logo

Ay Tutulması 3. Bölüm izle

Özet: Evde kimsenin olmadığını zanneden Ayla büyük bir çılgınlık sonrası evi a-teşe verir. Kenan ve Şebnem al-evler arasında kalır. Bilmeden Aylanın ö-fkesine kurban olan Şebnem ve Kenan y-angından kurtulmayı başarabilecekler mi? Kızını aramaya devam eden Leyla, onu emanet ettiği kadına verdiği değerli kolyeyi Aylanın annesinin boynunda gördüğünde onun peşine düşer. Kızının yakınlarında olduğuna emin olan Leylanın umudu tekrar canlanmıştır. Kızının nerede olduğuna dair ip uçlarını bir araya getirmeye uğraşan yüreği evlat hasreti ile yanan Leyla, hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze gelir. Kenanı evlilikten vazgeçiremeyeceğini anlayan Ayla, ise taktik değiştirir.Ancak bu yeni taktik Aylanın ailesi ile onu karşı karşıya getirir. Şevket ise sürpriz bir karar vererek herkesi şaşırtır.
Hakan demiş ki;
MSFIGO, bravo. Nihayet akli basinda gercekleri goren ve analiz yetenegi olan birinin yorumunu okuyorum. Ayla karakterine aciyip, sevip, savunan tum kisiler bence genetik yapilarinda bir hata aramalilar. Insan asik olup terk edilse bile bunu olgunca kabul etmeli ve o haksizligi yapan kisinin kendi sevgisine layik olmadigini ve aslinda hayatini oyle bir insanla birlestirmedigi icin kendisini sansli saymali. Kirmak dokmekle, asagiliyip sovmekle ancak kendinin ne kadar dusuk seviyeli ve zavalli bir insan oldugunu gosterebilir.

0   0

ddci demiş ki;
bu dizi ksnliklikle tutar oyuncu kadrosu gayet iyi ayrıca haziran gecesindede naz elmas vardı ve başroldü dizi gayette tutmuştu herkes rolünü çok güzel yapıyor özelliklede naz elmas mimikler falan gayet yerinde diğer bölümleri çok merakla bekliyorum :)

0   0

nazan demiş ki;
ya bence bu dizi 10 bölüm yayınlanır sonra hemen biter bi kere senaryo berbat ötesi hele oyuncu kadrosu iğrençç

0   0

maria demiş ki;
oh be ne iyi oldu Kenana

0   0

xuraman demiş ki;
çok guzel bir dizi. oyuncular rollerini guzel yapmışlar. bence de kenan ne istediyini bilmiyorş erkek olan kes bir kere sever ve evlenir. şebnem cok iyi bir kız her cur mutluluku hak ediyor. kenan ya karyerinden keçmeli ya da sevgisinden. merakla izleyorum sonu ne ile bitecek acaba. bu arada kenanla şebnem bir-birilerini çok yakışıyorlarş kenan şebnemi sevse hic de pişman olmayacaktır.

0   0

Ýpek demiş ki;
bu dizileri örnek alacaklarsa eğer dizi vesile olmuş demektir anlayana

0   0

elmar demiş ki;
oh ayla kenana iyi yapti kenan gibi sorumsuz sevgiliye iyi oldu amma kafam bir seyi almiyor ne yani simdi ayla gercekden sevketle evlenecekmi yani artik kenan ve ayla sevgisi olecekmi yazik ya aylaya naz elmasi cok seviyoruz

0   0

gunay demiş ki;
Bu ve ya diger sekilde ne Kenenin,ne de Aylanin yapdiklari kendileri icin de,toplumsal ornek icin de hic iyi diyil.Her ne sebep olursa O tur evlilikler mutluluk getiremez.Sebnemse aile terbiyesi almis,ahlakli,zarif ve ne istediyini bilen,amma bunu sukunet icinde hall ede bilen akilli bir kiz.Amma MSFIGO arkadas belirtdiyi gibi onun davranislari qayet normal.Yani adam ona evlenme teklif etdi,o da kabul etdi.Bu Mantik evliliyinin ilkin urunu Kenanla Veyselin restoran kavkasinin sonucu olarak Sebnemin verdiyi tepki oldu.Artik bu evlilkdeki kavkalarin mujdecisi oldu.Amma benim asl uzulduyum Surreyya.Kadin gencliyini,kocasini kayb ediyor ve asil duruyor.Peki,Sebnemin oz kizi olmadigini oyrendikde ne hallere dusecek zavalli kadin.Kendi cocugunun olduyunu oyrenecek kahr olacak...Bu arada,Kenan 2 bolumde Aylaya olan askini bir az daha iyi gostere bildi.Gecen bolumde o konuda basarisiz buldum da onu.2 bolumde pek fena olmadi....Guzel dizi.

0   0

MSFIGO demiş ki;
bence ayla daha fazla kontrolünü kaybedecek. zaten kenanla, kenanin nisanli oldugu halde yatmasi, evi yakmasi, cafedeki terbiyesizligi bunlari gösteriyor. kenanla ayla aski memnu gibi olacaklar. düsünün, sebnemle ayla ikiz ve sevket öbür bebegi secebilirdi. yani bebekken aylayi secebilirdi. bence ayla sevketle evlenmemeli. ona dogruyu söylemeli. hepsi icin en hayirlisi. ama ozaman dizi olmaz ;)

0   0

fuu demiş ki;
kenan ne istediğini bilmeyen biri.eger gercekten seviyor olsaydı babası icin bile olsa kabul etmezdi.naz elmas tabiki intikamını alıcak.kenana ohh olsun.ama bence sevketle sebnemi ikisi aldatıcaklar.naz elmas cok asık kenan da seviyor ama ne istedigini bilmiyor dedigim gibi.arada olan sebneme oldu cok saf ve hep sevmiş kenanı.gelecek bolumlerı merak ediyorum.tesekkurler..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler