logo

istanbulun Altınları 13. Bölüm izle

Özet: Reşatın başka bir kadına aşık olduğunu itiraf etmesi üzerine Mihrap (yani İsmet), Reşatı izlemeye karar verir. Tam bu esnada aklı bir gidip bir gelen Saadet, İsmeti ölen gelini zannedince, İsmet; Reşatla aynı evde kalmaya başlar ve anneye sözde evlilik oyunu oynarlar. İsmet, bu vesileyle Reşatı da yakın takibe başlar. Bu arada İsmetle Reşatın Saadete karşı evlilik oyunu oynadığını bilmeyen Fahri, kahrolur. Acısını içine gömer ve kendisini ofise kapatır. Ahmet ve Tankut, onun yalnızlığına son vermek için ona derdini anlatacağı bir cansız manken hediye ederler. Mankene "candy" adını veren Fahrinin tüm dünyası değişir.
erhan demiş ki;
geniş ailenin senaristlerinden cüneyt inay yazacakmış artık senaryoyu umarım espri kalitesi dahada artar.zaten şuan bile çok güzel bir dizi

0   0

canan demiş ki;
aman cok komıkti hele o hoduk dugumu espırısı cuk oturmuş harıka bı bulus

0   0

lale,N.Y demiş ki;
herkesin emegine saglik supersiniz,supersiniz,insallah bu dizi cooook uzun surer,defalarca zevkle seyrediyorum,fahrisiz dusunemiyorum bu gurbeti beni cok gulduruyor,bu dizinin hastasiyim,tekrar emeginze saglik diyorum ve hepinize cok tesekkur ediyorum bu kaliteli dizi icin.

0   0

oreda demiş ki;
harikasiniz tesekkürler

0   0

neyda demiş ki;
Haaa..haa..ozetini okumak bile beni guldurdu. Aksami sabirsizlikla bekliyorum. Admine tesekkurler, kolay gelsin.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler