logo

iffet 7. Bölüm izle

Özet: Babasının Cemili düğününde bıçaklamış olması, İffet için de büyük bir darbedir. Cemil yaralı halde hastaneye yetiştirilir ve gergin bir bekleyiş başlar. Ahmet ise polise teslim olur. İffet hakkında bilgi toplatan Dilek, ondan kurtulmak için kullanabileceği bir koz arayışındadır. Ali İhsanın kızı Nili de İffete karşı doldurarak kendi tarafına çekmeye çalışır. Ancak Nilin, hiçbirinin bilmediği bir problemi vardır ve Dilek farkında olmadan yeğenini tehlikeli bir noktaya doğru itmektedir.
ayse demiş ki;
cok cok guel bir dizi. oyls gecer bir zamanki dizisini coook seiyorum, ama buna da cok alistim..

0   0

Ayka demiş ki;
coooooooox gozel dizidi. hec qacirmiriq, ailece baxiriq.

0   0

melike demiş ki;
coook güzel yaaa süüper bayildim filme harikkkaaa very nice ;))

0   0

pelin demiş ki;
ben bu diziye bayiliyorum cok begendim

0   0

zehra demiş ki;
biz cok kckken müjde ar oynardı bu filmde sinema flmydi bu süper bir filmdi gerckten internetten izlein su tecavüz sahnesi asırı derece sapıkca -18 ler izlemesin :) neyse bu dizi filme uyaarak gidior basarılarının devamını diliyorum . :)

0   0

Fatos demiş ki;
Tüye: Iffet ben seninle evlenemem derken, evdekiler beni sevmiyor felan filan onlarin arasinda kalamam diye birseyler dicek bence cunku tanitim fragmaninda iffetin uzerinde gelinlik var ve bu gelinlik ihsan beyin evinde oluyor. EMre cim cok haklisin bazi yerler cok sacmaydi ve ihsanin kizida halasi yuzunden boyle oldu ama bence oda sonradan geri iyi davranacak diye dusunuyorum ama iyi davranmayada bilir cunku iffet onun uyusturucu kullandigini gordu, gordugu icinde hepten iffetin gitmesini istedi o yuzden boyle yapiyor ama bence duzelir o. Rezan guldurdun beni haaa :))))) Iffetin sucu ne hahahahaha

0   0

aynur demiş ki;
çok güzel bölümdü inşallah evlenirlerde cemile de. dileyede oh olur

0   0

beyzade demiş ki;
bitmesini hiç istemediğim bi bölümdü gerçekten..ali ihsanın iffetin başından geçenleri öğrendiğinde arabayla giderkenki hallerine nerdeyse ağlıcaktım yaa..süper bi bölümdü..ancak neden iki haftada bir yayınlanıyor bu dizi onu anlamış değilim sadece..şöyle bi soru aklıma geliyor..acaba senaryo tıkanıklığımı oluyor yani senaristler ileriki bölümler için biraz zamanmı çalıyolar çaktırmadan he ne dersiniz..

0   0

ELNARE demiş ki;
muhteshem bi dizi....

0   0

Turane demiş ki;
MAVHUR cum, hos geldin qaliba seninle har zamanki gibi fikirlerimiz ayni, bende iffet dizisine bayiliyorum, ne ise yer gok ask gorusuruz,

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler