logo

iffet 6. Bölüm izle

Özet: İntikam yemini eden İffetin hayatında yepyeni bir sayfa açılmıştır artık. Patronu Ali İhsan Bey ile arasındaki yakınlaşma ise karşısında bir cephe oluşmasına yol açmaktadır. Fakat Ali İhsan Beyin kızı Nilin yurtdışından dönüşü, malikanede dengeleri değiştirecektir. İffet ile Ali İhsan arasında bir şeyler olduğunu düşünmeye başlayan Cemil, giderek Betüle daha çok ilgi gösterir, daha yakın davranır. Bu esnada hastaneden taburcu olan Ahmet ise Cemile karşı bilenmektedir. Cemil ile Betülün yaklaşan düğünleri, İffetin elindeki en büyük kozu kullanması için biçilmiş kaftandır. Ancak bu düğün, beklenmedik bir trajediye sahne olacaktır.
ekn demiş ki;
helal babaya keske birdaha kulanilmaz hale getirseydin oylelerine o gerek aslinda tskler paylasim icin

0   0

samir demiş ki;
bu ne ya 2 haftadi vermiyorlar.. boyle gitse bakmayacam bu diziye(

0   0

sweet demiş ki;
Iffet dizisi guzel giris yapti sezona ama 2 haftada bir izlemek bu diziyi iki haftada bir izlemek pek keyifli degil. sogutuyor insani diziden..Umarim bir an once cozerler sorunlaini.

0   0

gül demiş ki;
2.kisimdaki melodi hangi sarkidan?

0   0

bilgem demiş ki;
bugun bi dizi yinemi yayinlanmiyor?? bilen varmi

Admin Notu: özel bölüm bugun.

0   0

seyirci demiş ki;
Iffetin babasi Cemili sol tarafindan bicakladi ama Cemil yere dusunce yarasi sag taraftaydi :)

0   0

zelis demiş ki;
teceviscu cemil hic yakismiyor betulen iffet seni okadar severken sen butulun annesini dinledin iffed cok seviyor

0   0

zeynep demiş ki;
siddete karsi olmama ragmen, son kareler kalbimin yaglarini eritti... iffetin babasi kizini onca darp ettikten sonra gercekleri ögrendigi halde cemile hicbir tavirda bulunmuyor olsaydi hakikatten namusuna düskünlügünü sorgulayabilirdim...cemil betül gibi ucuz birine layikti ve layigini buldu... ali ihsan in nisanlisi filize baslarda üzülüyordum, kadin evlenme duygularindayken sevilmedigini farketmiyor, kullaniliyor diye... ama nisanlisinin kardesiyle daddi yapiyor ve hala agabeyiyle evlenebilecegini hesapliyor... erhanda agabeyinin nisanlisiyla birlikte oluyor, igrenclikten öte deyil... dizinin gidisati yormuyor, gereksiz entrikalar olmadan düz anlatimi secmisler, gayet keyifli... iyi seyirler...

0   0

S.aydoner demiş ki;
Cidden pek hareketli ve surukleyici senaryo.., Diger dixilerin cogu gibi SIKMIYOR insani

0   0

Sude demiş ki;
Önceki bölümler gibi bu bölümde muhtesemdi (:, asil bu bölümden itibaren basliyor iffet :D. Betülün annesi gercekleri biliyor artik, tüh tüh kizini tecavüzcü cemille evlendirdi hihi, oh iyi hak ettiler. Iffet insallah ferhunde karakterine döner, ozaman dizi daha da heycanli olur..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler