logo

Yer Gök Aşk 48. Bölüm izle

Özet: Havva konuşabilmekte, g-izli g-izli iyileşmeye çalışmaktadır. Yusuf, Bade’yi eve dönmesi konusunda ikna etmeye çalışır ancak Celal’in gözü üzerindedir. Sultan, genç Yılmaz’ı evdeki iş için ikna etmeye çalışır, Yılmaz ise kararsızdır. Funda, bir an evvel çiftlikten gitmek istemektedir. Ama Funda’nın zayıf yanını bilen Bekir bir p-lan yapar. Remzi, Hamiyet’i para için t-ehdit eder ve bu Sultan’ın gözünden kaçmaz. Hamiyet’in bir an evvel parayı bulması gerekmektedir ancak karşısına ummadığı bir e-ngel çıkar. Bekir, Remzi’yi köşeye sıkıştırır. Artık s-ırlarını bilmektedir ve Remzi’nin k-çacak yeri kalmamıştır. Cüneyt ise deli gibi s-ilahı a-rar. Yılmaz, genç Yılmaz için p-lanlar yaparken, Yılmaz’ın verdiği karar büyük s-ürpriz olacaktır. Havva’yı silmeye çalışan Yusuf, Bade’nin gönlünü almayı başarır. Bade hayatının en güzel aşk dolu günlerini geçirmektedir. Öte yandan g-izlice iyileşmeye çalışan Havva’nın Cüneyt’ten başka yardım isteyecek kimsesi kalmamıştır.
ece demiş ki;
Bence 12 yada 13 yaşında olan sizsiniz çünkü 12 veya 13 yaşında olmasaydınız bu sitede tek ece olmadığımı kavrıyıcak kadar mantığınız olurdu :)) ayrıca dizikolik fln olduğum yok canım sıkılınca ve boş zamanlarımda izliyorum :) ayrıca MSFIGO bu yazıları yazanın sen olduğunuda tahmin edebiliyorum :)

0   1

secil demiş ki;
Ece,mavinur ve Turane bunlar ergenlik caginda gurbetciler galiba.Dizi fanatigi olmuslar yani Dizikolik:))))) Birisi onlarin fanatigi oldugu dizileri elestirdimi fevri davranip saldiriya geciyorlar Aman dikkat edin:))) Teoman Kardes hakli 12 veya 13 yasinda olabilirler.Ayrica tüm Dizileri seyrediyorlar bilhassa Turane ve Ece

0   0

Teoman demiş ki;
havvayla yusuf artik uzun zaman ayri kalacaklar. dizinin gidis ati bunu gösteriyor. ece, sakin depresyona girme öyle olacak diye ;)

0   0

Teoman demiş ki;
ece, kac yasindasin? konusmana bakilirsa 12 yas derim. erkenden yatmiyorsun diye anan baban sana birsey demiyormu? sen benim kzim olacaktin bak neler olurdu

0   0

MSFIGO demiş ki;
ece, sen ne konustugunu bilmiyorsun sende penible DÜZGÜN konucaksin. terbiyesizlige gerek yok ama cogu yorumlarinda baska diziler olsun, cok negativ yaziyorsun. saygi cercevesini asiyorsun. bayan negativ, adam gibi konusursan baskalarida seninle saygili konusurlar. ben yusufumu kiskaniyorum? muhahahahah..... hic gülesim yoktu. havva ve yusuf dizi ürünleri, yani hayal ürünleri. sen hayal dünyanda yasa ;) ben gercek dünyayi tercih ediyorum ;) bundan sonra seninle muhatap olmayacagim. admin bey, sizden ricam, böyle haddini asan yorumlari silmenizi istiyorum. tesekkürler.

0   0

ece demiş ki;
Benimle düzgün konuşucaksın MSFIGO horozlanan birisi yok sadece demek istediğim havva ne yaptıysa aşki için yaptı bütün demek istediğim bu . Bunada horozlanmak diyorsan bilemiyiceğim ayrıca ben tek allah askina demenden bahsetmiorum badeyi sevmen iğneliyici sözlerin bide bu allah askina kelimesini söledkten sonra olanlardan bunu çıkardım sinirlerimin bozulduğuda yok komikleştiğimde yok ;) komikleşen ve kıskanan birisi varsa oda sensn .p kolay gelsn .p çekemiyosun gerçekten değil mi yusufun havvayı sevmesini çekemiyosun :) bu yüzden havvaya neler diyosun havvanın gözlerinden masumluğu anlaşılırken sen yine sinsi sinsi bakıyor fln diyosun :)tek sinsi var oda bade ,) aynı zamanda grursuz ;) lafını almışsındır umarım ;)

0   0

MSFIGO demiş ki;
mavinur arkadasim, tesekkürler ;) seninde ellerine saglik. hamiyetin yaptigi hic bir zaman affedilmemeli. en az havva kadar suclu oda. bir insani hem "öldürdü" hemde iftira atti. acaba yusuf bunlari ögrenirse ne olacak, bunlari merak ediyorum. bence bade o yilan cukurundan ne kadar erken kacarsa okadar iyidir.

0   0

MSFIGO demiş ki;
ece, galiba senin sinirlerin bozulmus anlasilan ;) artik ne diyecegini bilmedigin attirip tutturuyorsun ;) yazdiklarimi tekrar okursan ne dedigimi anlarsin. horozlanan sensin, cinnet gecirecegini söyleyen sensin, komik olanda sensin ;) allah askina diyen bir sürü müslüman olan insanlarmiz var. bunu hamiyetle baglaman aslinda komik. nerdeyse her allah askina diyen insani hamiyetle ayni posisyona koyacaksin ;) bence sen bundan sonra benim yorumlarima karisma yada okuma ;) iyi aksamlar.

0   0

ece demiş ki;
MSFIGO buda bizim düşüncemiz ayrıca tehdıt derken komikleşme lütfen hamiyet hanıma benzediğin allah askina demenden belli .p herneyse kısa kesiceğim hoşuna gitsede gitmesede uyuz olsanda olmasanda gerçek şu havva herşeyi aşkı için yaptı her yaptığı şeyden sonra pişman oldu farkedersen o kısımları atlatıp atlatıp izliyorsun sanırım :)

0   0

mavinur demiş ki;
msgigocugum ya cok iyisin bu kadar yazmissin saol parmaklarina saglik senin baska dizilerdeki yorumlarini dun okudum cok mantikli yazmisin aslinda varya hatirlattin seyleri unutmusum havvanin evlenince kardesini teyzesini kovucani falan olmadik seyler yapti. haklisin ama iste bade yusuf aski diye bisey yok bade akilli zengin ama hamiyetin sozunu dinliyo sanki firsat kollar gibi ya ne yusufmus ya paylasilamayan erkek aslinda var ya butun suc yusufta hep o teklif etti evlenmeyi hep o inandi havva hakkindaki iftiralara bir arastir bakalim son olarak ben en cok uzen su iftira ya arkadasim ne olursa olsun ne kadar kotu olursa olsun olmus birinin arkasindan konusulmaz derler bunlar yasayani oldurdu bir de kirletti yaziklar olsun hamiyete insallah bulur belasini neyse msfigocugum tekrar saol hadi hoscakal

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler