logo

istanbulun Altınları 6. Bölüm izle

Özet: Altın Apartmanının ve pasajının yıllardır yöneticiliğini yapan Reşatın(Haluk Bilginer) tahtı, azılı düşmanı İsmet Azmarazlının(Demet Akbağ) hain planıyla sarsılır. Apartmana yönetici olmak isteyen İsmet, hain planını devreye sokmak için Fahriyi(Nadir Sarıbacak) kullanır. Reşat, apartman yöneticiliğinde İsmetle savaşırken, pasaj yönetimine de Ahmet (Salih Kalyon) ve Fahrinin ortak adaylık koyduğunu öğrenir ve işler iyice sarpa sarar.
Zumre demiş ki;
Admincim dizinin 7.bolumu yayinlanmadi nedeni ile ilgili bir bilgin varmidir ?? super bir dizi hep devam etmeli. uploadlar icin tonlarca tesekkur :)

Admin Notu: bilgim yok malesef

0   0

Berran demiş ki;
Müzik Kalite, Demet Akbagin mimikleri EYVAH EYVAH Filmi cevrilmeye basladigi andan itibaren kayboldu:)) Kendiside itiraf etti BOTOX yaptirdigina dair. O yüzden sen vücut dili,sesi ve bakislariyla idare et mimiklerini bosuna bekleme:)))) Ayrica yeni bölüm neden gösterilmedi Admin bir bilginiz varmi??Yoksa yayindan kaldirildimi??? Öyleyse cok saygisizlik olur büyük Ustalara Yeni baslayan ALEMIN KRALindan coooook daha güzeldi ISTANBULUN ALTINLAR Tabii anlayana:)Bizim Millet artik RECEP IVEDIK ve SAFAK SEZERi komedyen diye kendini kandiriyor. OYA BASARa lafim yok tabii Ama biz Haluk Bilginer, Gürgen , Fahri. Ipekkaya ve Demet Akbagi istiyoruz:)))

0   0

Muzik Kalite demiş ki;
Büyük Ustalar yahu. Hepsi farklı, hepsi usta. Nadir SARIBACAK (Fahri), konuşmadan güldüren bir yetenek, Onun sahneleri ve Demet AKBAÐ (İsmet AZMARAZLI)ın mimiklerini sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca merak ediyorum; bu dizinin çekimlerini -tahmin ettiğim o kahkalardan ve gülme krizlerinden sonra- nasıl bitirebiliyorlar? Tebrikler

0   0

erhan demiş ki;
bilal demişim pardon fahri olacaktı :)

0   0

sema demiş ki;
fahri 10 numara adamsın sen yaaaa :)

0   0

selma demiş ki;
fahriyi çok seviyorummmmm :) çok tatlı yaa benimde favorim fahri

0   0

erhan demiş ki;
bilalin saçı perukmuş ama yakışıyor :) bu arada diziye günay karacaoğluda katılmış

0   0

Zumre demiş ki;
Fahri tiplemesi cok komik ya :) dizide favorim F a h r i :))

0   0

metin demiş ki;
Ani İpekkaya,Haluk Bilginer(Reşat Altın)annesi dizi manyagi olmus.insanlari dizilerle uyusturma donemi.bu donem dizi cok.neden acaba?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler