmenin karşılığında ona şok bir teklifte bulunur. Teklifi öğrenen Süleyman, Aylin’e haber verir. İkili, Soner’i durdurmak için yola koyulurlar, ancak Soner kararını vermiştir. Ali Kaptan ile Cemile’nin Uludağ’a birlikte gittiklerini öğrendiğinden beri kıskançlık krizi geçiren Carolin, Kenan’la görüşmeye karar verir. Karcı Holding’e randevuya giden Carolin’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Uludağ’dan ayrılmadan önce esrarengiz bir mektup alan Ali Kaptan, okudukları karşısında şaşkındır. Yazılanların doğru olma ihtimali Ali Kaptan’ı çılgına çevirir. Kafasında ip uçlarını birleştiren Ali Kaptan’ın öfkesine hakim olması artık çok zordur.
nilüfer demiş ki;
süleymanı ilk gördüğüm andan itibaren dizideki en yerinde ve karakterli, düzgün adam olduğunu anlamıştım. bir kere daha helal olsun diyorum :D

0   0

Melinda demiş ki;
Sevgili DICLE, merhabalar...:)))) gec de olsa mesajimi gordugune sevindim...:)))) Ben sende bu diziyi seyrediyorsun sanmistim hernedense... evet LD de tanistik, biliyorum ama sanki sende bu diziden bahsettin diye kalmis aklimda... OGZ benim en sevdigim dizilerden biri...keza saniyorum Berran ve Zeynepin de oyle.... Sen LD den baska neyi seyrediyorsun? ya da var mi baska seyrettigin dizi? Neyse bugun LD gunu..bakalim neler olacak? Not: evet burayi fazla mesgul etmeden nasil daha degisik iletisim kurabiliriz diye dusundum acikcasi...Zira yorumlarin disinda bazen dayanamayip sohbet havasina giriyor ve kendimizden falan bahsediyoruz ...:)))) (dikkatini cekmistir herhalde)bu bana keyif vermis olsada acaba baskalarini rahatsiz ediyormuyuz diye huzursuz ettigi gibi, ayni zamanda da hernekadar burada tanistigim birkac arkadasimla daha yakinen tanismayi, sohbet etmeyi arzu etsemde kendimizi tanitici bilgilerin desifre olmasi da beni huzursuz ediyor aslinda... Iste buna cozum bulmaya calisiyordum... Bu konuda da bir fikrim var ama su an degilde daha sonra munasip bir zamanda,munasip bir yerde yazacagim...henuz karar veremedim nerede ve ne sekilde olacagina..:))))) sevgilerimle... gorusmek uzere....:)))))

0   0

Melinda demiş ki;
melissacim ben o yemek konusunu Zeynepe yazmistim canim... o dialog onunla geciyordu aramizda yani karadeniz falan... o gecen gun kuymak denilen bir yemekden bahsetmisti...Mesajimin basinda da ona hitaben yazmistim zaten.... sanirim sen bir onceki mesajlari okumadan sonuncusunu okuyunca karistirdin :))) sonra ayni mesajda da sana Izmirin baliklarindan bahsettigin icin balik sevgimden bahsettim...digerinin senle bir alakasi yok yani...:))))

0   0

melissa demiş ki;
evet berran hanim valslar diyaridir subatta dünyanin heryerinden gelen büyük bir balo olur tv de izlerim harikadir.oglunuz dogru demis gencler icin burasi sadece calismaktr nede olsa kultur muzik kentidir avrupanin.avusturyanin köyleri cok güzeldir bilhassa isvicre sinirindaki köyle bir cennettir adeta.melinda ben o yemegi hic duymadim hic k.denizden tanidigim olmadi.burasi fazla doldu sohbetimize LD devam ederiz.adminlerede sabir diliyorum gercekten.

0   0

dicle demiş ki;
Sevgili Melinda, adimin da gectigi yorumunu simdi okudum. Ben bu diziyi ilk bir-iki bölümünden sonra izleyemedim.Sizlerle LD de tanistim.Son bölümünde de sana yazmistim. Ama bundan sonra izlemeye calisacagim. Herhalde bastan izlemem gerekecek. Yorumlarda okudugum Osmanin sözleri ilgimi cekti. Bir de iletisim icin bir öneriden bahsetmistin, merak ettim. Güzel bir hafta sonu dilerken, sevgiler gönderiyorum. 26.11-07:00

0   0

melinda demiş ki;
ZEYNEPcim, aciklaman icin tsk ederim... demek kismen dogru tahmin etmisim... Gercekden bugune dek, Karadeniz ile baglantisi olmadan kuymagi bilen birine hic rastlamamistim....:))Aslinda hemserih sayiliriz Dogu Karadenizlilikden dolayi:) Kan cekti demek ki :)))))Bende Istanbulda dogdum ama koken soyledigim gibi Artvin...(dedeler yani..)Ayrica Orduda da cok gurcu vardir bildigim kadari ile.. Dolayisi ile kumagin bir gurcu yemegi oldugu konusunda sanirim hakliyim... Ne de olsa laz ve gurculer bu bolgede ic ice yasiyor ve birbirlerinin yemeklerini de adapte etmis olabilirler... Nitekim, bizde de lazlar gibi kara lahana, misir ekmegi vs gibi seyler de sevilir (herne kadar ben pek sevmesemde) Ben HAmsi hastasiyim.. hergun yesem bikmam..TR ye gidince de mevsimi ise bikana kadar yerim..:)))..... MELISSA, dogru soyluyorsun bizim baligimiz gibisi var mi? hicbirseye degismem.... Sirf Izmir degil, ulkemin 3 bir tarafindan cok lezzetli baliklar cikiyor...Burada ise okyanus baliklari asla ayni tadi vermiyor bana.... Neyse, muhabbet hala devam ediyor ama, nasilsa diger diziler oynayinca burasi gundemden dustu, bizden baskasi da gelip okumuyordur bu mesajlari diye rahat yaziyorum artik...:P yaniliyormuyum acaba? heee birde adminler goruyor tabii...ama onlar bizim mesajlari okumuyorlardir zaten..:))) tanimislardir artik...:)))))bilirler kotu birsey yazmayacagimizi... di mi?? Neyse, simdilik hoscakalin canlar... guzel bir hafta sonu diliyorum hepinize....

0   0

zeynep demiş ki;
melindacigim, ben almanya dogumluyum... ordu kökenli ailem var... guymak dogu karadeniz yemegidir... bende cok sevdigimden dolayi yapmayi ögrendim... ara ara yapiyorum... her ne kadar oradaki tam lezzete yakalayamamissamda cok yakinindayim... :-)bundan yaklasik on sene önce trabzon uzungöle gitmistim... ilk orada yedim ve aninda mutfaga girip asciya elini ayagini öpeyim ver tarifini demistim... o tadi yakaladinmi bagimlilik yapiyor... ayrica melissacigim ben sacher torteyede bayilirim... :P ayrica yaris falan yok... o kadarda deyil, yarisilmasi gereken daha degerli durumlar var, mesaj yarisida ne demek... :-))herkes kendi kafa yapisinda birileriyle paylasiyor... afk bir misaldi, yani oradaki insanlarda dizinin seyirinde yazisiyorlar, özellerede deginmisler... bu... arkadaslar, ne gözlemledim biliyormusunuz, admin arkadaslar kendilerini gizemli tutuyorlar... ser veririz sir vermeyiz durumu... iclerinden biri yaziskan bu anlasiliyor... :-)

0   0

Berran demiş ki;
Melissacim, Izmirli Hemserim demek Österreichtansin;))Valsler DiyarindanBen o Ülkeyi cok severim belki 20 kez gördüm Wiene bayilirim.Bir defasinda Arabamiz bozuldu zoraki VILLACHta 5 gün konakladik.Orda ben ALPlerin güzelligine adeta vuruldum.Hatta bir gün cok yükseklerden ovayi seyrederken manzara karsisinda adeta irkildimO gün bugün o sehir benim sanki MABEDIM gibi Oglum tesadüfen orada is bakmisti Olsun diye dualar ettim ama o ; -Anne henüz gencim orada yasayamam cook ilerde belki 40 yasinsan sonra dedi:((( Iste böyle Melissacim cok güzel bir Ülkede yasiyorsun.Sayet Ülke degistirmem icabederse rahatlikla gelebilir ve yasayabilirim.Benim icin problem yok Belki Yazin transit gecerken sana ugrayabilirim;)))Sevgilerimle ich umarme dich bis bald:))

0   0

melissa demiş ki;
evet avusturya ama almanyayida bilirim.gercekten en uzakta sensin ama olsun arkadaslarin varsa bizlerde variz canin saolsun.gercekten bizene hindi,kaz,ördelten bizim izmirin baliklarini hic bir seye degismem.bu arada AFK yapimcisi avrupada yetismis yapimci sanki abvrupa üniversitelerinde varmi bu sekil konusmalar ben sahit olmadimki burda degisik ülkelerden var cok anlamsiz bence kapici kizin dislanmasi gergekten türkiyedeki üniversiteliler böylemi bizimde tanidiklarimiz var ama bunlarin konusmasi abartili.dedigim gibi eninde sonunda tam türk klasigi olacak ferihalar mirasa konup zengin olacaklar zehranin ilk askindan.bu arada "umutsuz ev kadinlari"ni tavsiye ederim harika bir yapim

0   0

melinda demiş ki;
ZEYNEPcim, araya baska konular girince sormayi unuttum... kafama takildi...Kuymak demissin...cok sasirdim...:))))) Bu bizim yorenin yemegidir,(ya da ben oyle saniyordum) pek fazla bilene de rastlamadim cevremde kendi akrabalarim disinda..:)))))))) Acaba diyorum ayni yerlerden mi geliyoruz....:))))) Ben dogma buyume Istanbulluyum ama, hem annem hem babam gurcu...yani dedeler Gurcistan, Batumdan gelmisler Artvine...oradan da bir kismi Bursaya goc etmis... vs... Dolayisi ile ben kuymagi bizimkilerin disinda ne yapana rastladim ne de bilene...belkide bizimkiler baskalarindan gormuslerdir bilemiycem...:)))) merak ettim sadece...:))) Bu arada mantimiz cok lezzetli olmustu...:P keske yakin olsaydinizda davet edebilseydim diycem ama biliyorum sen bu kadar uzaklarda olmak istemedigin icin boyle bir seyi temenni etmek istemiyorum...:)) Onun icin keske ben oralarda olsaydim diyeyim daha iyi....:))))))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler