logo

Sakarya Fırat 75. Bölüm izle

Özet: Sakarya Fırat’ta bu hafta da heyecan hız kesmiyor… Osman ve Poyraz timi Çeliktepe’yi baskından kurtarmak için Necla ve Miro’nun peşini bırakmak zorunda kalırlar. Baskında Ayda teğmen acı bir sürprizle karşılaşır. Necla ve Miro düştükleri tuzağın hesabını Mihri’den sormaya giderler. Ama bu hesabın faturası başka birine kesilir. Mürsel Deniz’den öğrendiği bilgiyle sarsılır. Osman Fatma’ya karşı hazırladığı planı uygulayabilmek için Kerküklü karşısında ter döker. Teğmenliğe yükselen Hakan Ayda’nın hiç beklenmeyen istediğiyle şaşırır. Atabey’de düğün yemekleri kaynarken, Serbülent Coşkun’un i-ntihar girişimiyle uğraşır. Osman, Kerküklü ve Esma’nın da içinde bulunduğu Halis’in arabası, düğüne yetişmek üzere hızla yol alırken t-eröristlerin kontrol noktasında durdurulur.
iklim demiş ki;
Ali kara arkadasim haklisin ama öyle olsa önemli teröristler ölmüs oluyor (necla) ee ozaman da konu bitmis oluyor uzatiyorlar iste ama dizi gercekten cok güzel

1   0

Ali kara demiş ki;
Bu dizinin buyuk bi hayrani olarak bu bolumde bir seyi aklim almadi. terorist 10 kisi civari asker bi ara buyuk bir bolum gozukuyor (5.40 dak)neredeyse 20 kisi var gibi. bu kadar asker 8-10 teroristi nasil etkisiz hale getiremez ?

1   0

neslihan demiş ki;
bu dizi gerçekten mütiş ya

1   0

Ömer demiş ki;
Bu Osman Sınav Gercekten Harıkalar Yaratıyor. Her Bmlüm Baska Bı Heyacanlı Tebrık Ederım . Emegınıze Saglık . Sıteye Koyup Bıze Bu Imkanı Yaratan Kardesımızınde ellerıne Saglık .

1   0

Muzaffer Emre Çakýr demiş ki;
dizi süper herkeze izlemesini tavsiye ederim 1 bölümünü kaçırmıştım deilim hayatımda izlediğim En iyi Dizi.

1   0

engin esen demiş ki;
eee bu dizi yayınlandı yarısını izledim nasıl yayınlanmadı diyorsunuz ki

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler