logo

Kalbim Seni Seçti 15. Bölüm izle

Özet: Handan, Aylinle konuşmasının ardından Emire yakınlaşmak için bir plan yapar. Ömerin sağ salim eve dönüşü Aylini harekete geçirir. Evden ayrılır. Ancak bu sefer çocuklarını da yanına alır. Aylin çocuklarıyla yeni bir hayat kurabilmek için işe girer. Emir annesinin gündelikçi olarak çalıştığını öğrenir. Handanın tam da bu sırada yaptığı iş teklifini, annesine destek olmak için kabul eder. Ancak Handanın yanında çalıştığını Aylinden saklar. Bununla yetinmeyen Handan, okulda da derslere girmeye başlar. Bütün amacı oğluna daha yakın olmaktır. Handan Emiri kazanmaya çalışırken hapisten yeni çıkan Kaanla gittikçe uzaklaştığının farkında değildir. Kaan, hapiste yaşadıklarının etkisiyle hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Mutluluğu için para ve güçten vazgeçer. Soyadının kazandırdığı tüm avantajları geride bırakarak Derine evlenme teklif eder. Ömer ise Kaanın yeni hayatında daha fazla yer alabilmek için oğluna maddi sorunlarında yardımcı olmaya çalışır. Bu yardım baba oğul arasında yeni bir yakınlaşmaya sebep olur. Aylin, Emirin Handanın yanında çalıştığını öğrenir. Aylinin aşırı tepkisi Emirle aralarında tartışmaya sebep olur. Kaanın yeni hayatında işler yoluna girerken, hapisten çıkan İzzet ise Kaanın peşindedir.
yilmaz bengü demiş ki;
kalbim seni secti Bölümlerini eklermisiniz Elinizde varsa.
02.09.2018 - 22:39
0   0

ADEM demiş ki;
bence filim çoook güzel ama ada yla emiri biraz daha fazla koymanız lazım çünkü filmi onlar güzel yapıyo

0   0

Muhammed demiş ki;
Oh be senaryo dogru yolda Ada ve Emir. Kaan ve Derin. Öylece kardesler düsman olmicak birbirine iste diziye böylsesi yakisir Gelen bölümler cok güzel olacak

0   0

zeynep demiş ki;
adasim zeynep sana katliyorum hata var coraplar dügünde beyazdi, sonra birden yatak odasinda siyah oldu :-)

0   0

melek demiş ki;
ada emir sahneleri daha çok olsuun :) dizi çok güzel

0   0

Arda demiş ki;
Cok Sevindim Kaganla Emir Dost Oldu Harika Oluyo Farkındaysanız Dizimiz Rekora Gidiyo 77 Bin Daha 1 Gün Oldu :D

0   0

semra demiş ki;
:) ne olmus kaanin coraplarina birinimi kaypetmis yoksa yada yirtik pirtikmi giyinmis :))) ben dikat edemedim ay ne olduki ay allahim yarabbim ya :)))) ama bu bolumu bir baska guzeldi duygulandim vallah :)

0   0

Omer demiş ki;
Zeynocum hata degil o Kaan artik varos oldu ya coraplari ondan beyaz:)))

0   0

ceren demiş ki;
Bu bölümü keyifle izledim diğer bölümlerden katt kat güzeldi bikere izlerken huzur buldum dramatik olaylarla dolu bi diziydi ama 15. bölümde diziyi resmen harika bi diziye çevirmişler öncedende güzeldi ama hep kötü ve üzücü olaylar seyirciyi sıkıyor emir ve kaanı çok seviyorum yaa ) ama diğer bölüm insallah böyle huzur ve eğlence olu olur ) admin süpersin buarada bu kusursuz hizmetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum ama buna rağmen şikayet edenler var siz bakmayın onlara yaa ) buarada sölemeden geçemiyiceğim bu kaanın çockluk arkadaşı kaana aşık olduğu için ortalığı fena halde karıştırıcak ada çok tatlı yaa dizinin tadı tuzu oo o resmen diziye çok ayrı bi zevk katıyoo ) derin ona kaç kez ihanet etti ama halada arkadaşını çok seviyo )

0   0

Zeyno demiş ki;
Bi hata buldummmm :D coraplar...Kaanin coraplari dikkatli bakarsaniz anlicaksiniz :)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler