logo

Ay Tutulması 10. Bölüm izle

Özet: Hayriye, karşılaştığı manzara karşısında ş-oke olur. Kenan ile Ayla da büyük p-anik içindedir. Hayriyenin ş-üpheli davranışları Süreyyanın dikkatinden kaçmaz. Kendinden bir şeylerin g-izlendiğini anlayan Süreyya, bu s-ırrın p-eşine düşer. 2 gündür kendisinden haber alınamayan Hasanın ö-lümü haberi sonunda ailesine ulaşır. Kocasını kaybeden Sevgi ve babasını yitiren Ayla yastadır. Basit bir trafik k-azası gibi görünen Hasanın ani ö-lümü arkasında pek çok soru işareti de bırakır. İşlediği c-inayetin d-elillerini ortadan kaldırmakla uğraşan Şevket, Leylanın kendi evinde çalışacağını öğrenince sinirden çılgına döner. Üstelik tek kötü s-ürpriz bu değildir. Ayşe, Aylanın telefonunu kimin aldığını öğrenir. Kenan ile Şebnem in arası ise bu kez Veysel krizi p-atlak verir. Üzerinde Hasanın k-anı olan Şevketin yüzüğü ise başkasının eline geçer.
keri demiş ki;
anen bende hilala katiliyorum,dizi shimdi daha heheyanli oliyor.iy nezaman olajak bu bolumler.

0   0

dilara demiş ki;
hayatimda ilk defa bir diziye hayran kaldim süper vir dizi cok seviyorum

0   0

hilal demiş ki;
dizi daha çekici olmaya başladı benim açımdan çünkü kenan şebneme aşık olacağının sinyallerini verdi.kenan şebnem diyorum.

0   0

sýla demiş ki;
sadece Ayla kenan için izliyorum.gerçek aşk kazansın sevenler kavuşsun ne olur aylaa makyajsız daha güzel

0   0

metin demiş ki;
evet bu dizide oylesinine bir diziyken simdi heyecan olmadan uzatiyorlar.oyuncular pasif durumda rol yapiyorlar sanki.konu cok basitlesti.kenanda cok kasinti,ama senaryo erkek olmasini engelliyor.

0   0

sinem demiş ki;
dizinin reytingleri nasıl acaba çok heyecanlı gitmese de dizinin devam etmesini istiyorum en azından kenanın şebneme aşık olacağı bölümleri izlemek istiyorum

0   0

Turane demiş ki;
dizi cok iyi baslamisdi amma artik hec heycanli deyil,bakalim gelecek bolumleri nasil olacak,

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler