logo

Zehirli Sarmaşık 4. Bölüm izle

Özet: Sinem Yakut’a yurt müdüresinin yardımıyla ailesini bulduğunu ama bunu açıklamadan önce annesini iyice tanımak istediği yalanını söyler. Yakut Sinem’i acımasızca eleştirdiği için vicdan azabı çeker. Diğer yandan Suzan, ebeye durumu anlatır ve emin olmaları için araştırma yapmasını ister. Ebe bebeği verdiği ailenin izini sürer ve mektupta yazılanları teyit eder. Fakat bebeğe konulan ismin Sinem değil Yakut olduğunu öğrendiği halde, bu bilgiyi gizler... Sinem ise zaferinin tadını çıkarmaktadır. Hakan’la gittiği bir gece kulübünde içkiyi fazla kaçırıp Yakut’un yerine geçtiğini neredeyse söyleyecek gibi olur. Yakut’un Engin’e duyduğu hayranlık her geçen gün artarken Engin ve Ceyla arasında karşı konulamaz bir çekim başlamıştır. Yağmurlu bir günün romantizmi, Engin’in hislerini açıkça ortaya koymasına neden olur. Ceyla’yı tutup dudaklarından öper.
ferda demiş ki;
Cep telefonu kullaniyorlar.Sarap Üretim EXCEL Programini loaden yapmayi biliyorlar ama DNAdan haberleri yok:)))))))))))))))))))))))))) Simdi kim EBEye soruyorki??? Dogru söyledigi ne malum?? Nitekim ismini sakladi bile paranin ucunu hissedince:))Ayrica ESTETIK icin Parise gidiyor.Ama onunda DNAdan haberi yok. Bizi daha aptal yerine koymamalarini FOX TV Kanalina yazacagim.Tipki LD icin yazdigim gibi:))

0   0

metin demiş ki;
İPEK KARAPINAR onceki dizilerinide seyretmedim zaten.itici bir tipi var.diziyi basarisiz yapan ilk oge.mimikleri cok,oyunculugunu etkiliyor.basarisiz 1 dizi.

0   0

gunay demiş ki;
Omercigim,cok haklisin.Tibbin,teknolojinin irelilemis oldugu bir donemde boyle hatalar dizilerin reytinqini dusuruyor.Bu 19 cu asr seyricisine sunulmali gerileme.Zaten bebekler bile anadan alim doguluyor..seyricinin zamani aliniyor.Bize hareketli,gercekliyi kendinde uyqulaya bilen dizi lazim.Her kes DNA ni tavsiye edir,Zengin aile,Suzan Fransalari geziyor,peki hangi asrda?

0   0

omer demiş ki;
bu kadar uzattiklari bile hata. bosuna raytingleri dusmuyor. DNA testi diye birsey var. annesi ebeyi hemsireyi arayacagina kizindan ve torunu oldugunu soyleyen kizdan birer tel sac bulup DNA testi yaptiramiyor mu?

0   0

Ece demiş ki;
Arkadaşlar sinem bence çok güzel bir karakter kabul ediyorum biraz bencil evet ama çok zavallı bi kız yetimhanede büyümüş sadece hayatının değişmesini istiyo hakan ve sinem karakterleri sevgili olsun çok tatlılar buarada oyuncular hakkında kötü konuşmayalım bende yakutu sevmiyorum ama sevenler var yinede kötü laflar kötü sözler söylemiyorum lütfen arkadaşlar bu yorumumu dikkate alın

0   0

hezal demiş ki;
anne kiz ikisi birden asik ay7ni adama karisik durumlar

0   0

vahit demiş ki;
Enginin amacını anlayamadım...Bir ceydayla bir yakutla...karışık durumlar olacak..

0   0

sevgi demiş ki;
Cok guzel bir dizidir.Sinemin yalani sakin yzanmasin.Yoksa dizi izlenilmez.Cunki her bir dizide bu kadar heyecan ,yalan insanlari sinir edir.Umarim Yakut tezlikle annesine kovusar.Dizi Orhanin mecaralari ile uzanar.Annesi ile kizi ise mutlulukla dizinin sonuna kader bir olurlar.

0   0

Turane demiş ki;
zehirli sarmasik,totolda 13 sirada yer almis,abde ise 9 ci sirada,

0   0

Ayse demiş ki;
Insallah reyting kurbani olmaz,gayet guzel bir dizi bozmazlarsa...Yakut ve Sinem rolleri tam oturmus bence hatta oglanlar haric hepsi,onlar biraz sonuk kalmis.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler