logo

Yıllar Sonra 3. Bölüm izle

Özet: Leyla senelerdir görmediği Murat’ı karşısında görünce çok şaşırıyor. Murat da, geç de olsa Leyla’yı bulmanın mutluluğu yaşarken, yanında olup Leyla’ya yardım etmekte karlı davranıyor. Leyla senelerdir görmediği Murat’ı karşısında görünce neye uğradığını şaşırır. Murat, geç de olsa Leyla’yı bulmanın mutluluğu içindedir ve yanında olup Leyla’ya yardım etmeye kararlıdır. Aslı ise uyuşturucuya iyiden iyiye alışmıştır. Harun’un uyuşturucu dışında da Aslı ile ilgili planları vardır. Seda ve Leyla ise Harun’dan fazlasıyla rahatsızdır. Öte yandan Rasim ve oğulları da, Kadir’i yanlarına çekip Ulupınar Holding’ten bilgi sızdırma peşindedirler. Merve ve Yağmur’un varlığının medyaya düşmesiyle Leyla ve kızlarını daha zor günler beklemektedir. Murat şirketteki köstebeği ortaya çıkarır. Tahir Alphan da Ulupınar Holding’de işe başlar. Leyla için çalışmalara başlayan Birsen, Seda’nın kulağına kar suyu kaçırmayı başarır.
neyda demiş ki;
Dizinin konusu fena degil, Aydan Sener oyunculugunu daha gelistirmesi gerekir.

0   0

gülhan demiş ki;
hahahaha ömer haklisin müzik bile yok,bari kiracin yillar sonra sarkisini koysunlar tam uyumlu olur...aydan senerin rolünü hic begenmiyorum cok miymi$ik sahte,daha özenli olursa gercekci bence daha güzel olur ;)

0   0

omer demiş ki;
diziye bir muzik bile yaptirmaya zahmet edememisler. Aydan Senerin 2008 Trtde dizisi surgun hayatlardan aparmislar. Zaten cogunun rol yetenegi bile yok. ne kadar ozensiz bir dizi kakalamis kanald. keske starin kiyima ugrattigi guzel dizileri ucuza alsalar da su ozensiz seyleri surmeseler seyircinin onune.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler