logo

Papatyam 110. Bölüm izle

Özet: Necati Ustanın yokluğunda ilgilenmesi gereken bir sürü olay birikmiştir. Jale ve Ceyhunun boşalttığı dairesine bir kiracı bulması, zamparalık ve gece hayatına düştüğü söylenen Lütfüyü yola getirmesi gerekmektedir. Bütün bunları halletmek Necati Ustanın tahmininden de zor olacaktır. Bir de bunlara Feride hanımın rahatsızlığı eklenir. Çarşıda boşalan dükkanın kim tarafından tutulacağı ve ne dükkanı açılacağı merak konusudur. Nurettinin niyeti damadı Rızaya bir dükkan açmaktır. Bu arada Rıza ve Seyfo doğum ücretini beleşe getirmek için sağlık sigortası yaptırmaya karar verirler. Gülşen Lütfünün birlikte olduğu söylenen kadın hakkında henüz bir şey duymamıştır. Ancak ikisini bir arada yakaladığında ortalık iyice karışır.
Berran demiş ki;
Metin Kardes haklisin:) Banada huzur veriyor.Hem güldürüyor hemde düsündürüyor.Necati Usta Aileyi nasil birarada tutma cabasinda.Hele o sofra muhabbetleri harika.Carsi desin öyle.Öyle bir Carsi IKINCI BAHARdada vardi.Gercekten huzur veriyor Nostalji insana. Veeeee Necati Ustanin güzel sesi ve söyledigi güzel sarkilar:)) Hepsi cok güzel.Yanisirada güldürüyorlar bizi.Zira Dizinin türü KOMEDI..Lütfü geceleri 2.bir iste calisiyor galiba zira evin yan masraflarini yetistiremiyorlar herhalde:)))

0   0

gulsen demiş ki;
cok guzel bir aile dizisi ve severek izliyoruz. umarim cok uzun yillar devam eder. kadinlari anlamiyorum diyen erkekler necati ustayi ornek alin yeter..

0   0

metin demiş ki;
Carsida,evde ve cevrede eski ortamin tekrar gelmesi dilegi ile.Bu dizi bana huzur veriyor.

0   0

KEMAL demiş ki;
PAPATYAM dizimiz süper 110.blmce cok güzeldi necati ustamdan cok güzel şarkılar dinledik papatyamızında inşallah saglıyında bir şey yoktur üzülürüz gülşen ablamız da ev ev dedi şimdide zorlanıyorlar babasına kızıyordu siz ev ödeyemezsiniz diye bak necati ustanın haklılıyı ortaya cıkıyor cünkü herkez mutsuz en kısa zamanda kesin eve dönerler zaten evde onlarla güzel

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler