logo

Bizim Yenge 7. Bölüm izle

Özet: Filiz’in ailesi ile Bahri’nin ailesi arasındaki çekişmeden ve yaşanan karmaşadan, ortaya bir düğün çıkıyor! Bahri ile Filiz’in düğünü! Gerilen sinirler, ayrılanlar, üzülenler, çekişenler derken iki aile karşı karşıya gelir. Filiz’in kuzenleri, yeğenleri ile Bahri’nin kardeşleri arasında ipler gerilir. İşin içerisine güvenlikçiler, sade vatandaşlar, çantalı teyzeler, Mehpare Hanım, Hasan Bey ve tabii ki Zeyno da girer ve ortalık tam bir cümbüşe döner. Kim derdi ki bu kargaşadan bir düğün çıkacak diye… Hem de evlenmiş bir çiftin düğünü. Birbirini çok sevmiş, yıldırım nikahı ile evlenmiş ama muradına erememiş bir çiftin, Filiz ile Bahri’nin düğünü! Düğün nerede olacak, Mehpare Hanım verdiği sözleri nasıl tutacacak, kına gecesi, bekarlığa veda partisi derken aksiyonun bir dakika eksik olmadığı mahallede ayrı bir koşuşturma başlar. Bu sırada Filiz’in de Bahri’nin de en çok duyduğu cümle “Siz nasıl olsa evlisiniz, karı kocasınız” olur ve çocukluğundan beri güzel bir düğünün hayalini kuran Filiz bu duruma çok bozulur. E, ne de olsa daha yok datti matti. Tabii bunu kimseye anlatamaz, yoksa anlatır mı?
oðuz demiş ki;
görüntü kalitesi berbat hd olanı ne zaman eklenicek kaç gündür bekliyorum

0   0

Berran demiş ki;
Canim Arkadaslarim ikinizede katiliyorum.Evet ilerleyen bölümlerde Filizinde cok hakli davranislarda bulunmadigini tesbit ettim ama yinede ortayi buluyorlar:)) Nemrut karakter yok ama o TOMBI$ Hemsire kiz biraz cadi ve komsular dedikoducu.Nitekimki Filizi aglattilar:( Evet o ikiliye bayiliyorum:)) Melindacim seninde belirttigin gibi ufaktan dalgasini geciyor. Zira Zeyno cok zekiBen onlari uzun zamandan beri tanirim ve cok tutarim.Hele ADEM karakteri NAZIM HIKMETI canlandirdigi filmde adeta devlesmisti BABAM VE OGLUMdada SAF karakterinde ordada cok iyiydi.Herikinize katiliyorum.Cooook güzel bir A$K dogacak Tam bizim özledigimiz gibi; yavas-yavas ve emek vererek:)) Sevgilerimle:))

0   0

Melinda demiş ki;
Gecen haftada yazmistim yinede soyluyorum en cok sevdigim dizilerden biri..Kesinlikle haklisin Zeynepcim, nihayet sinir yipratici kotuluklerin olmadigi, huzur ve keyif veren bir dizi seyretme imkanimiz oldu.. Daha onceleri anne karakterini fazla otoriter, bencil bulanlar olmustu yorumlarda... Ama bu bolumde gorduk ki, annemizde o kadar duygusuz ve bencil degilmis.. :)) 9 tane erkek cocugunu kotu yollara sapmadan yetistirmek ve aile birligini korumak bir kadin icin tek basina hic kolay olmamali.. Bu yuzden otoriter olmasini birazda dogal karsiliyorum sanirim.. Aslinda hem gelin hem kayinvalidenin hakli ve haksiz oldugu taraflari var.. Ama aradaki bu tezat cok cici, sevimli bir sekilde yansitiliyor seyirciye bence..insan bu yuzden kimseye kizip, sinir olamiyor..:)))) Berrancigimin da dedigi gibi Zeyno-adem ikilisi ve didismeleri cok sevimli.. Adem zaten Zeynoya yanik ama kendine bile itiraf edemiyor..Zeynoda farkinda durumun inceden kafa buluyor adamcagizla..:)) ama birgun bu dialog buyuk bir aska donusecek kesin..bende umitle bekliyorum..:))

0   0

zeynep demiş ki;
berrancigim, bende o ikilinin birbirlerine muhalefetligini keyifle izliyorum... ilerleyen bölümlerde yeni ve saf bir ask izlemeyi umuyorum o ikiliden... :-) samimi asklari özler olduk dizilerde... birde bu dizide kötü, nemrut karakter yok... :-) cokta keyifli oluyor kötü karaktersiz dizi izlemek, ne dersin...

0   0

Berran demiş ki;
Ben en cok Zeyno ile Ademin didismelerini keyfle izliyorum:))

0   0

guluzar demiş ki;
harika bir dizi

0   0

guluzar demiş ki;
harika bir dizi bulgaristandan izliyorus cok beyeniyorus

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler