logo

Zehirli Sarmaşık 6. Bölüm izle

Özet: Yakut’un yerine Sinem’in geçtiğini öğrenen ebe, ş-antaj yapmaya başlamıştır. Suzan ise, gizlice DNA testi yapabilmenin yolunu aramaktadır. Orhan, Engin’in amcasının ölümüyle ilgili sırların olduğu günlüğü gizlice okumayı sürdürür. Engin, tesadüfen günlüğün yerini öğrenir. Bir yandan Ceyla ile romantik bir ilişkiye yelken açmışken aynı zamanda günlüğü ele geçirmek için bir plan kurar. Sinem’e karşı yoğun hisler duyan Hakan, Derin’in Sinem’le olan samimiyetini görünce Derin’le kavga eder. Yakut ise, Engin’le yeniden görüşebilmenin hayalini kurmaktadır.
ecem demiş ki;
kesnlıkle cok ıyı bır oyuncu sınemı canlandıran bayan kötü karekter y karekterı karsısında kı oyuncu yeteneksız olunca bastırmıs

0   0

ceren demiş ki;
diana bu benim o senın tercihin birbirimizin tercihine saygı duymamız gerekirken dediklerine bak oyunculuktada güzelliktede bana göre en iyisi ipek karapınar ayrıca yakuttan oldukcada genç ve güzel sinem kötü bi karakter değil anne sevgisi ile büyüymemiş evi bile olamayan zavallı bir kızı canlandırıyor ipek karapınar ayrıca yakut sevenler varsa ipek karapınar sevenlerde var arastırmamı yaptınki bilip bilmeden diziyi seyretme oranının düştüğünü sölüyosun aksine sinem olmasa dizi biter konu kalmaz bikere . Lütfen birbirimize saygi duyalim ben oyunculuğunuda beğeniyorum güzelliğinide bunu eleştirmek size düşmez ben yakut seviyosunuz diye sizi rhatsız ediyomuyum ?

0   0

diana demiş ki;
Sirf Sinem yüzünden Dizi seyretme orani azalmisSende bayiliyormussun Enteresan:)))Tipki Havva ve Yesim fanatikleri gibi demekki kötü insan hayranlarida oluyormus. ILGINCÜstelik Yakutla mukayese bile edilemeyecegi gibi ne fiziksel nede oyunculuk acisindan basarili degil...

0   0

ceren demiş ki;
sineme bayılıorum yaa yakuta sinir oluorum gıcık şey sinem içeri gider gitmez hemen çekiştiriyolar erva ile ervada ayrı gıcık sinem ve hakan çok yakışıo yaa hakan nasılda yumruk attı o sahne süperdi amaa :D bide öbür bölümü sabırsızlıkla bekliorum emeği geçen herkeze teşekkürler :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler