logo

Zehirli Sarmaşık 12. Bölüm Final izle

Özet: Sinem’in kızı olduğunu sanan Ceyla, bunu gizlediği için Suzan’ı evden kovar. Sinem ise daha ilk günden Ceyla’yı bunaltıp üzmeye başlamıştır. Sinem’le yakınlaşabilmenin çarelerini arayan Ceyla Yakut ve Elvan’dan yardım ister. Elvanü Sinem’in yetimhanede zor günler geçirmiş olduğunu anlatınca Ceyla yıkılır. Ebe gerçeğin ortaya çıkmaması için Suzan’ı ortadan kaldırmayı teklif eder. Çünkü mektubu bilen tek kişi Suzan’dır. Suzan, Sinem’in Derin’in kahvesine uyku ilacı koyduğunu da öğrenmiştir. Gerçekler ortaya çıktığında, Sinem Yakut’la hesaplaşır ve kendi yoluna gider. Her şeye rağmen, Sinem’i hoş bir sürpriz beklemektedir
BurcuZen demiş ki;
Oyuncu kadrosu güzel, filmin konusu güzel, ülkemin bağları şarapları güzel, Yeşim Büber e şarap patroniçeliği yakışıyor her şey iyi hoş fakat finali yazarken korkunç hatalar nasıl yapılabiliniyor anlamıyorum?
19.05.2015 - 00:46
0   0

cennet demiş ki;
gerçekten dizinin bu kadar kısa sürede bitmiş olması üzücü 2 gün içinde 12 bölümüde netten izledim gerçekten akıcı ve güzel izlenmeye değer bir dizi ama sonunda enginin ölmüş olması ve anlamsız bitmesi kötü ama sanırım kısa sürede bitirmek zorunda kaldıları için bbu şekilde anlamsız bitiş olmuş ama yinedeee süperrdi tşk ederizz

0   0

Tahira demiş ki;
Harika

0   0

ayse demiş ki;
slm arkadaslar. bu dizinin bukadar cabuk ve bukadar sacma bitmesine bir anlam ve mana veremesekte ne yazikki final diyip bitirdiler. ben yinede olup biten butun olumsuzluklara rsgmen emegi gecen herkese, a. dan. z. ye tesekkur ederim. basarilarinizin devamini dilerim.

0   0

Su Damlasi demiş ki;
Bu ne bicim birsey ya. Anlamadim gitti. 12 Bölümlük dizi mi olur. hele böyle anlamsiz ve acele bitirilmis bir sonla mi? bir kac dakka icinde bütün pislikler ortaya cikti ve dizi bitti. ne oldugunu anlamadan baktim ki gercekten final mis. Bence yakut cok güzel bir oyuncu. daha kaliteli ve güzel dizilerde oynamasi icin teklif alicagini düsünürdüm. zaten bunun simdiye kadar neden olmadigini anlamiyorum. bu aktör secenlerin gözleri yok mu anlamiyorum. ama neyse. dizi ne zaman basladi, ne zaman bitti hic anlamadim zaten, finalinden hic bas etmem lazim degil galiba ;)...ama biliyormusunuz engin bey öldügü zaman anlamistim zaten bu dizinin uzun devam edemiceyini... cünkü ceyla ve enginin tanisma süresi ve cinayet olayi cok uzamisti ama yine bir kac saniye icinde birden bire cözüldü, konuda bitti gitti.

0   0

Ebru demiş ki;
birak ya sifir ise yaramaz diziler devamediyor boyle diziler final oluyor aytutulmasida final oluyor neden anlamiyorum bilen varmi bu dizilerin neden final oldugu?

0   0

violet demiş ki;
O tiynetsiz kiz yakalanip hapse atilacak diye bosyere beklemisim.Bir Yorumcu Sinem gercek hayatindada o karakterdedir diye yazmis Coook güldüm:))

0   0

assoslu demiş ki;
Oyunculardan baska dizide rol kapanlar oldu herhalde apar topar bitirildi. Sinemi yururken polisler goremedi ama Hakanin cicek alacak kadar vakti bile oldu.Oldurulenler nicin oldu, kim oldurdu anlasilmadi.Anne kizina bir buruk kavustu,Bircok iyi oyuncuyu bir araya toplayan kotu bir senaryo. Peki bu oyuncular onceden okuyup oyle karar vermezlermi oynayip oynamayacaklarina.

0   0

Rovshen demiş ki;
Serget, bence Fatmagulun sucu ne yeterince kaliteli bir dizi, senaryosu daha mukemmel. Yani zevkler farkli ola bilir. Yani siz boyle dusunurseniz,..... ne bileyim , Vallahi...

0   0

selda demiş ki;
Inanamiyorum böyle FINALMI olur???????Yaptigi kötülükler neden cezalandirilmiyor??? FOX TV nin bütün Dizileri hepsi, ya böyle aykiri tiplerden olusan asiri uclarda diziler Asab bozucu

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler