logo

Zehirli Sarmaşık 11. Bölüm izle

Özet: Suzan, yaşadığı son olayların etkisiyle kendini içkiye ve kumara verir. Orhan’ın kendisine bırakmış olduğu evi, kumarda kaybeder. Orhan’ın katili yakalanır. Engin’in ise, Suzan’ı korkutmak için blörf yapmış olduğu ortaya çıkar. Derin’i, Yakut’a kaptırmak üzere olduğunu anlayan Sinem sinsi bir plan hazırlar. Ancak, Sinem Derin’den umduğu yakınlığı bulamayınca intihara kalkışır. Mahinur, kocasıyla Suzan arasındaki ilişkiyi öğrenir ve yaşanan kargaşa sırasında Yakut, Sinem’in Ceyla’nın kızı olduğunu ağzından kaçırır.
dilek demiş ki;
Ya nasıl final olur anlamıyorum ya her hafta heyecanla beklediğim dizilerden biriydi uffffff :(

0   0

ceren demiş ki;
dizinin final olduğunu blioruz ama sen sırf sinemin yaptıklarını sevmiyorsun ve gck olduğun için haksız yere milleti elestiriyosunbuna karısırım ben ipek karapınarı seviyorum çok iyi bir oyuncu ayrıca senın gibi terbiyesizlere her zaman bir cevabım vardır ;) yakut 24-35 yaslarında göz altları sismisken ona hiç bi toz kondurmuyorsun ama ipek karapınara gelince bacaklarına yorum yapmıssın yüzü bacakları burnu dudakları vs vs hiç bir kusuru yok ve doğallığıda dikkat çekiyor ;) kıskançlık yapma ve git bu lafları sindirmeye çalıs ;) ayrıca kimin yorumları takip ettiği belli oluyor ;)

0   0

diana demiş ki;
Benim nasil yorum yaptigim seni hicmi hic ilgilendirmez. Ayrica Dizi veya Film kahramininida ister, severim ister sevmem.Buda seni hic irgalamaz. Sen Ipek Karapinarin avukatimi veya Basin sözcüsümüsün?? Sen diziyi seyret ona takil:))))TV Elestirmenlerinin Dizi ve oyuncular hakkinda yazdiklarindan bihabersin anlasilan. Sen esas etrafa kulaklarini ac ve gündemi takip et Diziyi degil, yorumculari takip edecegine.Ayrica muhatabim degilsin cevap vermeye kalkmave Dizide FINal yapiyor GECTI BORUN PAZARI SÜR MERKEBINI NIGDEYE:))))))

0   0

ceren demiş ki;
diana kardesss beni gerçekten sinir edici bi yorum yazmıssın sineme dediklerin tamam haklısın o konuda ama sırf ipek karapınar o rolü oynuyor diye neler neler yazmıssın ipek karapınara mini etek çok yakısıyor bikere gayet hos bi bayann belden assağısıda senınkisinden güzel olduğuna eminim ipek karapınara böyle seyler diyemezsiniz tamam mı sırf kötü rol oynuyor diye ona bakarsan yakutunda göz altları gitmiş sineme ne derseniz diyin ama ipek karapınara suçsuz yere kızmayın suçu yok onun gayet hoş ve güzel birisi gerçekle diziyi karıstırıcak kadar bağlanmıssın diziye pc den kalkta neler oluyor dısarda ona bak.

0   0

denizs demiş ki;
dizi final oynadi...bu kadar guzel bi dizi ya neden izlmioo sun, da kaldirilioo...

0   0

diana demiş ki;
Sinem, dudak ucuklatacak cinste kötü bir karakter. Tanri böyle insanlardan bizi ve cocuklarimizi korusun.Ne igrenc yalanci ve hirsizBir bölüm kaldi bitmesine hala Sinemin haltlari meydana cikmadi. Ne kadar rahat hareket ediyor hayretÜstelik tipsizin tekiydi..hele belden asagisi cok hantal ve mini etek yakismiyordu..Benim düsüncem Dizilerde kötü karakterler bas rolde olup tüm Dizinin merkei oluyorlarsa o Dizinin REYTINGI düsüyor...Yani kimse sinirlerinin gerilmesini istemiyor. Ilgi azaliyor,buna bagli Reklamlarda verilmiyor.Veeee...Diziler parasizliktan kaldiriliyor:(

0   0

derya demiş ki;
sinemden nefret ediyorum herkesi parmaginda oynatiyo oyunlari ortaya ciksin artik

0   0

sezzy demiş ki;
enginin olmesine cok uzuldum, sinemin oyunlari artik su yuzune cikmali, bu kacinci?? simdi de derine oyun oynamis. reyting ugruna boyle bir dizinin carcabuk bitirilmesi cok uzucu:(((( harika bir dizi idi.

0   0

mira demiş ki;
Lara kardes,O haber 2 haftalik eski:(( Sanada iyi Bayramlar:)

0   0

Lara demiş ki;
hepinizin mübarek kurban bayrami kutlu olsun, sizlere maalesef üzücü haberim var, dizimiz haftaya final yapiyor ve ben cooook üzgünüm, henüz cok erken :-((((

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler